13 Husholdningsemner for myggbitt: Måter å stoppe kløen på

Beskrivelse

Myggbitt er det særegne tegn på det mest milde klimaet. De fleste myggbitt er harmløs, Men noen kan forårsake komplikasjoner. Myggbit fordi de er tiltrukket av menneskelig blod. Bitt, som kanskje ikke vises før noen timer senere, skaper en fremspring som vanligvis er hovent, vondt eller pruriginøs.

Mygg kan transportere sykdommer, selv om sannsynligheten for å være smittet av en mygg, avhenger i stor grad av hvor du bor. Et annet sjeldent problem forårsaket av en myggpunktur er en negativ reaksjon på selve punkteringen.

Hvis du har en punktering av mygg og elevutvikling, problemer med å puste eller hovent hals, kontakt lege umiddelbart.

Du kan ikke innse når en mygg biter deg, men bøtten som bitt blader er ledsaget av en vedvarende kløe som kan fortsette i dager etter bitt. Krem og salver kan hjelpe, men du kan også kjempe kløe med ting som sannsynligvis allerede er rundt i huset.

1. Mel d’havre

Et middel for en irriterende myggpunktur kan også være en av dine favoritt frokoster. D & # 8217-melet kan lindre kløe og hevelse fordi den inneholder spesialtilbud Forbindelser De har anti-irriterende kvaliteter.

Forbered en deig av mel d’havre røre mengder mel D’havre og vann i en bolle til du får et lignende stoff til en patina. Hell forbi pasta på en klut og hold den, med siden limt ned, på den irriterte huden i ca. 10 minutter. Rengjør deretter’rene området.

Hvis du har mange biter, prøv et bad med flour d’havre. Dryss 1 kopp mel D’havre eller flour d’havre i et badekar fullt av varmt vann. Dyp på badet av mel D’havre i 20 minutter, tørking fra tid til annen litt & # 8216; av D & # 8217 mel; klump havre på irritert hudområder.

2. Knust is

Kald og is kan redusere betennelse. Kulden number også huden, som kan gi deg en umiddelbar, men kortsiktig lettelse. De Mayo Clinic Anbefaler å bruke en kald pakke eller en pose full av hakkede is for å lindre kløe forårsaket av en myggpunktur.

Ikke la isen stå direkte på bitt i mer enn fem minutter, da det kan skade huden. Du kan også sette en barriere, som et håndkle, mellom huden og isen, slik at du kan forlate isen på bittet lenger.

3. Honning

Denne søte sukkerholdige stoffet er et vanlig valg blant hjemmelagde rettsmidler entusiaster fordi den har mange antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Det har blitt brukt i hundrevis av år som behandling for forstyrrelser som vondt i halsen med støt og blåmerker.

En liten dråpe på en pruriginal bite kan redusere betennelsen. Det bør redusere fristelsen til kløe, siden forfalskningshuden dekket med honning kan skape et klebrig rot.

4.
Aloe vera

En felles innenlandsanlegg, L’Aloe Vera har mange bruksområder i tillegg til dekorasjonen av hyllene. Gelen har vist seg å ha Anti-inflammatoriske egenskaper og kan hjelpe helbredet mindre skader eller rolige infeksjoner. Derfor kan det være en god innsats selv for å kurere en insektbit.

For å prøve dette, kutt en liten del av anlegget. Påfør plante gel på’irritert område. La tørke og bruke igjen om nødvendig.

5. Natrium bikarbonat

Presentere praktisk talt i hvert kjøkken, har natriumbikarbonat en rekke bruksområder, fra matlaging til rensing av utslipp. Ellers kjent som natriumbikarbonat, kan natriumbikarbonat også gi lindring fra en myggpunktur.

Det er lett å lage en natriumbikarbonatpasta, og du kan bruke den som ligner meldeigen D & # 8217;. Bland 1 spiseskje natriumbikarbonat med vann nok til å lage en pasta. Påfør den på punkteringen D’insekt og la det hvile i 10 minutter før du vasker den bort.

Ved hudirritasjon, avbryter denne behandlingen.

6. Basil

Den parfyme Basil-anlegget er en viktig ingrediens i mange av dine favoritt italienske oppskrifter, men utfører den dobbelte oppgaven som et middel mot myggbitt. utdanning Foreslå at en kjemisk forbindelse kalt Eugenol, som finnes i Basil, kan lindre kløen i huden.

Å lage en basilikum gnidning, koker 2 kopper vann og tilsett halv unse tørket basilikum blader. La blandingen i infusjonen før den avkjøles. Senk deretter en klut i væsken og gni den forsiktig på myggbittene.

Alternativt kan du kutte friske basilikumblader for å gjøre dem veldig fine og gni dem på huden.

7. Eddik

I århundrer l’eple eddik har blitt brukt som en naturlig middel Å behandle mange medisinske forhold, fra infeksjoner til glukoseproblemer i blodet.

Hvis du har en pruriginøs bite, tamponger over en dråpe eddik. L’eddik kan bidra til å redusere brennende følelser og brenning. Det kan også fungere som et naturlig desinfeksjonsmiddel hvis du skraper for mye.

