14 sunne supper fra hele verden

Når det er kaldt, er det ikke noe mer trøstende enn en pott som koker på kjøkkenet, siden appetittvekkende duften fyller hjemmet ditt. Mens kyllingnudler og tomatsuppe er bra som standbys, hvorfor ikke prøve noe som vil forbløffe dine gjester og utfordre din kreativitet på kjøkkenet?

De varme supper er populære over hele verden. Vi har samlet noen av de vakreste suppeoppskriftene fra hele verden for å hjelpe deg med å gjøre suppens kveld det kulinariske høydepunktet i uken din!

Suppe utgitt fra Hellas

Del på Pinterest

Utgivelsen er den maksimale greske komforten mat: en kyllingsuppe fortykkes med egg og ris, med krydret sitronsaft som gir den endelige smaken. & # 8220; vole & # 8221; Bokstavelig talt oversetter til & # 8220; sitron egg & # 8221;. Tenk på eggsuppe med sitron kylling inne. Denne versjonen kommer fra skapet matlaging og er lett å forberede med bare åtte ingredienser. På mindre enn 30 minutter, vil du sitte på en kokende bolle med gresk godhet.

Få oppskriften.

Hot kylling fra Mexico

Del på Pinterest

Meksikansk spinn på kyllingsuppe, den varme de kyllingen krever en lang liste med velsmakende ingredienser, som jalapeno, koriander og avokado. Enten du blinker med en kald nese eller at du bare er av det rette stemningen for en bit & # 8216; av fotball, vil denne oppskriften av jenta og kjøkkenet tilby deg delikatesser i ganen!

Få oppskriften.

Yukgaejang fra Korea

Del på Pinterest

Yukgaejang er en tradisjonell koreansk suppe basert på biff og grønnsaker. Denne versjonen av den koreanske Bapsang er laget med brystet, hvilke addenser og smakbuljong. Er krydret, så perfekt for en kald kveld.

Få oppskriften.

Molokhia Dall’Egypt

Del på Pinterest

Molokhia er en mer populær Midtøsten suppe i Egypt og Libanon. Selv om det ennå ikke har gått i vest, er det absolutt ikke på grunn av mangel på smak! L’hovedbestanddel, Molokhia (også kjent som juteblader) er normalt ikke funnet i supermarkeder, men du kan kjøpe den i spesialiserte og etniske butikker. Som de fleste oppskrifter Molokhia er denne versjonen av mitt halal kjøkken lastet med spidskommen og nelliker, for å gi deg en karakteristisk Midtøsten smak. Server på risen eller med sprø brød.

Få oppskriften.

Kapusta fra Polen

Del på Pinterest

Lastet med svinekjøtt, kål og surkål, er Kapusta en tradisjonell polsk kålsuppe. Martha på en familiefest sier at hans polske bestemor ofte tjente ham med smurt rugbrød, men du kunne også prøve det med integrert ris.

Få oppskriften.

Feijoada fra Brasil

Del på Pinterest

Brasiliansk mat er kjent for å laste kjøtt og denne oppskriften på den tradisjonelle svarte bønnesuppe, kjent som Feijoada er ikke annerledes. Han bacon, svinekjøtt skulder, biff ribber og hock for smak. Hvis du er ute etter et rikelig måltid for å fylle den mest sultne magen, vil dette av panorering av kloden sikkert være apt!

Få oppskriften.

Soto Ayam fra # 8217; Indonesia

Hvis du elsker kyllingsuppe, men du vil ha noe annerledes, er Soto Ayam A’utmerket alternativ. Gul og krydret, denne indonesiske parabolen er også populær i Singapore og Malaysia, og med en god grunn! Denne oppskriften krever flere aromatiske, for eksempel koriander, gurkemeie og ingefær.

Få oppskriften.

Grønn varm fra Portugal

Del på Pinterest

Kale er praktisk talt supercibi mascot, men få tror de legger det til sine supper. I denne tradisjonelle portugisiske oppskriften, den grønne varmen, er den krøllete kålen i midten av scenen. Det er smaksatt med chorizo ​​eller annen lignende pølse og gjør mye måltid hvis serveres med brød. Se på oppskriften av leite kulinariske.

Få oppskriften.

Sharba Libya fra Libya

Del på Pinterest

Libysk mat er ikke utenom krydder, da denne tradisjonelle suppeoppskriften erklærer. Kombinere kylling og makaroni med gurkemeie, timian, rød chili og mer, denne store søte tannoppskriften er velsmakende og veldig lett å forberede. Vil sikkert glede alle til bordet ditt.

Få oppskriften.

Shorba Addis fra # 8217; Etiopia

Shorba Addis er en suppe av linser og karri tomater med vanlige krydder i det etiopiske kjøkkenet, som ingefær, pulverisert karri (eller Berber, hvis du kan finne den) og Fenugno. Kok en pott og kjøkkenet ditt vil bli fylt med appetittvekkende aromaer i flere timer! Gå til gafler over kniver for å starte.

Få oppskriften.

Ribollita fra # 8217; Italia

Del på Pinterest

Ribollita er en tradisjonell toskansk suppe hvis hovedbestanddeler er cannellini bønner, krøllete kål, chard og foreldet brød. Rikelig og velsmakende, det er det perfekte kveldsmåltidet i de kalde vintermånedene. Finn ut hvordan du skjønner det med denne oppskriften med kokk med nåde.

Få oppskriften.

Ajiaco Cuban fra Cuba

Tre Miami Boys er kjent for å dele sine autentiske oppskrifter. Dette for en kubansk landsstil, er Ajiaco Criollo, lastet med duftende krydder og betydelige ingredienser, perfekt etter en lang dag med arbeid.

Få oppskriften.

Wonton suppe fra Kina

Hvis du noen gang har kommet inn i en kinesisk restaurant, har du hørt om wonton suppe. Med denne lave natrium hjemmeversjonen av Damn deilig, kan du forberede Wonton fra bunnen av, ikke bekymre deg, det er overraskende enkelt! Gjør dette sikkert å imponere.

Få oppskriften.

Lapskaus fra Norge

Fra Norge er Lapskaus en betydelig gryte for å holde deg varm. Det krever tradisjonelle ingredienser for stew som biff, gulrøtter og poteter og simmers sakte i mer enn to timer, lenge nok til å integrere kjøtt til perfeksjon (og tiltrekke seg naboer til fantastisk parfyme som kommer fra kjøkkenet ditt).

Få oppskriften.