13 Skjønnhetsprosedyrer Denne plastikkirurgen sier "Nei" til

Sikkerhet og skjønnhet gå sammen

Send til en plastikkirurgi er en unik beslutning. Hva får oss til å føle seg vakker kan variere fra person til person.

Selv om kroppstilfredshet er virkelig individuell, fortjener alle en plastikkirurg som forstår dine intensjoner og også setter sikkerheten din i første omgang.

Plastic kirurg sertifisert av styret og lederen av podcasten & # 8220; den holistiske plastikkirurgi showet Show & # 8221; Dott. Anthony youn, md, anser sin jobb som forbedringer og ikke svar på dypere spørsmål. [Hvis de tror at en ansiktsløftning vil gjøre dem lykkelige], så stopper du der fordi du virkelig kan forbedre livet ditt med disse typer endringer, men du kan ikke ta et liv som er ulykkelig og gjør det lykkelig med en Kosmetisk prosedyre.& # 8221;

Det er derfor det foreslår alltid å få en annen mening fra en annen plastikkirurg før du utfører en kosmetisk kirurgi.

Du har å gjøre med invasive prosedyrer og bare fordi [en lege vil utføre kirurgi] betyr ikke at det er trygt & # 8221; stress. Og yngre er riktig.

Bevis på Uaktsomhet i dette feltet Det er ofte resultatet av en enkelt lege som er uaktsom, informerer ikke på grunn av våre pasienter eller mislykkes i å diagnostisere en lesjon.

Så hvordan vet du at en lege er riktig for deg?

Faktum er at du gjør en ganske grundig forskning, og noen kan finne en lege villig til å gjøre mer skeptisk eller vanskelig kirurgi. Hva du bør se etter er en lege villig til å si nei.

Youn tror på # 8217; å ha sin liste over ting å ikke gjøre, hvem kaller henne Svart skjønnhetsliste. Her er 13 prosedyrer mot hvilke advarer:

1. Bogus abdominoplasty markedsføring

Selv om abdominal bøyene er en av de vanligste operasjonene som utføres, sier du at mange leger vil hevde å ha en ny versjon eller # 8220; beste & # 8221; eller lage en’Abdominoplasty & # 8220; merkevare & # 8221 ;. (Abdominal folder fortsetter å utvikle seg for å redusere komplikasjoner og skjule arr, men dette er ikke en prosedyre & # 8220; Ny & # 8221;.)

Noen leger kan finne variasjoner av A & # 8217, Abdominoplasty, spesielt de som inkluderer fettsuging, som ifølge deg mange kirurger har forlatt år siden. & # 8220; Hvis du er på utkikk etter disse abdominale folder merket i et vitenskapelig magasin, er ikke C’det er ingenting på dem & # 8221; legger til.

«Det er standard måter å utføre mange av disse prosedyrene. [E] Det er leger som prøver å skille ved å gjøre variasjoner av operasjoner som ikke nødvendigvis er bedre & # 8220; sier Youn. & # 8220; men hvis pasienten ikke har noe uvanlig, vil jeg ikke fortelle deg at jeg vil gjøre det veldig forskjellig fra legen på bunnen av veien til meg.& # 8221;

2. Buccal fett fjerning (kinn)

Under denne prosedyren er fettet fra # 8217; inne i munnen fjernes for å redusere kinnens fylde. Mens du har kjørt denne prosedyren i ca 15 år, sier han at han så henne bli nylig i sosiale medier med influencer og andre kirurger.

Som et resultat utfører mange leger det på folk hvis ansikter allerede er tynne.

Dr. David Shafer, plastikkirurg sertifisert av New York City Styret, er D & # 8217;. Når fjerningen av kinnfett utføres av en erfaren kirurg på riktig kandidat, er prosedyren ikke farlig og kan ha effektive resultater.

Imidlertid, hvis noen allerede er tynn i det området, vil det gi ham et tomt utseende «8221; sier Shafer en Healthline.

Fjerning av fettet fra kinnene er ofte en for tidlig beslutning, gitt at aldring, vi kunne miste fett naturlig og vil at kinnene våre skal være fulle igjen.

3. Wire heiser for ansiktet

Trådløftene var en populær prosedyre mellom 2005 og 2010, og nå kommer de tilbake til Aube.

Løftepunktet på tråden er å sette inn midlertidige suturer for Lift & # 8221; forsiktig huden. Youn sier at huden kan se bedre ut umiddelbart etter prosedyren, men effektene varer bare om et år.

Vi innså at de ikke fungerte [fordi pasientene] ville ha hatt disse permanente suturpunktene som stikker ut fra hudårene sine etter & # 8221; sier Youn. «Dessverre kom de tilbake. I det minste er suturene i dag ikke permanente, så det er ikke nødvendig å trekke dem ut av menneskers ansikt, men spørsmålet forblir fortsatt om prosedyren vil vare & # 8220;

Shafer er D’enighet, observere at folk ofte tror at trådløfter kan skape resultater som ligner på kirurgisk ansiktsløftning.

