13 tanker du bare har når du har en nyfødt

Kanskje det er en kombinasjon av tretthet og lukt av nyfødt? Uansett hva det er, vet du at nå er du dypt i foreldre grøfter.

Del på Pinterest

Syv uker siden hadde jeg et barn.

Jeg hadde et barn etter 5 år fra # 8217; å ha barn, så ubrukelig å si, jeg var ute av spillet for en PO & # 8216;.

5 år har gått siden jeg ikke sov hele natten, 5 år siden jeg hadde svært små bleier i huset mitt, 5 år siden jeg husket Com & # 8217, prøver å spise et måltid med en hånd og noen som gråter inne i øret ditt.

Det har vært lang tid for meg, men samtidig er livet med en nyfødt litt & # 8216; hvordan å sykle: alt kommer tilbake raskt.

Bortsett fra denne gangen må jeg si at det er gadgets og gadgets mye mer interessant enn når # 8217; Jeg gjorde første gang. Det er sikkert noen ting som jeg ikke gjenkjenner mer enn fødselspermisjon, men samtidig er det også mange ting som tydeligvis ikke har endret seg.

Faktisk er det øyeblikket jeg ble en nyfødt mors mor det samme øyeblikket da jeg husket alle tankene de bare har født mødre, som & # 8230;

& # 8220; Jeg vil velge den booger så ille & # 8230; & # 8221;

Hør, jeg kan ikke forklare nøyaktig hvorfor suge en gigantisk bue med den lille pæren sprøyten er så tilfredsstillende, men det er. Det er nesten som om jeg kunne høre min luftvei til å åpne opp og jeg kan puste. Ahhhhh & # 8230;

«Hvor stygg ville være, egentlig, spis denne ubåten på babyens hode? En bit & # 8216; av høst salat ville ikke skade det, rett? & # 8220;

Hvis du ikke har tatt maten fra barnets hode og kanskje fra din bh, er du også en mor?

Jeg må gjøre så mye tisse, men ikke C’Det er måte å risikere å flytte dette barnet akkurat nå.& # 8221;

Har du noen gang hørt om det showet & # 8220; Man vs. Vill?& # 8221; Foreldreversjonen er mer som & # 8220; blære vs. Baby & # 8221; Og la oss bare si det, til slutt, det er ingen ekte vinnere i dette spillet.

«Åh, visningen min skjorte er ikke knyttet & # 8211; kanskje jeg burde smør det? Nah & # 8230; & # 8220;

Hvis du ammer eller trekker, ærlig, er det lettere på denne måten. Hva er poenget? Jentene må gå ut i noen få minutter.

& # 8220; Hvor mye melk forblir ?!& # 8221;

Den tilfeldige panikken som du vil fullføre brystmelk hvis du pumper det er helt normalt når du er opp til knærne i et barns liv.

Se også: Åpne fryseren flere ganger om dagen bare for å sjekke aksjene av morsmelk for, Ehm, ingen reell grunn.

& # 8220; Ikke vær så snill, vær så snill, vær ikke så snill, vær så snill, ikke kast.& # 8221;

Ikke c’det er en største smerte følelse enn å høre den fryktelige lyden av nyfødte som fyller bleen på det nøyaktige øyeblikket når du endelig sovnet. Sukk.

& # 8220; crap & # 8211; Hvor gammel har den flasken som jeg bare ga det til å spise ??& # 8221;

Jeg mener hvordan disse vilkårlig tallene kommer ut uansett? Hvis en flaske går dårlig etter en’nå, hva skjer etter en’nå og 10 minutter? Hva med en’nå og 20 minutter? Uffa, jeg håper virkelig at du ikke blir syk, jeg er en forferdelig mor!

& # 8220; kanskje hvis jeg er stolt av å sove, vil de ta det & # 8230; & # 8221;

Åh, han gråt? Ikke l’Jeg har ikke engang hørt & # 8230; (indikasjon på indre onde latter)

& # 8220; fordi djevelen jeg våkner våt i en pølse av min egen kalde svette (igjen) ?!& # 8221;

Hormoner har en morsom måte å få deg til å føle deg som om jeg hadde blitt den mest motbydelige levende personen.

& # 8220; Jeg er et dyr, et ekte dyr.& # 8221;

Øyeblikket når du overrasker deg for å forhindre bocconi med mat som en vandret vaskebjørn uten å gi deg tid til å forberede en tallerken, er tiden når du også slutter å bekymre deg og # 8211; fordi postpartum sult er ekte, mine venner.

& # 8220; Hvordan kunne jeg glemme hvor fantastisk dusj var?& # 8221;

Seriøst, til du har en nyfødt, setter du aldri virkelig pris på hvor utrolige ting er de minste tingene i livet.

Som en ekte uavbrutt varm dusj. Muligheten for barbering ben (begge deler! Ikke bare en!). En kopp full av dampende kaffe som du kan drikke på en gang. Disse tingene er så, så overraskende.

Oh, og sitte & # 8211; Oh min gud & # 8211; Luksus å sitte. Som jeg noensinne har lovet meg å gi for gitt de vakre tingene før?

& # 8220; OK, hvis jeg går i dvale nå, kunne jeg gå gjennom en’nå før du våkner, så våkner du igjen til # 8217; en og deretter på tre, så alt i alt kunne jeg ha fire timer i kveld.& # 8221;

Neonatis søvnematikk er komplisert. Og til og med super deprimerende når du teller alt.

& # 8220; hvordan kan en person så liten holde så mye kraft?& # 8221;

Jeg mener, virkelig & # 8211; Det er en god ting at barn er hyggelige, rett?

CHAUNIE Brusie er A’Sykepeksjon av arbeidskraft og fødsel ble forfatter og en nyfødt 5 år gammel mor. Han skriver om alt, fra økonomi til helse, hvordan å overleve de første dagene av foreldre, når alt du kan gjøre er å tenke på all søvn som du ikke får. Følg deg her.