13 raske måter å forby morgen tretthet

Vi hadde alle de morgenene der vi ikke kan riste av en følelse av langsomhet, selv når vi har sovet nok teknisk. I et forsøk på å gjenoppta i trette dager, laster mange av oss en kopp etter den andre.

Men # 8217; Overdreven koffein kan forlate oss nervøs og engstelig (for ikke å nevne løpene kontinuerlig på badet).

Kanskje c’det er en bedre måte å forby morgenen tretthet og gå videre med dagen med den energien du trenger.

1. Ikke trykk Snooze-knappen & # 8211; i det hele tatt

Den elskede knappen på toppen av vekkerklokken din kan ikke være så nyttig, tross alt.

Tilbring den siste midten av midten’nå om nattlig hvile i hvilke forskere kaller & # 8220; fragmentert søvn & # 8221; har konsekvenser For din evne til å jobbe hele dagen.

Tips: Prøv 90-minutters søvncyklushakkinnstilling to alarmklokker: en i 90 minutter før du våkner og en for når du vil våkne opp.

Teorien er at 90 minutters søvn som sover mellom sleepers vil være En komplett søvn syklus, Slik at du kan våkne etter din REM-tilstand, i stedet for under.

2. Drikk et glass D’vann som første ting

Del på Pinterest

Tretthet er et klassisk dehydrerings symptom og til og med en liten sak kan utløse følelser av døsighet, endringer i kognitive evner og forstyrrelser i humøret. La et glass D’vann oppdatere hele kroppen din før du flytter.

Tips: Hvis du skjønner at du fortsatt ikke kan bli kvitt morgen sløvhet, prøv å øke vannet og andre ikke-kaférinker i løpet av dagen.

3. Strekk din slitne kropp med yoga

C’er en grunn til at det er så hyggelig å strekke når du våkner. Om natten, under REM-søvn, er musklene dine Bokstavelig talt lammet (Atonia)Og reaktivering av dem frigjør energimulatorer endorfiner.

Profesjonelt forslag: Hvis du har litt & # 8216; Tid for Morning Yoga, ta det; Bare 25 minutter ble vist Øk energinivået og hjernens funksjon.

4. Spruter ansiktet med vann;

Kald dusj De er rapportert for å redusere fraværet av sykdomsdager fra jobb. Hvis du ikke vil ta en komplett dusj, et dryss av kaldt vann på ansiktet ditt, for å rapportere en temperaturendring på kroppen din, kan du til og med gjøre sminke.

Å komme seg ut av sengen er hovedproblemet? Hold en sprøyteflaske eller en tåke d’vann i nærheten av nattbordet for å kunne stikke og henge opp uten å åpne øynene dine!

Tips Dell’Ekspert: Et favorittprodukt med kult er Saborinos japanske Mask Mashk, som inneholder essensielle oljer for å aktivere dine sanser. I løpet av et minutt renser denne stoffmasken opp og fukter huden.

Merk: Personer med sensitiv hud vil kanskje unngå dette produktet.

5. Frokost for å stimulere din energi

Del på Pinterest

Juryen er fortsatt under diskusjon hvis frokosten er dagens viktigste måltid. Men Undersøkelser Han sier at å hoppe over dette første måltidet kan påvirke energien din negativt til å være oppmerksom på dagen.

Maten er drivstoff. Gi kroppen din noen kalorier for å sette den i gang, alt på dagen.

Men hvis du trener dem om morgenen, husk å spise etter, ikke før. Dette (a) vil brenne flere kalorier, (b) vil øke stoffskiftet og (c) vil hjelpe deg med å unngå ustabil mage.

Expert Council of Expert: I stedet forbereder du en frokost mot tretthet. Siden det du spiser til frokost, kan du påvirke hvordan du føler deg i flere timer, gjør det riktige valget, er grunnleggende for morgenen din.

Velg en kombinasjon av matvarer som bekjemper tretthet som magert proteiner, fullkorn, valnøtter og lavt sukkerfrukter.

Matløsning: Mat for å bekjempe tretthet

6. Unngå å spise sukker opp til lunsj

Alle frokostene er ikke det samme, så ta vare på morgenmatvalgene dine. Sukkerprodukter som søte kaffedrikker, kaker og frokostblandinger kan bringe til den klassiske toppen av blodsukker som gjør at du føler deg tømt.

Tips: Vær oppmerksom på ernæringsetiketter for å se hvor mye sukker du antar til frokost og redusere hvor det er mulig. Hold hele matvarer som epler, gulrøtter og appelsiner for enkel tilgang.