& # 8220; C’er mye forvirring fordi det er ordet løftet i det & # 8221; sier shafer. «Men du setter en sperretråd under huden, han vil trekke og gi deg litt» 8216; av løfting, men det er veldig midlertidig. Når du utfører en ansiktsløftning, løft hele huden og flytt den som en & # 8217;. & # 8220;

Men Shafer sier at trådløftene har et sted.

Vi tilbyr dem til noen som har en flott begivenhet i de kommende dagene og ønsker mer definisjon av kjevelinjen, så vi kunne sette inn noen tråder for å få det, men dette er ikke for noen som har reddet i årevis og tenker Det vil være ekvivalent med en heis med mindre nedetid og mindre risiko og sier Shafer.

4. Fyllstoff ikke basert på hyaluronsyre

Etter Botox sier du ikke at fyllnivåer er den nest mest populære kosmetiske prosedyren. Når de injiseres i huden, virker fyllstoffene som pumper områdene i ansiktet, som leppene eller de med rynker.

Imidlertid er fyllstoffene laget av forskjellige stoffer, og YOUN foreslår at du bare bruker de som inneholder hyaluronsyre, for eksempel Juvéderm og Restylane.

: Disse er [i] sikrere fyllstoffer fordi vi har en motgift for dem, så vi kan injisere et stoff som kan oppløse [fyllstoffet] hvis du ikke liker & # 8221;, understreker du ikke.

Hvis et fyllstoff som ikke kan inverteres, blir tilfeldigvis injisert i et blodkar, kan folk ha permanente arr eller miste deler av nesen eller leppene.

Shaferen bemerker at siden kroppen naturlig produserer hyaluronsyre, er muligheten for kompatibilitetsproblemer eller reaksjoner på hyaluronsyrefyllstoffene lavt.

& # 8220; Selv permanente fyllstoffer er risikabelt fordi du ikke kan gå tilbake & # 8221; legger til shafer.

5. Lip Systems

Youon unngår de labielle protesene fordi det står at de virker stive og unaturlige og ikke beveger seg som en naturlig leppe.

«L’eneste som virker naturlig i en persons lepper er ditt eget fett. En god prosedyre bør overskride kyssetesten, der, når de kysses, ser leppene dine ut som lepper, ikke et ekstra hjul og sier.

Shafer sier at et leppe system kan forårsake en hudreaksjon rundt leppene fordi det er et fremmed objekt.

Begge legene er enige om at fyllstoffer er et bedre valg.

& # 8220; La oss starte med kjøttfulle lepper og # 8217; Destrain Age.

6. Brasiliansk røvløfting

Young sier den brasilianske buttheisen (BBL) er en av de raskeste vekstoperasjonene på grunn av kjendiser som Kim Kardashian.

Problemet er at denne operasjonen langt har den høyeste dødeligheten til en estetisk kirurgi & # 8221; sier Youn. & # 8220; Det var en studie som har vist at dødeligheten kan være høyere enn 1 til 3000 hvis det utføres av en plastikkirurg sertifisert av Rådet, og som ikke inkluderer leger som ikke er plastikkirurger som utfører & # 8221;.

I perspektiv sier han at dødeligheten for andre estetiske kirurgiske inngrep er 1 av 50 000 til 1 av 100 000.

Årsaken til døden for kirurgi er veldig ofte av fettforbrenning, som oppstår når fettet injiseres i baken, er ved et uhell injisert for dypt og nær de store målårene.

Fat vil passere gjennom disse årene og vil tette fartøyene rundt lungene og forklarer deg.

Shafer anerkjenner at operasjonen har høy risiko, men sier også at BBL kan være trygt hvis det utføres av en kvalifisert plastikkirurg på den rette kandidaten. Understreker også at BBL er A’alternativ bedre enn et hovedanlegg.

7. Hodet protese

Youn sier at hodet planter har høy risiko for infeksjon og kan bevege seg og flytte rundt.

Shafer er D’enighet. Jeg sier til pasientene å tenke på å ha en lommebok ofte i baklommen på buksene og sitte over det & # 8221;. «Så tenk å ha to og flytte. Det er ikke behagelig. & # 8220;

8. Gastrisk ballonger

Denne intervensjonen krever inntak av ballonger fylt med saltoppløsning. L’intensjon er at ballonger okkuperer plass i magen, noe som gjør at du føler deg full og mindre sulten.

Det er rapporter om [ballonger] som reist gjennom magen i noen pasienter & # 8221; sier youn.

Shafer legger til at den eneste måten å fjerne ballongene er å gjennomgå A’endoskopi, en prosedyre som inkluderer innsetting av et langt og fleksibelt rør med et kamera alt & # 8217;.

9. Mesoterapi (fettoppløsning)

Mesoterapi er injeksjon av fettstoffer for å oppløse fett. FDA godkjente en versjon av mesoterapi kalt Kybella, som brukes til å redusere dobbelthakefettet.

Begge legene er enige om at Kybella er trygt hvis det brukes til haken. Youn understreker at Kybella bare skal brukes til dette formålet.

