14 takeout snacks for personer med diabetes

Hvis du er som de fleste amerikanske voksne i disse dager, finner du deg ofte i midten av ditt tette forpliktelsesprogram og din lange liste over ting å gjøre enn trenger en slags løsning mens du er hektisk fra # 8217; kontor til provisjoner, fra skole til sosiale funksjoner.

Å lage en matbit kan være en fin måte å øke energien på. Men hvis du har type 2 diabetes, er typen matbit du velger spesielt viktig fordi den kan bidra til å stabilisere blodsukkernivået eller forårsake uønsket topp.

Selv om det er nyttig å planlegge mat på forhånd, er det ikke realistisk å tro at improviserte snacks aldri vil bli realisert. Du vil være sikker på å ære dine sultesignaler og spise når du er sulten, spesielt hvis de tilbrakte tre eller flere timer fra ditt siste måltid.

Faktisk er en av de mest skadelige tingene du kan gjøre for stoffskiftet og blodsukkernivået, å forby deg å spise når du er veldig sulten. Mesteparten av tiden, dette fører til å spise for mye til neste måltid og kan forårsake et lavt nivå av glukose i blodet (hypoglykemi) og en metabolisme redusert i mellomtiden.

Når det er sagt, kan snacks og bør være en veldig sunn, hyggelig og næringsrik del av den daglige matplanen til noen. Her er fire tips om hvordan du gjør det på riktig måte, sammen med 14 av mine favoritt snacks på farten!

Del på Pinterest

Nippe før du har en matbit

Før du lager en matbit, må du sørge for at du er godt hydratisert. Dehydrering kan ofte bli feilfortolket som sulten, så sørg for at du har drukket en tilstrekkelig mengde vann i løpet av dagen, vil hjelpe deg med å lytte til bedre kroppen din og hva du trenger.

Hvis du ikke er sikker på hvor mye vann du trenger, begynner du å møte å drikke halvparten av kroppsvekten din i væske gram hver dag.

Del på Pinterest

Ta et spark med koffein

Selv når du drikker mye vann, kan du være på utkikk etter en utbrudd av energi.

L’Koffeinens inntak påvirker ikke blodsukkeret, og til tross for populær tro kan ikke la deg dehydrere. Selv om han har en liten vanndrivende effekt, har du ingenting å bekymre deg for så lenge du drikker andre væsker.

Så når du trenger det, vurderer det disse drikkene basert på lavkarbohydrat koffein:

 • Varmt eller kaldt svart eller grønn te
 • Melk med usøtede mandler eller kokosmelk
 • Skutt av espresso
 • Varm eller kald svart kaffe (legg til en klype kanel eller vanilje hvis ønskelig)

Del på Pinterest

Telle karbohydrater

Så vurder hvor mye tid som har gått fra ditt siste måltid. Hvis mindre enn 2 eller 3 timer har gått, anbefaler vi at du velger en lav karbohydrat snack, ideelt mindre enn 15 gram karbohydrater. Konsentrert på kvalitetsproteiner, sunne fettstoffer og grønnsaker ikke amidaceae.

Eksempler er:

 • Spunnet pasta oster
 • 1 eller 2 kokte egg
 • ¼ kopp guacamole og 1 eller 2 kopper grønnsaker
 • 1 unse av favorittvalnøtter (mandler, valnøtter, pistasjenøtter, etc.)
 • ½ kopp skallet edamame

Del på Pinterest

Hvis de tilbrakte tre eller fire timer fra # 8217; siste måltid og / eller du vet at ditt neste måltid er sent, må du sørge for at du inkluderer minst en del karbohydrater (15 gram) i tillegg til proteiner og / eller fettstoffer.

Eksempler er:

 • 6 gram normal gresk yoghurt krydret med ½ kopp bær og 1 spiseskje av favorittvalnøtter
 • 1 lille eple og ¼ kopp valnøtter eller 2 ss valnøttsmør
 • Hummus cup, 1 oz ost og 1 kopp favoritt grønnsaker
 • 1 kopp ricotta og ¼ kopp hakket ananas
 • Avokado eller ½ toast på fullkornsbrød

Få klare snacks klar

De fleste av alternativene ovenfor kan lett bli funnet i matbutikker, barer og kafeer. Når det er mulig, identifiserer alternativene på forhånd, nær kontoret eller andre områder som hyppige, slik at du kan ha en’ide om hvilke takeaway-snacks er lett tilgjengelige.

Mange kjente kjeder (som Starbucks) tilbyr også & # 8220; snackpakker & # 8221; Pre-pakket som gir en kombinasjon av frukt, ost og valnøtter.

Ved hjelp av disse enkle strategiene kan du velge en energiserende og tilfredsstillende matbit som passer perfekt til deg når som helst. Å vite hva som er best for blodsukkeret ditt, vil gi deg mulighet til å gjøre valg som vil bidra til din generelle helse.

Uansett hvor opptatt du er, vil et sunt alternativet ta og gå, alltid være tilgjengelig på fingertuppene!

Lori Zanini, RD, CDE, er en’mat ekspert og prisvinnende ernæring og anerkjent på nasjonalt nivå. Som en registrert dietitian og sertifisert diabetes lærer, hjelper det andre å lære å bruke mat til å håndtere blodsukkernivået og forbedre deres liv! Hun er forfatter av & # 8220; spise hva du elsker diabetes kokbok & # 8221; og «diabetes kokbok og måltid plan for den nylig diagnostiserte & # 8221;. Finn andre fantastiske ressurser og oppskrifter for diabetes næring WWW.Lorizanini.com Og WWW.Fortheloveofdiabetes.com.