13mider på retinoider og retinol chassis for sunnere hud

Nå har du sikkert hørt hvordan surinoider er overraskende for huden & # 8211; Og med gode grunner!

De har blitt prøvd studere etter studier Å oppmuntre til mobilomsetning, Stimulere kollagen, Hjelp til å kurere akne l & # 8217, myke rynkene, Fade pigmentering og skade en hud General Youth Glow. Deres eksistens for hudpleieindustrien er hva dronningen er for verden: de virkelige.

Men med så mange fordeler, er det lett å la ord i munn gå utover vitenskapen.

Her er 13 kvaler på retinoider som vi vil avklare slik at du vet nøyaktig hva du er med denne ingrediensen i den hellige gral.

1. Myte: Alle retinoider er de samme

Retinoider er en stor familie av forbindelser avledet fra vitamin A. Det er faktisk forskjellige former fra reseptbelagte benkformede stoffer i form av aktuelle og muntlige stoffer. Vi forstår forskjellene!

Bench retinoider (OTC) finnes oftere i sera, øyekrem og natt fuktighetsgivende kremer.

Availablestype Faothcretino Retinoidescue har mindre bivirkninger av retinsyren (reseptbelagte kraft), det omdanner til det cellulære nivået av huden, ved å bruke så i flere måneder til et år for synlige resultater av retinoidestere (Palmital Retinyl, Retinylacetat og Retinil Linoled) svakere i retinoidfamilien, men et godt utgangspunkt for nybegynnere eller sensitive hudtyper OTC L’adapalen (bedre kjent som differin) bremser prosessen med overdreven vekst i belegget av porene og desensibiliserer huden alle’betennelse, noe som gjør den til en ideell behandling for akne kun på reseptbelagte retinsyre (retina-a eller tretinoin) virker mye raskere enn retinolen fordi det ikke er nødvendig med konvertering i huden bare til resept

2. Myte: Retinoider tynn huden

Dette antas vanligvis fordi en av bivirkningene når du begynner å bruke en retinoid for første gang, er peeling av huden.

Mange tror at huden deres tynner, men det motsatte er sant. Siden retinoider stimulerer kollagenproduksjonen, hjelper faktisk å tykke huden. Dette er nyttig fordi et av de naturlige tegnene på aldring er huden tynning.

3. Myte: Unge mennesker kan ikke bruke retinoider

Den opprinnelige retinoidintensjonen ble faktisk brukt til å behandle akne og foreskrevet til mange unge mennesker.

Det var ikke før 1980, Når et studio har publisert fordelene for huden & # 8211; Som l’mykning av subtile linjer og # 8217; Lightening hyperpigmentation & # 8211; at retinoider har blitt etterlatt som & # 8220; anti-aging & # 8221;.

Men det er ingen aldersgrenser for bruk av retinoider. I stedet er dette hva hudforholdene behandles. Etter solbeskyttelse er det en av de beste anti-aging ingrediensene estimater i omløp.

4. Myte: Retinoider vil gjøre meg mer følsom for solen

Mange mennesker frykter det 8217; bruk av retinoider vil gjøre huden mer følsom for solen. Klamrer seg til setene dine: Dette er ikke sant.

Retinoider bryter inn i solen, noe som gjør det ustabilt og mindre effektivt. Det er derfor de selges i metallrør eller ugjennomsiktige beholdere og anbefales for nattbruk.

Men retinoider har blitt mye studert og har vist med sikkerhet som ikke øker risikoen for solbrenthet. Dette er imidlertid ikke en tillatelse å gå ut i solen uten A & # 8217, tilstrekkelig solbeskyttelse! Det ville være ganske motproduktivt siden det meste av Extrinseco aldring skyldes skade på bildene.

5. Myte: Du vil se resultatene i 4-6 uker

Vi vil ikke at det skal være sant? For benken retinol, opptil seks måneder kan være nødvendig og opptil tre måneder for tretinoin slik at de komplette resultatene er synlige.

6: Myte: Hvis du har flak eller rødhet, bør du slutte å bruke retinoid

Med retinoider er det ofte en type situasjon & # 8220; verre før Best & # 8221;. Typiske bivirkninger inkluderer tørrhet, følelse av undertrykkelse, peeling og rødhet, spesielt ved første oppstart.

Disse bivirkningene forsvinner vanligvis etter to eller fire uker til huden er tilpasset. Din hud vil takke deg senere!