Hvis du trenger mer lettelse, prøv å senke et håndkle i kaldt vann og eddik, og bruk den på bitt. Hvis du har mange biter, fortynn 2 kopper eddik i et varmt bad og fordyp i 20 minutter. Oppmerksomhet, et varmt bad kan bli verre kløen.

Ved hudirritasjon, avbryter denne behandlingen.

8. Løk

Løk kan ikke bare gjøre tårer komme til øynene, de kan bringe lettelse til myggbittene dine. Løkjuicer, som kommer ut av den nystekte pæren, kan redusere punktering og # 8217; biteirritasjon. Løk har også en naturlig antifungal eiendom som kan redusere risikoen for infeksjoner.

Klipp et stykke fra en løk og # 8211; Typen spiller ingen rolle & # 8211; og bruk den direkte til bitt i flere minutter. Skyll og vask området godt etter å ha fjernet løken.

9. timian

De små bladene på timiananlegget er deilig på poteter, fisk og mer. De kan også bidra til å lindre kløen til en myggpunktur. Timianen har det antibakteriell og antifungale egenskaper, så det kan bidra til å redusere risikoen for irriterende og infisere huden rundt en myggpunktur.

For å få maksimal nytte av timianen, finhakk bladene. Du kan bruke bladene direkte til biten din og la dem hvile i 10 minutter.

Du kan også forberede en konsentrert væske som bringer vann for å koke vann og legge til flere thyme kvister. La kappene hylle til vannet er avkjølt. Så senk en klut i # 8217; timian infused vann og påfør på bittene. La kluten stå på plass i noen minutter.

For en ytterligere lettelse, vikle en klut fuktet rundt en kube med is for en naturlig forfriskende effekt.

10. Melissa

Melissa er en løvrik plante nært knyttet til mynte. L’gresset har blitt brukt i århundrer som beroligende helt naturlig behandling For alt, fra # 8217; angst til magesmerter.

For myggbitt kan du bruke finhakkede blader direkte til punkteringen, eller du kan kjøpe en essensiell olje av Melissa.

Melissa inneholder tannin, en naturlig astringent. Videre inneholder Melissa polyfenoler. Sammen, disse naturlige forbindelsene lindrer L’betennelse, akselerere helbredelse og redusere risikoen for infeksjon.

11. Amamel

L’Amamelide er en naturlig Astringent Du kan kjøpe fra disken i apotek og dagligvarebutikker. Som Melissa, L’Amamelid inneholder tanniner, som virker som astringent når de brukes på huden.

Brukt alene, AMAMELIDE er gunstig for et hvilket som helst antall hudirritasjon, fra små kutt og riper til hemorroider. L’AMAMELIDE Søknad om huden reduserer betennelse, beroliger brennende og # 8217; irritasjon forårsaket av bitt og kan akselerere helbredelse.

Påfør en liten mengde amamelid på en bomullspute. Forsiktig buffer eller pass den over bitt. Permisjon. Gjenta operasjonen om nødvendig.

12. Kamille te

Kamille, som er en del av tusenfrydene, er et vanlig naturlig middel for mange lidelser. Når det brukes på huden, kan te redusere betennelse, Lindrer l’hudirritasjon og akselererer helbredelse.

Sett en tepose fylt med tørkede blomster og knust i vann i kjøleskapet i 30 minutter. Så klem overflødig vann fra te sachet og bruk direkte på bitt. La hvile i 10 minutter. Rengjør L’område med en våt fille. Du kan avkjøle te-sachet i kjøleskapet for videre applikasjoner senere.

1. 3. Hvitløk

L’Hvitløk er en naturlig kjent middel For vilkår som spenner fra hjertet hypertensjon sykdommer. Mens de mest konvensjonelle behandlingene kan foretrekkes for de alvorlige forholdene, er det litt griller på et irriterende insektpunkt, et enkelt hjemmemedisin for en myggpunktur.

Men før du skjærer en pære og påfør den på bittet ditt, vet du at du bruker hvitløkskåret direkte på et sår eller en hudbit, kan forårsake brennende og brennende.

I stedet, finhoggen på’fersk hvitløk og bland den med en luktfri lotion eller kokosnøttolje ved romtemperatur. Disse salver og kremer vil bidra til å redusere hvitløkens kraft, men vil fortsatt tillate deg å få lindring fra naturlige antiinflammatoriske effekter og antibakterielle midler av’hvitløk.

La blandingen hvile i 10 minutter, så fjern det fra huden. Rengjør området med en frisk klut. Søk senere hvis kløen fortsetter.

Selvfølgelig er den beste måten å bli kvitt’myggpunkturirritasjon er å unngå en bit. Husk at disse insektene er mer aktive om kvelden og natten. Hvis du vil ha en sommerkveld, men temaer, men temaene, dekke huden og holde seg borte fra # 8217; stillestående vann for å redusere skjermen. Hvis du biter, stopper det raskt hevelse og kløe med et trygt og billig hjemmelaget.