13 snacks for type 2 diabetes: valnøtter, yoghurt og andre

Beskrivelse

Å ha type 2 diabetes betyr at du bør være klar over hva du spiser. Du må gjøre ditt beste for å holde blodsukkernivået under kontroll. Hvis du teller karbohydrater, vil en pose med chips eller litt informasjonskapsel ikke kutte den.

Men tiden på snacken må ikke være komplisert eller kjedelig. Her er noen takeaway snacks som kan være sunne valg når du har type 2 diabetes.

1. En håndfull valnøtter

Valnøtter er en «8217, utmerket kilde til proteiner, sunne fettstoffer og vitaminer. Også, de er super enkle å gripe når du har det travelt. Pecan nøtter, macadamia nøtter, peanøtter, valnøtter og mandler er alle fantastiske valg.

Selv om nøtter er lave i karbohydrater, er de også rike på kalorier, så du må sjekke størrelsen på delen. En del av valnøtter er ca 1 oz eller 28 gram. Dette betyr om 24 mandler, 12 macadamia nøtter eller 35 peanøtter.

Studier viser at for å ha minst fem porsjoner per uke med valnøtter er betydelig forbundet med lavere risiko for kardiovaskulær sykdom. Så vær så snill å gjøre dette din daglige matbit.

2. Vegetariske pinner og hummus

Gulrøtter, paprika, agurker og selleri kyster er utmerket til kjedelig i # 8217; hummus. Disse fargede grønnsakene er også rike på vitaminer, mineraler, fibre og antioksidanter.

L’hummus er laget med kikærter, noe som gjør det rik på proteiner og fibre. Kikærter har en lav glykemisk indeks, noe som betyr at hummusen ikke vil forårsake en topp av blodsukker.

3. Peanøttsmør og selleri kyster

Selleri inneholder ikke ganske kalorier, men mange fibre og antioksidanter. Senk litt og selleri i en eller to spiseskjeer av peanøttsmør for å få ekstra proteiner for å holde deg full og kontrollere blodsukker.

4. Gresk skinny yoghurt med villbær

Gresk yoghurt er rik på protein og en’utmerket fotballkilde. Pass på at du velger hvit og usøtet yoghurt. Unngå smaksatt eller sukkerholdig yoghurt fordi de sannsynligvis inneholder tonnevis av sukker og karbohydrater.

Fullfør yoghurt med noen bringebær, bjørnebær eller blåbær for å legge til litt & # 8216;. Disse bærene er høye i antioksidanter og fibre, men overraskende lavt i sukker.

5. Popcorn

Popcorns alle’Air er en «8217; utmerket alternativ for en matbit for personer med type 2 diabetes. Mengden fibre i popcorn vil hjelpe deg med å holde deg full, og du vil hindre deg i å gi deg et ønske om søtsaker.

Husk at de fleste kalorier i popcorn kommer fra karbohydrater, så sørg for at du sjekker størrelsen på delen. Linse for ca 3 popcorn popcorn kopper, som inneholder alle’19 gram av karbohydrater og 165 kalorier.

Du kan kjøpe klar popcorn, men sørg for at du sjekker næringsverdier. Unngå hydrogenerte fettstoffer og tilsatt sukker. Hold deg unna også fra kino-stil popcorn, siden de inneholder mange usunne fettstoffer og salt.

6. Spunnet pasta ost

Du kan kjøpe fettfattig pre-pakket spotost for når du virkelig skynder deg for å komme seg ut av døren. Ost er rik på protein og inneholder få karbohydrater. Ost kan være rik på natrium, så sørg for at du leser L & # 8217;.

Natrium kan øke blodtrykket og føre til hjerteproblemer. Prøv å velge A’lavt natriumalternativ når det er mulig. Department of United States / # 8217; Landbruk anbefales å spise mindre enn Milligram 2,300 natrium en dag.

7. Hardkokte egg

Kok egg krever bare 10-15 minutter, og du kan forberede dem på forhånd for din utfordrende uke. Eggene er en fantastisk kilde til protein og inneholder bare et halvt gram karbohydrater.

8. Skiver epler og mandelsmør

Denne snacken er super rask og enkel å forberede. Klipp et eple og fordyp skiver i en spiseskje mandelmør kjøpt i butikken for en sunn og rikelig behandling, full av fibre og proteiner.

Hvis du er bekymret for å sjekke størrelsen på delen, kan du kjøpe individuelle pakker med mandelmør for å enkelt måle en bevegelig del.

9. Oliven

Oliven inneholder massevis av sunne fettstoffer, sammen med jern, fotball, fibre og vitamin A. Oliven er også rikelig med phytonutrients, som har antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper.

En rask matbit med 5-10 oliven kan være nok til å tilfredsstille et mat ønske. En del av åtte kalamataolivene har bare om 2 gram av karbohydrater og 90 kalorier.

10. Frossen frukt

Hvis du føler deg som iskrem, kan du kanskje tilfredsstille kløen med en kopp frossen frukt. Mango, druer, blåbær, bringebær og jordbær har en ekstraordinær, frisk eller frossen smak.

11. Avokado Toast

Avokado er lave i karbohydrater og rik på fett og sunne fibre. Faktisk kan monoumettede og flerumettede fettstoffer tilstede i avokadoer bidra til å øke HDL-kolesterolnivået (bra) og redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Avokado er også lave i karbohydrater, noe som betyr at de ikke vil forårsake en topp av blodsukker.

Spred omtrent en halv avokado på et stykke ristet hvetebrød for en tilfredsstillende matbit.

12. Sukker gelé

Den sukkerfrie gelé inneholder ikke noe næringsrikt, men hvis du vil ha noe søtt, kan du ta en av disse snackpakkene når du forlater.

Du kan legge til en skje med sukkerfri pakning for en bedre behandling. For å gjøre det til en mer rikelig matbit, legg opp til 1 kopp delvis kremet ricotta hvis du forbereder din egen.

1. 3. Fortsatt vann

Før du lager en matbit, drikk et par sips d’vann. Du kan enkelt forvirre tørsten med sult. Når du er hydrert, kan du oppdage at du ikke trenger en matbit, tross alt.

Ta bort

Når du har type 2 diabetes, kan du lage intelligente snacks som tar sikte på protein og fiberrike matvarer, men lavt natrium og sukker. Møt størrelsen på delene på forhånd og ikke glem å telle karbohydrater i ditt generelle matprogram.

L’American Diabetes Association anbefaler å konsumere en matbit egnet for diabetes 20 gram karbohydrat.