13 matvarer som ikke øker blodsukkeret

Du kan invertere prediabetet med dietten?

Predialiteten oppstår når blodsukkernivået er høyere enn det som anses normalt, men ikke nok til å være type 2 diabetes. Et sunt kosthold er viktig for å reversere prediabetet.

Det er ingen mat, urter, drinker eller kosttilskudd som senker blodsukkeret. Bare narkotika og # 8217; trening kan gjøre det.

Men det er ting du kan spise og drikke som har en lav glykemisk indeks (IG). Dette betyr at disse matvarene ikke vil øke blodsukkeret og kan hjelpe deg med å unngå en topp av blodsukker. I tillegg til endringer i kostholdet er det også viktig å bli eller bli aktivt.

Finn ut hvilke matvarer du kan legge til i kostholdet ditt. Du kan være i stand til å forhindre predialitet eller type 2 diabetes ved å legge til mer enn disse matvarene, krydder og drikkevarer til kostholdet ditt. Spis dem som sunne sukkeralternativer, karbohydrater med høy glykemisk indeks eller andre søtsaker.

Du vil ha mer informasjon som dette? Registrer deg for vårt nyhetsbrev om diabetes og motta ressurser direkte i innboksen din.

Avokado

Polynsaturerte fettsyrer (PUFA) og monoumettede fettsyrer (mafa) er viktige komponenter av en sunn blodsukkermatplan. De kan forbedre følsomheten alle’insulin. De kan også bidra til å øke følelsen av mat og ha en sunn innvirkning på blodtrykket og på Betennelse. Betennelse. Mafaen er en næringsnøkkel i avokado.

utdanning De viste at avokadoene kan redusere risikoen for metabolsk syndrom. Dette er en gruppe risikofaktorer som kan øke risikoen for diabetes. Det kan også øke risikoen for sykdommer i blodårene som hjertesykdom og hjerneslag.

Avokado har også lav Ig. For en unik dessert som er egnet for diabetes, prøv å forberede Oh, hun glød og er naturlig, uten tilsatt sukker, Rå avokado sjokoladepudding.

Tunfisk, kveite og fisk med omega-3 fettsyrer

Proteiner hjelper kroppen å holde seg og reparere. Siden proteiner ikke påvirker blodsukkernivået, har de ikke en klassifisering GI og øker ikke blodsukkernivået. Proteiner øker også mat, så stole på proteiner for å føle seg til Sazi i stedet for brød, ris eller pasta kan være en god måte å kontrollere blodsukker på.

Fish er en «8217; utmerket kilde til protein. Det er lavt i usunn fett og en god kilde til omega-3 fettsyrer. Gode ​​alternativer inkluderer:

 • laks
 • ørret
 • Hvit tunfisk
 • makrell
 • kveite

Selv fisk er enkelt og raskt å forberede. Condiscient en filet med salt, pepper og sitron og sette den i ovnen ved 425 ° C. Kok i 218 minutter til massen er sprø.

hvitløk

L’Hvitløk har potensial til å hjelpe til med å håndtere blodsukker. Forhold Vis at hvitløkinntaket kan senke blodsukkeret, som er blodsukkernivået når du ikke har spist. Lignende utdanning De foreslår også at løk har positive effekter på blodsukkernivået.

L’hvitløk har ikke en rangering allerede fordi den ikke har karbohydrater og ikke øker blodsukkernivået. Legg til mer hvitløk til måltidene dine prøver dette deilig krem ​​alle’hvitløk av en spiselig mosaikk. Kan vare en uke og erstatte smør eller dressing for salaten.

Mer informasjon om hvitløk og diabetes.

kirsebær

Mens alle frukter kan øke blodsukkernivået, har noen en lavere score, som kirsebær. Kirsebærene har en kjemikalie som heter Anthocyanins. Studier har produsert Eksperimentelle bevis at anthocyaniner kan beskytte mot diabetes og # 8217; fedme.

Hvis du er en fruktvifte, prøv å spise mer sure kirsebær i stedet for bananer, pærer og epler.

Hvis du planlegger en dessert, hopp over fersken skomaker og prøve dette Paleo, crunchy kirsebær uten tilsatt sukker av pusten, jeg er sulten. Pass på at du bruker sure kirsebær som normale kirsebær har en moderat til høy poengsum.

Apple eddik

L’eddiksyre i # 8217; Apple eddik reduserer noen enzymer i magen. En studere Rapportert at eple eddik kan forbedre følsomheten alle’insulin etter måltider.

Prøv å drikke 20 gram epler eddik i 40 gram vann før du spiser for å redusere blodsukkeret. Finn en’Flott utvalg av Apple eddik her.

Grønne bladgrønnsaker som spinat, kål og chard

Bladgrønnsaker er rike på fibre og næringsstoffer som magnesium og vitamin A. Disse næringsstoffene kan bidra til å redusere blodsukkeret. Grønne bladgrønnsaker å legge til dietten din inkluderer:

 • spinat
 • salat
 • kål
 • Rapa topper
 • kål
 • chard

Spis 1.35 porsjoner i stedet for 2 porsjoner av grønne bladgrønnsaker per dag er forbundet med a Prosentvis reduksjon 14 av risiko for utvikling av type 2 diabetes.

Alle grønne bladgrønnsaker har lav ign. Spinat har selv en glykemisk indeks mindre enn 1 for 1 kopp. Kale har en poengsum GI anslått mellom 2 og 4.

