15 Aphrodisiac essensielle oljer og hvordan du bruker dem til å sette humør

Del på Pinterest

Preliminaries, Cuddles, Kisses, Champagne og østers kan hjelpe deg med å forberede deg alle & # 8217;. Noen essensielle oljer har aphrodisiac egenskaper og kan sette deg på & # 8217, riktig humør.

Forskning tyder på at ulike typer essensielle oljer kan ha afrodisiakse egenskaper ved innånding før eller under intimiteten. Faktisk er det kjent at noen sterke lukt kan utløse ereksjoner og at kvinner med en følelse av # 8217; sterkere lukt pleier å ha flere orgasmer under sex.

Her er en runde av essensielle oljer som du kanskje vil introdusere til soverommet.

Essensielle oljer for seksuell lyst

Noen planter har blitt brukt i århundrer for å øke seksuell lyst, ytelse og glede av menn og kvinner. Imidlertid har liten vitenskapelig forskning utforsket hvordan essensielle oljer kan dra nytte av en persons sexliv.

Selv om det ikke er mulig å si at en essensiell olje er et afrodisiakum, er det noen egenskaper av essensielle oljer som kan kobles til en’mer positiv seksuell opplevelse.

1. Salvie sclarea

Vitenskapelig utdanning antyder at sclarea salvie kan bidra til å lindre problemer med kvinners reproduktive systemer, som smertefulle menstruasjonsperioder. Forskning & # 8211; Undersøkelser har også vist at sclarea salvie kan redusere stresshormoner hvis det brukes som en essensiell olje.

Selv om det ikke er klart bevis på forbedringsegenskapene i humøret, er det mulig at Sage Sclarea kan bidra til å skape atmosfæren for sex.

2. Lavendel

L’Innånding av lukten av lavendel var funnet det å redusere # 8217 betydelig, angst og stress. Dette forårsaket høye nivåer av avslapning, som kunne ha nytte av den seksuelle opplevelsen.

3. Sandal

Forskere har funnet det at kvinner som inhalerte og # 8217; essensiell sandalolje og dens hovedblanding under kjønn har rapportert en økning på det høyeste av de høyeste ønskene og nivåene av lyst enn de som ikke gjorde det.

4. Ylang Ylang

Forskning & # 8211; Undersøkelser Antyder at ylang ylang essensiell oljeinnånding er forbundet med eufori følelser og bidrar til å lindre depresjon. En studere har også vist at ylang ylang olje applikasjonen på huden kan forbedre selvtillit.

Selv om det ikke er klart vitenskapelig forbindelse mellom ylang ylang og seksuell opplevelse, antyder forsøk at det kan forbedre mental helse. Og siden stemningen er knyttet til den seksuelle opplevelsen, er det mulig at Ylang Ylang er en god essensiell olje for seksuell stimulering.

5. Carpolobia

I Afrika tyger menn ofte stammen og roten til karpolobien for å komme til plantenoljen før sex for å øke ytelsen. Men C’Ingen klar vitenskapelig forståelse av Like L’Carpolobia Essential Oil påvirker mannlig seksuell ytelse.

6. Casimiraa edulis

Forskere har funnet det Le’planteolje casimiroa edulis, vanligvis kalt hvit svot, kan øke seksuell oppførsel og # 8217; ejakulasjon i hannrotter. I Mellom-Amerika og Asia, blir frøene til denne planten som inneholder en kraftig olje, vanligvis konsumert som afrodisiakum.

Ytterligere forskning på mennesker er nødvendig for å bestemme Africodisiac-effektene av # 8217; olje av Casimiroa Edulis.

7. Eurycoma Longifolia

Studier tyder på at Longifolia Eurycoma, også kalt Tongkat Ali eller Pasak Bumi, øker evnen til hannrotter å ha ereksjoner og også Øke seksuell lyst av rotter som nøler med å ha sex. I Malaysia har denne planten omdømmet til å være en kraftig mannlig aphrodisiac. Videre forskning er nødvendig for å undersøke disse fordelene hos mennesker.

8. Felt Fadogia;

Forskere mener at agrestisoljen i Fadogia kan være en kraftig afrodisiakum for menn. I deres Undersøkelser, De har oppdaget at det bremset ned hastigheten som de mannlige rotter meakulerer under kjønn, økte deres nivåer av testosteron og økte størrelsen på testiklene i rotters størrelse.

9. Lepidium Meyenii

Forskning & # 8211; Undersøkelser foreslås at roten til Maca og dens olje ikke synes å påvirke nivåene av reproduktive hormoner hos menn. Men forskere fant at menn som bruker Maca Oil, rapporterte en økning i seksuell lyst på slutten av åtte ukers bruk.

Så selv om det er mulig at Maca-oljen kan tjene som Aphrodisiac, hvordan det fungerer, er det ikke godt forstått.

10. Kaempferia parviflora

Parviflora Kaempferry har lenge vært brukt i Sørøst-Asia for å forbedre menns seksuelle opplevelse. Forskere har funnet det at parviflora kaempferia essensielle olje ekstrakt ser ut til å øke blodstrømmen til testiklene av hannrotter, noe som tyder på at det kan ha avrodisisk kvalitet.

11. World Whitei

Forskning & # 8211; Undersøkelser Viser at den verdige hvite oljen kan øke antall spermatozoer hos menn ved å øke mannlige kjønnshormonnivåer. Det er mulig at Whitei-verdenen kan brukes som en mannlig aphrodisiac.