7. Myte: Den må brukes daglig for å se resultatene

Ofte er linsen den daglige bruken, men du trener fortsatt fordelene ved hjelp av det enda et par ganger i uken. Hastigheten som resultatene oppnås, avhenger også av styrke og type retinoid.

8: Myte: Jo mer det gjelder, desto bedre blir resultatene

Den overdrevne bruken av produktet kan ofte forårsake uønskede effekter som flaking og tørrhet. Anbefalt mengde handler om en dråpe av en ert til hele ansiktet.

9. Myte: Du bør unngå å bruke retinoider rundt øyet

De fleste antar at det delikate øyeområdet er for følsomt for bruk av retinoider. Dette er imidlertid området der rynkene vanligvis manifesterer seg og kan gjøre maksimal nytte av stimuleringseffekter av kollagenet av retinoider.

Hvis du er sensitiv rundt øynene, kan du alltid bruke en krem ​​for din retinoid først.

10. Myte: Høyere prosentandeler av retinoider vil gi deg bedre eller raskere resultater

Når det gjelder styrken, tror mange det er bedre å hoppe direkte til den sterkeste formelen, og tro at det er bedre eller vil gi et raskere resultat. Vanligvis er det ikke slik at du også kan få irriterende bivirkninger.

For retinoider, bygge en toleranse vil skape bedre resultater.

Tenk som om jeg begynte å løpe. Jeg ville ikke starte med en maraton, sant? Fra tellermedisinen til reseptet er det forskjellige leveringsmetoder. Hva fungerer bra for en person, kanskje ikke for en annen.

Når du får resept fra legen din, vil de hjelpe deg med å bestemme den beste prosentandelen, formelen og frekvensen for hudtype og din tilstand.

11. Myte: Retinoider exfoliate huden

Dette er en allment trodde misforståelse. Fordi retinoider er vitamin Aderivater, anses de faktisk antioksidanter.

Også, de er en ingrediens i & # 8220; Cellular Communication & # 8221;. Dette betyr at deres oppgave er & # 8220; Med hudceller og oppmuntre yngre og sunne celler til å komme seg til hudoverflaten.

Det er lett å anta at huden er exfolly alene siden noen av bivirkningene peeling og fra hverandre. Imidlertid er disse bivirkningene faktisk resultatet av irritasjon og tørrhet til huden brukes, siden retinoider ikke har evnen til å eliminere eller oppløse døde hudceller av seg selv.

12. Myte: Følsom hud kan ikke tolerere retinoider

Omdømme av retinoider er at de er en ingrediens & # 8220; hardt & # 8221;. Selvfølgelig kan de være litt & # 8216; aggressive, men folk med sensitiv hud kan fortsatt bruke dem lykkelig med bare en liten endring.

Det er bedre å starte nøye med A’applikasjon en eller to ganger i uken. Det anbefales ofte å overlappe fuktighetsgivende krem ​​eller blande den med fuktighetsgivende krem.

1. 3. Myte: Bare foreskrevne retinoider gir resultater

Det er mange benk retinoider som gir virkelig eksepsjonelle resultater.

Kanskje du så diferin (adapalene) i ditt lokale apotek som bare er foreskrevet av leger, men er nå solgt av disken. Adapalene fungerer litt forskjellig fra retinol / retinsyre. Senker prosessen med overdreven hypercheratinisering eller vekst i por-belegget og desensiler huden Alle’betennelse.

Studier tyder på det Adapalene har mindre irriterende bivirkninger enn andre retinoider Derfor er det så flott for L’akne. Hvis du har å gjøre med akne og # 8217; aldring på samme tid (vanlig ting), kan forskjellen være et godt alternativ for deg.

Så du bør begynne å bruke retinoider?

Hvis du er interessert i å håndtere eller ta forebyggende tiltak for rynker, fine linjer, pigmentering, arr og mer, så er de siste 20 eller 30 årene A’utmerket alder til å starte med en benk-retinol eller til og med med en styrkeskog skog.

Det er rundt denne tidslinjen når kroppen begynner å produsere mindre kollagen, mindre raskt enn våre tidlige år. Åpenbart avhenger det også av din livsstil og hvor mange solskader du har samlet i de årene!

Dana Murray er en autorisert skjønnhetspleie i Sør-California med en lidenskap for hudpleievitenskap. Jobbet i # 8217; hudutdanning, fra # 8217; hjelpe andre med huden til utviklingen av produkter for skjønnhetsmerker. Hans erfaring strekker seg i over 15 år og ca 10.000 ansiktsbehandlinger. Han brukte sin kunnskap for blogg Lær og myter på huden på bysten på henne Instagram Siden 1991.