For å legge til flere grønnsaker til grønt blad i kostholdet ditt, prøv dette Smoothie egnet for diabetes av Tracy Russell av utrolige smoothies.

chiafrø

Chia frø er gunstige og rike på sunne fibre og fett, omega-3, kalsium og antioksidanter. utdanning De viste at Chia frø dietter kan bidra til å redusere LDL kolesterol og triglyserider.

Chia Seeds har 1 Ig, og jeg er et utmerket tillegg til oppskriftene. Sticky konsistens fungerer bra som fortykningsmiddel i dette Pudding oppskrift Fra lite ødelagt (Jump Syrup D’Maple). Ernæring Stripped bruker Chia frø og blomkål for å produsere en Lav karbohydrat pizza skorpe.

Kakao

Kakaoet er semi som ligner bønner som brukes til å lage spredere og søtsaker som kakaosmør og sjokolade. Før konditoriet kokkene legger til sukker, er den bitter og usøtet, som mørk sjokolade.

Kakaofrø er rike på antioksidanter. De inneholder også en flavol som heter Epicatechina, som regulerer glukoseproduksjon ved å aktivere nøkkelproteiner. Kan bidra til å stabilisere blodsukkeret, selv i de som allerede har diabetes.

Bytt melk sjokolade med mørk sjokolade som inneholder 70% eller mer kakao og grenser L’ansette til en eller to firkanter.

Du kan også bruke kakao bønner som yoghurt dressing, smoothies eller desserter.

Blåbær og bjørnebær

Blackberries og blåbær øker ikke blodsukkernivået så mye som de andre fruktene. Disse bærene er rike på fibre og har de høyeste konsentrasjonene av anthocyaniner. Anthocyanins hemmer Noen fordøyelsesenzymer for å redusere fordøyelsen. De forhindrer også blodsukker topper etter å ha spist måltider rik på stivelse.

en studere rapporterte at 8217; tilsatt bioblittleberry (22.5 gram) med smoothies forbedret følsomhet overfor insulinet i motstanden mot motstanden mot insulinet. Den glykemiske belastningen av blåbær er 5.

Tilfredsstille ditt ønske om søtsaker med dette Semifreddo med chia frø og blåbær fiske.

Mandler og andre valnøtter

Mandler kan bidra til å regulere og redusere blodsukkeret øker etter måltider og forebygge diabetes. En studie fant folk som konsumerte 2 gram mandler En dag hadde han lavere nivåer av faste glukose og insulin. En annen studie fant at mandelforbruket kunne Øk følsomheten for insulinet hos personer med prediabetet.

GI-poengsummen for mandler er estimert til 0. Dette skyldes at små mengder karbohydrater som er tilstede i mandler, og i andre valnøtter er hovedsakelig fiber.

Skål Mandler til skjul Å skape en sunn matbit, eller test eaturwell’s Kinesisk kylling noodle salat. For noodle salat kan du erstatte alger nudler (Algae) eller Shirataki (Igno), som har få karbohydrater, for ramen nudler.

De fleste valnøtter har alle en poengsum mellom 0 og 20, som anses som lavt. Mutteren med en høyere score er L’Cashew (22). Velg tørket frukt som pistasjenøtter, valnøtter og macadamia i stedet for kjeks og andre snacks neste gang du er sulten.

Helkorn

Når du handler eller spiser ute, velger du hele korn (som hirse eller quinoa) i stedet for raffinerte. Raffinerte frokostblandinger er rike på karbohydrater og kan forårsake topper. Integrale kornblandinger har større mengder fibre, fytokjemiske stoffer og næringsstoffer og kan bidra til å justere blodsukkeret.

En publisert studie American Journal of Clinical Nutrition oppdaget at forbruket av fullkorn har hatt glede av følsomheten til insulinet. Fasting insulin priser var 10% lavere etter forbruk.

Hele brød har en score på 51 og den integrerte deigen har en score GI på 42.

Egg

Eggene er en av de matene som har dårlig rykte fordi de inneholder en større mengde kolesterol. Men å spise egg ser ikke ut til å skade de som har prediabetet. Det er også antatt at matkolesterol ikke er så viktig, i hvert fall for de som ikke har type 2 diabetes.

Som alle proteinkilder også, har egg en score på 0. Egg kan også øke mat og redusere appetitten. Men hva legger til egg kan motvirke deres helsemessige fordeler.

Det er trygt for friske mennesker, med mindre en lege har anbefalt annerledes, forbruker egg i moderasjon, men de kokte eggene kan fungere som en tilfredsstillende matbit eller en rask frokost.

kaffe

C’er en studie som tyder på at øker kaffeinntaket (koffein og koffeinfri) av en kopp per dag kan redusere risikoen av type 2 diabetes med over 10%. Men også den som legger til kaffe er viktig. Unngå å legge for mye sukker, sirup og melk til kaffen din.

Bunnlinjen

For å forhindre diabetes og prediabetet gjennom kostholdet, unngå maten som har høy poengsum. Også redusere den totale mengden karbohydrater og sukker som forbruket. Lav glykemisk indeksmat er matvarer som har en score på 55 eller mindre.

Det er forskjellige programmer som forenkler identifiseringen av sunnere matvalg. Du kan bruke disse appene til å sjekke innholdet i karbohydrater og matsukker. Dette kan hjelpe deg med å unngå topper eller inntak av sukker og karbohydrater. Disse appene inkluderer:

Den viktigste måten å unngå diabetes-starten hvis du er motstandsdyktig mot insulinet, mister vekt, trene og følg et balansert og komplett kosthold. Ingen enkelt metode, mat eller trening erstatter de langsiktige fordelene med et sunt kosthold.

Følg denne linken for mer informasjon om riktig kosthold for prabibete.