13 oppskrifter som du ikke tror er glutenfrie

Som lider av celiac sykdom eller har en gluten følsomhet, finne nye og kreative matløsninger kan virke vanskelig. Men for å gjøre middagen spennende; en profesjonell kokk eller ernæringsfysiolog er ikke nødvendig. Det krever bare noen gode oppskrifter som du kan kontakte igjen og igjen. Her er en runde av noen gode metall stifter!

1. Balsamisk kylling og grønnsaker i en panne

Pan måltidene er enkle og gode for middager i uken. Den beste delen er at du ofte kan bruke grønnsaker og ingrediens du har på fingertuppene.

Få oppskriften!

2. Fylt kål

Fylte kålblad er en grunnleggende mat av mange Middelhavet kjøkken og en’annen oppskrift Du kan enkelt tilpasse for å tilpasse seg alt i kjøleskapet. Denne versjonen, fra frøet ved bordet, er et flott utgangspunkt.

Få oppskriften!

3. Laks med chili saus og agurk

Denne parabolen av laks tar en fotball med en frisk, men krydret smak av agurk og chili. Perfekt for sommeren, det er et godt eksempel på hvordan noen ganger de enkleste måltidene er de beste.

Få oppskriften!

Del på Pinterest

4. Grillet ost med Gouda, sopp og løk

Det kan være vanskelig å finne et godt glutenfritt brød som ikke er fullt av forvirrede ingredienser. Når du har funnet din go-to, prøv denne gourmetrillet osten, men anser å kutte smøret i halvparten.

Få oppskriften!

5. Kylling tacos med mango og avokado saus

Bruk mais tortillas for disse kylling tacos, og du trenger ikke å bekymre deg for gluten. Sausen, i mellomtiden, er en kul sving på en klassiker og kan lett brukes med andre retter.

Få oppskriften!

6. Spaghetti squash med bacon, spinat og geitost

Spaghetti Pumpkin er en flott & # 8220; sminke & # 8221; for matlaging uten gluten. Hvis det er en oppskrift der du vanligvis bruker deigen, prøv det med denne super sunne grønnsaken.

Få oppskriften!

7. Pizza i blomkål skorpe

Du trenger ikke å gi opp pizza bare fordi du ikke kan ha brød. Det er mange pizza skorpe oppskrifter der ute som bruker blomkål som en base, og selv om de er litt & # 8216; lille ortodokse, resultatene er deilig.

Få oppskriften!

8. Potetsalat med grønne bønner og tarragon

Et unikt vendepunkt i en piknik klassiker. Prøv denne potetsalat på neste familiemøte.

Få oppskriften!

Del på Pinterest

9. Kylling kebab salat

Salatalternativene er uendelige når du spiser glutenfri: Hold kun croutons. Denne kylling kebab salat er en’utmerket valg når du vil slå på rutenettet.

Få oppskriften!

10. Kanel og kokosnøttpannekaker

Pannekaker med glutenfri diett? Ja, og du trenger ikke å spise dem til frokost. Prøv denne oppskriften med frisk frukt når du vil ha noe annet.

Få oppskriften!

11. Bahamas bønner og maissalat

Dette er A’andre unike salatalternativ og har varme. Gjør det enda sunnere å velge tørkede eller frosne bønner i stedet for hermetisert, som kan inneholde svært natrium.

Få oppskriften!

12. Power protein salat

Med ekstra proteiner, vil denne salaten ikke forlate deg sulten en’nå etter måltider. Bruk kyllingebryst, men du kan også blande det med grillet laks.

Få oppskriften!

1. 3. Blomkål lasagne

Som pizza skorpe på blomkål, leanser denne oppskriften mot den hvite grønnsaken til korciferene for «nudler» i lasagnen.

Få oppskriften!

Spis Glutenfri må ikke være restriktiv. Fordi flere og flere mennesker unngår Gluten, finner du at oppskrifter og matbutikker utvider for denne spesialiserte dietten. Vær oppmerksom på de høyt bearbeidede valgene som påvirker hyllene og velger matlaging med integrerte matvarer når det er mulig.