14 tegn på ADHD: Din sønn har ADHD?

COS’er ADHD?

Underskudsforstyrrelsen og hyperaktiviteten (ADHD) er en forstyrrelse av komplisert nevrologisk utvikling som kan påvirke et barns suksess på skolen, så vel som hans relasjoner. Symptomene på’ADHD varierer og noen ganger er vanskelig å gjenkjenne.

Hvert barn kan oppleve mange av de enkelte symptomene på # 8217; ADHD. Så, for å lage en diagnose, må barnets lege evaluere barnet ditt ved hjelp av forskjellige kriterier.

L’ADHD er generelt diagnostisert hos barn når de er tenåringer, med middelalder for moderat ADHD-diagnose 7 år.

Større barn som presenterer symptomer kan ha ADHD, men ofte viste heller bearbeidede symptomer alle’begynnelsen av livet.

For informasjon om symptomene på ADHD i voksne, kan denne artikkelen hjelpe.

Her er 14 vanlige tegn på ADHD hos barn:

1. Oppførsel sentrert på seg selv

Et vanlig ADHD-tegn er den som ser ut som en ikke-evne til å gjenkjenne andres behov og ønsker. Dette kan føre til de neste to tegnene:

 • forstyrre
 • problemer med å vente på sin tur

2. Gå i stykker

En oppførsel som er fokusert på seg selv, kan indusere et barn med ADHD for å forstyrre andre mens de snakker eller intrudert i samtaler eller spill de ikke er en del av.

3. Vanskelighetsgrad venter på din tur

Barn med ADHD kan ha problemer med å vente på deres tur i klassen aktiviteter eller når de spiller med andre barn.

4. Følelsesmessig forstyrrelse

Et barn med ADHD kan ha problemer med å holde følelsene deres under kontroll. De kan ha utbrudd av sinne på upassende øyeblikk.

Yngre barn kan ha scopes d’IRA.

5. Agitere

Barn med ADHD kan ofte ikke stå opp. De kan prøve å stå opp og løpe, våkne opp eller stramme på stolen når de blir tvunget til å sitte.

6. Problemer med å spille i stillhet

L’agitasjon kan gjøre det vanskelig for barn med ADHD-lek i stillhet eller opptatt rolig i fritid.

7. Uferdige aktiviteter

Et barn med ADHD kan vise interesse for mange forskjellige ting, men det kan ha problemer med å fullføre dem. For eksempel kan prosjekter starte, husarbeid eller lekser, men å flytte til den neste tingen som fanger sin interesse før du slutter.

8. Konsentrasjon

Et barn med ADHD kan ha problemer med å ta hensyn, selv når noen snakker til ham direkte.

De vil fortelle deg at du har hørt deg, men de vil ikke kunne gjenta det du nettopp sa.

9. Unngå oppgaver som krever utvidet mental innsats

Denne samme mangel på konsentrasjon kan indusere et barn for å unngå aktiviteter som krever en vedvarende mental innsats, hvordan du skal være oppmerksom på klassen eller gjøre lekser.

10. Feil

Barn med ADHD kan ha problemer med å følge instruksjonene som krever planlegging eller # 8217; utførelse av en plan. Dette kan derfor føre til uhensiktsmessige feil, men indikerer ikke latskap eller mangel på intelligens.

11. Dagdrømming

Barn med ADHD er ikke alltid turbulent og støyende. Et annet tegn på ADHD skal være roligere og mindre involvert enn andre barn.

Et barn med ADHD kan fikse rommet, dagdrøm og ignorere hva som skjer rundt dem.

12. Vanskeligheter med å organisere seg selv

Et barn med ADHD kan ha problemer med å holde oversikt over oppgaver og aktiviteter. Dette kan forårsake problemer i skolen, siden de kan ha problemer med å prioritere lekser, skoleprosjekter og andre oppgaver.

1. 3. Glemsel

Barn med ADHD kan smadres i daglige aktiviteter. De kunne glemme å gjøre husarbeid eller lekser. De kan også ofte miste ting, som leker.

14. Symptomer i flere innstillinger

Et barn med ADHD vil vise symptomene på tilstanden mer enn en kontekst. For eksempel kan de vise mangel på konsentrasjon både på skolen og hjemme.

Symptomer når barn i alderen

Som barn med ADHD aldre, vil de ofte ikke ha den samme selvkontrollen av de andre barna i deres alder. Dette kan gjøre barn og ungdommer virke umodne med ADHD med hensyn til sine jevnaldrende.

Noen daglige aktiviteter med hvilke ad tenåringer med ADHD kan ha problemer med å inkludere:

 • konsentrere seg om oppgaver og oppgaver
 • Lys sosiale ideer
 • kompromittere med jevnaldrende
 • Hold den personlige hygiene
 • Hjelp i husarbeid
 • tidsfordriv
 • kjøring

Ser frem til

Alle barn på et tidspunkt vil vise noen av disse oppføringene. Drømmer med åpne øyne, vinkel og vedvarende forstyrrelser er alle vanlige atferd hos barn.

Du bør begynne å tenke på påfølgende trinn hvis:

 • Din sønn viser regelmessig ADHD-tegn
 • Denne oppførselen påvirker deres suksess på skolen og fører til negative interaksjoner med jevnaldrende

L’ADHD er herdbar. Hvis barnet ditt er diagnostisert med ADHD, gjennomgå alle behandlingsalternativer. Så etablere et øyeblikk for å møte en lege eller en psykolog for å bestemme den beste linjen D & # 8217;.