13 måter å overbevise en lege om å ta smerten din (mye, mye) seriøst

Del på PinterestBrittany England illustrasjoner

Måten vi ser verdens plasma som vi velger å være, og delingen av spennende opplevelser kan ramme hvordan vi behandler hverandre, til det bedre. Dette er et kraftig perspektiv.

La oss si at du lider av smerte fra litt & # 8216; kanskje år gammel.

Tenker, så naivt, som lider konstant i måneder er ikke normalt, gå til legen din. Bestil blodprøver og kanskje en røntgen eller en ultralyd. Alle resultater returnerer normalt, slik at legen avviser dine bekymringer.

Kanskje du anklager deg for å være en narkotikaforsker, siden de eneste menneskene med smerte & # 8220; ekte & # 8221; eller de dør eller lyver.

jeg skjønner. Det tok meg 32 år å overbevise en lege om å ta min smerte alvorlig og å få en diagnose med en bindevevssykdom jeg ble født, og at ingen lege noensinne har lagt merke til mine åpenbare symptomer på, whoops.

Imidlertid vil jeg ikke at du skal forvente tiår for svarene. Så her er noen forslag og faglig herdede triks for å overbevise legen din om å høre på deg, ta smerten din seriøst og & # 8211; jævla! & # 8211; Kanskje til og med hjelp.

1. Dì & # 8220; Jeg lider & # 8221;. Bli ignorert eller avvist, fordi det ikke kan være så ille. Gå opp med halen hennes mellom beina hennes, du var en fin wabbit.

2. Av & # 8216; Jeg lider mye og # 8221;. Denne gangen vil legen din svare! Med ett øye på himmelen. Etterfulgt av en påminnelse om at all blodeksamen er negativ og ikke «8220, virker syk & # 8221;. Avslutt legenes studio, dramatisk overdrivelse, deg!

3. Bruk en knapp med skrivingen & # 8220; vennlig påminnelse: Jeg lider & # 8221;. Hold deg på skjorten med påskriften & # 8220; ekte dårlig smerte, DOC & # 8221;. Pass på at du ser på halsen din, så når du skyter ut tungen din og sier & # 8220, vil du se din nye tatovering på språket som sier: Du har en sverge og # 8221;.

4. Ta med en polygraph maskin til din neste avtale. Pass på at du er koblet til når du husker legen din som du lider intensivt og daglig. Vil gjenkjenne at mens maskinen sier at du ikke lyver, dekker din forsikring ikke polygraphester, og kan derfor ikke vurdere resultater når det bestemmer behandlingsplanen din, som er yoga.

Del på Pinterest

5. Når legen din antyder yoga, informerer du høytidelig at smerten din er så sterk at du ikke engang kan gjøre yoga. Så, hvis bare det kan hjelpe med denne utbredt felles og muskelsmerter som sakte, stadig svekkelse mer og mer hver uke & # 8211; Enten det er fysioterapi eller smertestillende midler eller en spesialist eller bare, vet du, noe, noe / # 8211; lover å ta en yoga leksjon.

6. Skriv en guide ring & # 8220; en 30-sekunders håndbok på basen menneskelig dekorasjon & # 8221; og send det anonymt til legen din i uken før’avtale. Han vil ikke lese ham: Dette er kunsten i håndboken på anstendighet.

7. Sett hendene på en trafikklys kostyme. Beskjærer to felger med røde filt og stabler på gule og grønne lys. Når det er på tide for din neste avtale, bruk klærne dine til smerte. Legen vil bære din tre-lys kostyme og begynne å spørre & # 8220; hvorfor?& # 8221; Dette er når du intervener med: «fordi de er alle trafikklys? Jeg er glad du ba om deg! Så du vil slutte å ignorere smerten min. & # 8220;

Del på Pinterest

8. Ta med din Corgi for medfølelse fordi den er Quell’smart valp med de store brune øynene kan overbevise noe menneske til å gjøre noe for henne, opp for å overtale medisinske fagfolk til seriøs om hennes mors smerte. Hvis du ikke har en Corge, kan du låne min.

9. Klær som en klovn. Gråt, gråt dine store, triste tårer fra klovn. «Dok», du vil be deg, «sier de at klovnene bare gråter i hemmelighet. Men se meg gå! & # 8221; Legen din vil diagnostisere deg A & # 8220; Crocodile Tear-Itis & # 8221; og det vil nok gi deg en psykologisk konsultasjon før offisielt forlater deg fra sitt studio. Den kvelden vil du fjerne på din gyngestol, fortsatt kledd med din klovnkostyme, mumle blant deg selv som du prøver å forstå hvor alt gikk galt, og # 8220; men & # 8230; Alle elsker en klovn og # 8221;.

Del på Pinterest

10. Korrupsjon er en løsning som aldri refererer til! Legen din kan være rik på penger, men du er rik på smerte! Forbered en smertekake. Eller ta en av de nye buzzene som dine grunnskole lærere hatet og sjokkerer det når du holder hånden din. Når han roper, forklarer han: Nå vet du hvordan jeg føler meg! La oss snakke om smertestillingsløsninger. & # 8221;

11. Spør din partner eller en venn å komme med deg iført en endret T-skjorte & # 8220; Jeg er dum & # 8221; Så det sier: Jeg er med min elskede som lider, og jeg vil at du skal lytte til det og stoppe livet vanskeligere. & # 8221; Pass på at du finner slik at pilen peker mot deg.

12. Gå til medisinskolen og bli en lege, oppdag kilden til smerten din, helbrede med en ny opprørende behandling, ny, revolusjonerende og vinner av Nobelprisen. Nå er du uten smerte, men ikke gå glipp av konsentrasjonen! Pass på at du gni den til legen din og aldri glem at du ikke gjorde dette for å behandle smerten din, men for å få ham til tross.

1. 3. Dø foran legen din, med fingrene krysset (for å øke mulighetene for rianimarti). Hvis du ikke dør, vil du sannsynligvis si at du var overdrevet.

Del på Pinterest

Hvis du dør, gratulerer! Din smerte var ekte, du var veldig syk og alle de som tvilte på at du er veldig lei meg. Vi ønsker deg stor suksess i # 8217; etter.

Ash Fisher er en forfatter og tegneserie som bor med Hypermobile Ehlers-Danlos Syndrome. Når han ikke har en wobbing dag fra hjort, gjør han en’utflukt med sin Corgi, Vincent. Bor i Oakland. Finn ut mer om henne på henne Dedikert portal.