7. Drikk mindre kaffe

Akkurat, vi sa mindre kaffe, men ingen! Selv om kaffe har mange helsemessige fordeler, kan fumming mye om morgenen indirekte bidra til å øke tretthet i løpet av dagen.

Deltakere i en studere Han rapporterte å føle seg mer sliten dagen etter å ha drukket koffeinholdige drinker. Eksperimenter med en liten mengde koffein om morgenen kan faktisk få deg til å føle deg mindre sliten.

Profesjonelt forslag: unngår de store koppene. Kjøp en mindre kopp om nødvendig, for å redusere mengden drikkevarer.

8. Avslutt for å aktivere hjernen din

Del på Pinterest

Sollys øker serotoninnivåene i kroppen din, forbedrer søvn og dermed økende energi i løpet av dagen. Og, andre a Studie serien På Rochester University, bruker tid i naturen & # 8220; gjør folk til å føle seg mer live & # 8221;.

Ser ut som en’stor grunn til å skjære ut en del av morgenen ALLE’friluft.

Tips: Hvis du avslutter tidlig på morgenen, er en utakknemlig jobb, justerer teltet slik at sollyset trenger inn når du forbereder deg på å våkne opp.

9. Gjør litt & # 8216; kardio om morgenen

Selvfølgelig, når du vil gå tilbake til sengs, kan den fysiske øvelsen virke ganske ubehagelig, men det kan være akkurat det kroppen din trenger for å få hjelp til oppstart. Forskningen er konstant korrelert Aerob trening med redusert tretthet.

Prøv å ta en kort spasertur eller en sykkeltur eller prøv en lengre trening for å bli enda mer gunstig.

Profesjonelt forslag: Når du har liten tid, løft kroppen med noen runder av høye knær og hoppekontakt. Også 30 sekunder av vridet av bysten kunne gjøre trikset eller planlegge en kort kardiorute mens du går på jobb.

10. Står overfor stressen din

Det er mulig at negative følelser på ditt arbeid eller stressfaktorer hjemme drenerer morgengriten?

Du kan ikke løse visse situasjoner fra # 8217; i dag i morgen, men når du har identifisert dem som en kilde til mental og fysisk utmattelse, kan du ofte gjøre noe for å lindre dem.

Tips: Optimaliser Hjem Hektiske Matttens Forbereder skole lunsjer natten før, eller finn tid til morgen meditasjoner og skaper rolig før dagen starter.

11. Gi deg noe å se frem til

Del på Pinterest

Noen ganger er alt vi trenger for en utbrudd av energi litt & # 8216; av spenning alle’horisont.

For å beseire morgenmusikken, ta hensyn til muligheten for å planlegge en telefonsamtale med en venn under din daglige reise, tegne i blyant en tur All’åpen i midten av morgenen pause eller lag en appetittvekkende frokost som kaller deg ut av lesen.

Tips: La et annet program bestemme din. Lag et podcast eller et morgendradioprogram del av alarmrutinen din.

12. Lær mer mental helse

Hvis morgenmengden blir et kronisk problem, kan det skyldes depresjon eller angst. Deprimerte mennesker kan føle seg verre om morgenen eller føle seg deprimert bare om morgenen.

L’Unik måte å vite, men holde styr på staten D & # 8217, Soul eller konsultere en profesjonell.

Profesjonelt forslag: graver litt og 3216; dypere. Sett noen viktige spørsmål om din tilstand av mental helse kan avsløre en underliggende tilstand som trenger profesjonell oppmerksomhet.

1. 3. Endelig, praksis god søvnhygiene (og vigil)

Hvis dine vaner å gå i dvale kan ha en så dyp effekt på resten din, kan det samme også gjøre din vigil rutine. Du har sikkert hørt om søvnhygiene, den håndfulle gode praksis som hjelper deg med å sovne om natten. Disse inkluderer:

  • Slå av skjermene A’nå før du går i seng
  • leverer samtidig hver kveld
  • Skaper et komfortabelt sovemiljø

Å komme opp på samme tid hver morgen bidrar til å holde døgnrytme, L’intern biologisk klokke ansvarlig for følelser av døsighet.

Forsøk å stå opp på samme tid hver dag, selv i helgene, for å se om du kan kjøre av midtmorgenskrisen.

Sarah Garone, Ndtr, er en ernæringsfysiolog, freelance helseforfatter og matblogger. Han bor sammen med sin mann og tre barn i Mesa, Arizona. Truela mens han deler informasjon om helse og ernæring og (spesielt) sunne oppskrifter opp Et brev d’kjærlighet til mat.