14 Ofte stilte spørsmål om Whisky Dick: Cos & # 039; Hva skal du gjøre, hva du skal si og mer

Del på Pinterest

Hva er egentlig?

Er det som skjer når du drikker noen drinker, du er klar til å gjøre # 8217; handle, men så kan du ikke stå opp når det faktisk er øyeblikket.

Så det er en ekte ting?

Jepp! Det kalles erektil dysfunksjon relatert til alt 8217; alkohol (DE). Noen ganger kalles det også en seksuell dysfunksjon som er indusert av # 8217; alkohol.

Hvorfor det skjer?

L’Alkohol er et depressivt av sentralnervesystemet (SNC). Når du drikker, har den en bremsende effekt på hjernen din og har betydelige effekter på de fleste andre organer, inkludert penis.

Kan redusere reaksjonstiden, gjør det vanskelig å konsentrere eller konsentrere og kompromittere koordinasjonen. Ikke akkurat ingrediensene i en stjerne seksuell ytelse.

Legg til i denne listen En reduksjon i blodstrømmen til penis og en økning av angiotensin & # 8211; et hormon knyttet til # 8217; og & # 8211; og du har et tilfelle av whisky dick.

Så, det er penis eller hjernen som slutter å samarbeide?

Både! I utgangspunktet, hvis hjernen din bremser ned og gir opp, så vil resten av kroppen din. Drikke for langt til slutt har en beroligende effekt. Når dette skjer, vil verken medlemmet ditt kunne stå opp.

Det er en vaginal tilsvarende?

Er et faktum, ja. Folk kaller det & # 8220; whisky clit & # 8221; og & # 8220; whisky vagina & # 8221;, selv om det ser ut til å være en bestemt klinisk begrep. Det gjør det ikke mindre ekte!

L’Alkohol kan være et totalt sosialt smøremiddel, men ikke så mye vaginal. Under spenningen øker blodbanen til kjønnsorganene, noe som gjør dem svulme og selvsmørende i påvente av seksuell samleie eller det ytre kurset.

L’Alkohol forstyrrer denne prosessen. Selv om en person er slått på, vil han ha problemer med å bade.

Også alkoholen påvirker orgasmer, noe som gjør dem mindre intense og ansetter mer tid til å komme, hvis de kommer helt.

Hvor mange drinker det tar å aktivere det?

Det er vanskelig å si. Alle metaboliserer og reagerer på alkoholen på en annen måte.

Det er også en rekke andre faktorer som påvirker måten alkoholen er påvirket, inkludert:

 • hvor mye du hadde
 • Det totale nivået av alkohol i blodet
 • Kroppssammensetning
 • Andre stoffer eller rusmidler du har tatt
 • Hvor fort du drakk
 • Hvis du spiste
 • Hvor mye vann drikker
 • din toleranse

Er aktivert bare av whisky?

Nei. Uansett hva du drikker. Hvis den inneholder alkohol og drikke nok, vil du få whisky dick.

Og flere drinker, jo mer vil du påvirke din seksuelle ytelse.

Hvor lenge varer det?

Det er umulig å si nøyaktig. Det er mange variabler i spill som påvirker varigheten av effekten av effekten av alkoholen. Og selv om du tror du føler deg bra, betyr det ikke at kroppen din er klar til å utføre.

Kroppen din trenger å metabolisere L’alkohol og det er ikke mulig å forutsi hvor lang tid det vil ta.

C’er noe du kan gjøre for å gjenopprette raskere?

Sannsynligvis ikke. Sover og hold deg hydrert er den beste løsningen.

Hva du bør gjøre når dette skjer?

Alle som deltar i en og annen libation, har sannsynligvis hatt en natt omgjort til en flopp etter å ha for mye. Det første å gjøre er ikke gal, men vi forstår hvor pinlig kan være.

Her er noen måter å overvinne det, som skjer med deg eller din partner.

Hvis du går på deg

Når whisky dick øker hans flacid hode akkurat som du skal gjøre, kan instinktet ditt fortelle deg å komme seg ut av det. Du kan, men det er bedre måter å håndtere.

I de fleste situasjoner er L & # 8217, ærlighet den beste politikken. vær ærlig. La ham vite at det ikke vil skje fordi alkoholen slår deg sterkere enn forventet.