«Det er leger som forbereder sin blanding som kan inneholde flere stoffer og kunne injisere i forskjellige deler av kroppen for å oppløse fett. Ikke C’er standardisering til den. Så uansett legen bestemmer seg for å sette i blandingen den dagen, kan de injisere deg i & # 8220; han forklarer.

& # 8220; Jeg så infeksjoner, arr [og] gråt sår fra dette.& # 8221;

10. Hydrochinon (Lightening for huden)

Mens L’hydrokinon brukes til å lette flekker i alderen og solstikkene, har forskning vist at det kan forårsake Kreft i laboratoriedyr. Det er imidlertid ikke noe bevis som kan forårsake kreft hos mennesker.

Jeg sier ikke at du aldri bruker den, men jeg anbefaler at du bruker det med mye parsimony & # 8221; sier Youn.

Shafer notater at det er bedre alternativer, som Lytera og Dermal reparasjonskrem. Disse har lyn og lynegenskaper av huden uten skadelige kjemikalier i dem, så det er ikke lenger nødvendig å bruke L’Hydroquinone & # 8221;.

11. Brystløft i doughnut

Under denne operasjonen er overflødig hud kuttet ved å heve brystvorten, slik at du ikke ser ut til å falle. Dette etterlater et arr rett rundt i Areola.

Jeg tror at mange kvinner blir bedraget til å tenke at de bare vil ha et arr rundt i Areola, og i utgangspunktet er dette sant, men noen måneder senere, siden C’det var så mye spenning rundt’Areola, ting begynner å strekke seg og # 8217; Areola ender opp med å se super bredt & # 8220; forklarer deg.

Shafer understreker at denne prosedyren også gir bryst et flatt utseende i stedet for å løfte den.

Å utføre en løft eller en reduksjon, driver du en tradisjonell eller vertikal og horisontal vertikal løfting, så vel som areola gravering for å holde spenningen riktig & # 8221; sier.

12. Teksturert brystproteser

Det finnes forskjellige typer brystproteser. Teksturert og glatte systemer er hovedkategorier. Imidlertid har de teksturerte brystprotesene, som er dekket av et kornet ytre skall, vært Nylig forbundet med FDA Stor celle anaplastisk lymfom, en sjelden form for kreft.

De ble brukt fordi det ble antatt at de flyttet mindre enn glatte brystimplantater. Ytterligere søk er for tiden på veiTilkobling mellom kreft og teksturerte planter.

Av forsiktighetsregler, bruker både Shafer og YOUN ikke dem lenger og bruker bare myke systemer i stedet.

1. 3. Breastiness med stamceller

Noen leger tror at 8217; innsetting av stamceller i overlevende brystkreft som har lidd mastektomi, kan bidra til å gjenskape brystet. Dette er basert på vitenskapen om at stamceller kan bli en celle for den delen av kroppen.

Problemet er at det er leger som annonserer brystforstørrelser ved hjelp av stamceller og folk tror, ​​og # 8216; Åh, det er fantastisk fordi de er mitt vev og har aldri blitt studert eller demonstrert å være sikkert, og du må gjøre med et organ dette er en av hovedårsakene til døden for kvinner, advarer deg.

Shafer forteller oss at brystproteser gir et sikrere resultat.

[8220; Når du legger en 300 cc plante i hvert bryst, vet du at i 10 år vil det fortsatt være 300 cc øker, men når du legger 300 cc av fett eller stamceller, vet du ikke hvor mange av dem Cellene vil overleve, så du kan ha en del med mer Dell’andre og nå har du asymmetrien & # 8220; sagt.

Systemene forblir i samme størrelse, selv om en kvinne tjener eller mister vekt, legger til.

Lykke kommer ikke fra forbedringer

Bak hver hensikt C’det er en filosofi, og når det gjelder kosmetiske prosedyrer, sørg for at legenes filosofi er i tråd med deg, er like viktig.

Spør legen din om deres svarte liste kan være en måte å gjøre det på. For eksempel, hvis en lege vil gjøre noe uten å nøle eller spørsmål, er det også riktig å be om SO’andre vil gjøre uten dobbel kontroll.

Så, akkurat som yngre, sjekker pasientene sine, hun er også en god ide å spørre hvorfor en bestemt operasjon virker viktig eller interesse for deg.

Jeg tenker på hvorfor noen tar hensyn til ideen om å mislykkes og kanskje sette livet ditt i fare & # 8221; sier yngre. Før du fortsetter med intervensjonen, foreslår det å forstå om prosedyren er virkelig riktig for dem, eller hvis de blir tvunget av et eksternt perspektiv.

Å få en annen mening betyr ikke bare å snakke med en annen kirurg. Det kan bety å snakke med en annen terapeut, en profesjonell eller til og med en venn som bryr seg om din interesse.

Cathy Cassata er en freelance skribent som spesialiserer seg på historier om helse, psykisk helse og menneskelig oppførsel. Det har et talent å skrive med følelser og koble til leserne i en perceptiv og engasjerende måte. Les mer om arbeidet ditt her.