12. Myristiske Fragrans

Myristiske durans, eller muskat, oljen har vært olje funnet det Øk seksuell lyst hos mannlige mus. Det er mulig at muskatnamet har samme effekt på menn.

1. 3. Ginseng

Forskerne synes at at ginsengoljen frigjør hjernekjemikalier relatert til en bedre erektilfunksjon hos mannlige dyr og mennesker.

14. Satureja Khuzestanica

Forskning & # 8211; Undersøkelser På hannrotter antyder at 8217; Satellerja Khuzestanica Essential Oil kan øke fruktbarheten, sædproduksjonen og størrelsen på kull i rotter. Beviset for at denne oljen kan øke fruktbarheten i menneskelige mennesker, er ikke klare.

15. Yohimbe

Ved svelging i riktig dose, # 8217; Yohimbe olje Stimulerer blodstrømmen Gjennom kroppen, inkludert penis, dilatering av blodårer. Det ble også funnet at Yohimbe produserer et kjemisk stoff i hjernen knyttet til dannelsen av ereksjoner og stimulerer nervene i bassenget som øker seksuell ytelse.

Essensielle oljer for kvinnelig stimulering

Kvinner har større følsomhet for parfymen Rapporter flere orgasmer sammenlignet med kvinner som ikke gjør det. Så hvis du har en god nese, kan sexet ditt dra nytte av «8217; bruk av essensielle oljer.

Noen essensielle oljer med mulige afrodisiakseffekter for kvinner inkluderer:

 • Salvie sclarea
 • lavendel
 • sandal
 • Ylang Ylang

Essensielle oljer for maskulin spenning

C’er litt forskning som studier som den mannlige seksuell opplevelse er påvirket av essensielle oljer. Forskere har oppdaget at følgende essensielle oljer kan fungere som afrodisiakler for menn:

 • Carpolobia
 • Eurycoma Longifolia
 • Casimiraa edulis
 • Felt Fadogia;
 • Lepidium Meyenii
 • Kaempferia parviflora
 • World Whitei
 • Myristiske Fragrans
 • ginseng
 • Satureja Khuzestanica
 • Yohimbe

Slik bruker du essensielle oljer som aphrodisiacs

Du kan finne essensielle oljer på nettet eller i de fleste naturlige produktbutikker. Her er flere måter du kan bruke essensielle oljer til å skape atmosfære.

På huden

Essensielle oljer brukes ofte direkte på huden, hvor de absorberes og hvorfra de kan innåndes på. Imidlertid må de fleste essensielle oljer fortynnes med en vektorolje for ikke å forårsake hudirritasjon.

Du bør aldri bruke essensielle oljer til kjønnsorganene dine, selv om det er fortynnet med en vektorolje.

Du kan også bruke fortynnede essensielle oljer for å lage en massasje til din partner. På denne måten frigjør det duften av oljen; olje mens du aktiverer partnerens muskelanlegg og øker blodet.

Den fysiske berøringen er også en sterk afrodisiakum som kan hjelpe deg med å forberede deg på alle «Eimacy og opprettholde en statlig sjel etter kjønn, andre Undersøkelser.

Bad til essensielle oljer

Du kan forberede et bad til essensielle oljer ved å blande tre til 12 dråper av en essensiell olje med en spisoljevektor og legge den til et badekar fullt av varmt vann.

Bland forsiktig på badet med fingrene for å spre oljen og til og med for å ødelegge luktene i # 8217;. Du kan sitte hele kroppen i badekaret, eller bare en del av kroppen, som føttene.

Forskning & # 8211; Undersøkelser på’Lavendelolje antyder at det brukes i et fotbad, kan litt forbedre stemningen. Unngå å få vann i et bad med essensielle oljer i øynene, nesen eller munnen.

diffusorer

Bruk av en diffusor er en enkel måte å fylle opp A’hele rom med ønsket essensiell olje.

Det finnes forskjellige typer høyttalere. Noen er biler eller stearinlys lumen enheter som forsiktig oppvarmer en olje for å løfte den i luften;. Andre, som essensielle oljepinner, sender langsomt en essensiell olje i # 8217; luft.

Høyttalerne er et godt valg for folk som kanskje ikke vil bruke en essensiell olje direkte på huden deres. Vær oppmerksom på de andre som kunne ufrivillig bli utsatt for utbredt essensielle oljer som barn, kjæledyr og gravide kvinner.

Bivirkninger og forholdsregler

Essensielle oljer kan forårsake en allergisk reaksjon hos noen mennesker. Les etikettene og unngå oljene på plantene du kan være allergisk.

Bruk alltid en vektorolje til å fortynne essensielle oljer for å unngå å irritere huden. Bruk aldri essensielle oljer i nærheten av øynene, ører, nese, munn eller kjønnsorganer.

Hvis du merker at du eller din partner du har en reaksjon på essensielle oljer, som for eksempel brennende eller rødhet i huden, må du umiddelbart fjerne oljen med varmt vann og såpe.

Ta bort

Selv om det er vanskelig å måle klart bånd mellom bruk av essensielle oljer og seksuell opplevelse, er det bevis på at noen essensielle oljer kan være effektivt afrodisiakum. Med tilstrekkelige sikkerhetsregler, C’Det er liten risiko for å eksperimentere med essensielle oljer for å forbedre din seksuelle opplevelse.