Ideelt sett er de helt D’enighet, de setter pris på din ærlighet og latter.

Et annet alternativ er å unngå all tale & # 8220; Jeg kan ikke stå opp & # 8221; glemme seksuelt forhold og enhver aktivitet fokusert på penis og foreslå en annen måte.

Det vil være veldig vanskelig å være sint på deg mens de har en skrikende orgasme høflighet av munnen din eller hendene dine.

Så lenge det er inne, endres det utstyr med noe erogene spill eller oralsex.

Hvis partneren din skjer

Det er helt frustrerende å ha noen som spenner deg og bryr seg bare for å la deg gå med blå baller eller eggstokkene fordi de er bortskjemt for mye. Vi føler! Men du kan ikke ta det på ansatte.

Whisky Dick er ikke en refleksjon av deres tiltrekning eller følelser mot deg. Det er en naturlig for for mye alkoholrespons. Sannsynligvis er de enda mer irritert enn deg, ikke å snakke om’forlegenhet.

Det beste du kan gjøre er å la det gå og ikke få dem til å føle seg dårlig for dette.

Unngå å prøve å bidra til å starte sikkerhetskopien på nytt. Det er ikke en bilbatteri nedlasting. Prøv det kan bare få dem til å føle seg verre.

Følg deres eksempel. Hvis begge er fortsatt Dell’riktig humør for sexy øyeblikk, prøv sex som ikke krever en & # 8217;. Oral og litt hånd / finger kan fullføre jobben, uten behov for ereksjoner.

I fremtiden, det er en drink som du kan velge at den har mindre sjanse til å forårsake dette?

Selv om det ikke er noen spesifikk drink som skinner whiskyen, har et lavere blodalkoholnivå, gjør det mindre sannsynlig å skje.

Velg drikkevarer med et lavere alkoholinnhold, som øl, likører på malt og noen viner, som moscato hvite viner.

C’Det er en qualcos’annet enn du kan gjøre for å hindre at dette skjer igjen?

Sikker! Ikke drikk alkohol er en ufeilbarlig måte å forhindre det på.

Men hvis du fortsatt vil delta, er nøkkelen å gjøre det uten å være for tykkere. Det kan være nyttig:

 • Spis før du drikker.
 • Etablere en grense for deg selv.
 • Veksler mellom alkoholholdige og alkoholfrie drikker.
 • Drikk sakte. Nippe i stedet for å svelge eller snike.
 • Unngå å blande alkohol med rusmidler, gress eller andre stoffer.

Når det ikke er Whisky Dick?

Hvis du har sporadisk øyeblikk & # 8220; oops & # 8221; Og du ender med å drikke litt & # 8216; mer enn du burde, og du kan ikke stå opp, det er sannsynlig at det ikke er noe å bekymre seg for.

Hvis du har problemer med å bli vanskelig når du ikke drikker, eller når du drikker en liten mengde, bør du vurdere å snakke med legen din.

Din penis kan gi legen din indikasjoner på andre aspekter av helsen din.

Noen ganger L’og er et tegn på en fysisk eller psykologisk tilstand nedenfor. Andre årsaker inkluderer noen rusmidler, forholdsproblemer og noen livsvaner som røyking.

De Mayo Clinic Anbefaler å konsultere en lege hvis:

 • Du opplever andre typer seksuell dysfunksjon, som for tidlig utløsning eller forsinket utløsning.
 • Du har en hjertesykdom, diabetes eller A & # 8217, annen tilstand som kan være relatert til DE.
 • Du har andre uvanlige symptomer.
 • Du har en redusert interesse for sex.

Bunnlinjen

Whisky’s Cock er ekte og skjer med det beste av oss. L’Alkohol og kjønn kan være en god blanding, så lenge den brukes i moderasjon og verdsatt mellom samtykke voksne.

Hvis du tilfeldigvis finner ut at din ånd er villig, men kjøttet er svakt etter å ha drukket, ikke la deg bryte ned. Ler eller finner en annen måte like hyggelig å ri.

Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når det ikke er ubarmhjertig i sin skriveskur på jakt etter en artikkel eller av intervjuer med helsepersonell, kan det bli funnet å spille for sin sjøby med ektemann og hunder på plass eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stand-up-padlebrettet.