13 fast food effekter på kroppen

Hurtigmat popularitet

Swinging i stasjonen-gjennom eller hoppe i din favoritt fastfood restaurant har en tendens til å skje oftere enn noen ønsker å innrømme.

Ifølge dataanalysen av Bureau of Labor Statistics av ​​Food Institute, mangler tusenvis av seg selv 45 prosent Dollar for maten til deres budsjett å spise ute.

Sammenlignet med for 40 år siden, American Media Family Nå bruker han halvparten av sitt eget matbudsjett i restaurantmat. I 1977 ble det brukt under 38% av familiens budsjett til å spise ute hjemme.

Mens en sporadisk natt med fastfood ikke vil skade, # 8217; vane med å spise ute kan gjøre et nummer om helsen din. Fortsett å lese for å lære effekten av fastfood på kroppen din.

Del på Pinterest

Effekt på fordøyelses- og kardiovaskulære systemer

Mest hurtigmat, inkludert drinker og konturer, er rik på karbohydrater med få eller ingen fiber.

Når fordøyelsessystemet skiller disse matvarene, frigjøres karbohydrater som glukose (sukker) i blodet. Som et resultat øker blodsukkeret.

Bukspyttkjertelen din reagerer på økningen i glukosefrigjøring insulin. Insulin transporterer sukker gjennom hele kroppen til cellene som trengs for energi for energi. Som kroppen din bruker eller lagrer sukker, går blodsukkernivået til normalt.

Denne blodsukkerprosessen er sterkt regulert av kroppen din, og så lenge du er sunn, kan organene dine ordentlig klare disse toppene av sukker.

Men ofte å spise store mengder karbohydrater kan føre til gjentatte topper av blodsukker.

Over tid kan disse insulin toppene gjøre kroppens normale insulinrespons. Dette øker risikoen for insulinresistens, type 2 diabetes og vektøkning.

Sukker og fett

Mange raske måltider har tilsatt sukker. Ikke bare betyr det ekstra kalorier, men også liten ernæring. L’American Heart Association (AHA) foreslår bare å spise Fra 100 til 150 kalorier av sukker tilsatt per dag. Jeg er fra seks til ni teskjeer.

Mange hurtigmat drikker alene holder over 12 gram. EN 12 gram kan av brus inneholder 8 teskjeer sukker. Dette tilsvarer 140 kalorier, 39 gram sukker og Nient’andre.

Transfett er produsert fett skapt under matbehandling. Det finnes ofte i:

  • stekt kaker
  • desserter
  • pizza deig
  • Cracker
  • Kjeks

Ingen mengde transfett er bra eller sunt. Spise mat som inneholder kan øke din LDL (dårlig kolesterol), senk HDL (god kolesterol) og øke risikoen for type 2 diabetes og hjertesykdom.

Restauranter kan også forverre problemet med Calorie Counting. I en studere, Folk som spiste i restauranter de vurderte & # 8220; sunn & # 8221; undervurderte fortsatt antall kalorier i 20% måltidet.

Natrium

Kombinasjonen av fett, sukker og svært natrium (salt) kan gjøre den raskeste hurtigmat for noen mennesker. Men natriumrike dietter kan føre til vannretensjon, og derfor kan du føle deg hovent, hovent eller hovent etter å ha spist fastfood.

En diett rik på natrium er også farlig for folk med blodtrykksforhold. Natrium kan øke blodtrykket og stresshjertet og kardiovaskulærsystemet.

Ifølge en studie, om 90 prosent av voksne undervurderer mengden natrium som er tilstede i raske måltider.

Studien undersøkte 993 voksne og fant at deres hypoteser var seks ganger lavere enn det faktiske tallet (1,292 milligram). Dette betyr at natriumestimatene var lavere enn 1000 mg.

Husk at L’AHA anbefaler at voksne ikke skal spise mer enn Milligram 2,300 natrium en dag. Et fastfood måltid kan være verdt halv dag.

Effekt på luftveiene

Overskytende kalorier av raske måltider kan forårsake vektøkning. Dette kan føre til fedme.

L’fedme øker risikoen for åndedrettsproblemer, inkludert astma og kortpustethet.

De ekstra pundene kan trene press på hjerte og lungene, og symptomene kan også manifestere seg med liten innsats. Du kan merke seg vanskeligheter med å puste når du går, gå opp trappen eller du trener.

For barn er risikoen for åndedrettsproblemer spesielt tydelig. En studere har oppdaget at barn som spiser hurtigmat minst tre ganger i uken, er mer sannsynlig å utvikle astmaen.

Effekt på sentralnervesystemet

Hurtigmat kan tilfredsstille kortsiktig sult, men langsiktige resultater er mindre positive.

Folk som spiser fastfood og bearbeidede bakverk er 51 prosent Det er mer sannsynlig å utvikle depresjon med hensyn til folk som ikke spiser disse matvarene eller spiser svært få.

Effekt på det reproduktive systemet

Ingrediensene i junk food og hurtigmat kan påvirke fruktbarheten.

en studere Han oppdaget at bearbeidede matvarer inneholder ftalater. Ftalater er kjemikalier som kan forstyrre måten hormoner virker i kroppen din. L’Eksponering for høye nivåer av disse kjemikaliene kan føre til reproduktive problemer, inkludert fødselsskader.

Effekt på tangutensary systemet (hud, hår, negler)

Maten du spiser kan påvirke utseendet på huden din, men kan ikke være mistenkelige matvarer.

Tidligere tok sjokolade og fettstoffer som pizza feilen til jubelene på # 8217; akne, men ifølge Mayo Clinic, De er karbohydrater. Karbohydratrike matvarer fører til topper av blodsukker og disse plutselige hoppene av blodsukkernivået kan utløse akne;. Oppdag maten som bidrar til å bekjempe akne.

Ifølge en, selv barn og ungdom som spiser hurtigmat minst tre ganger i uken, er det mer sannsynlig å utvikle eksem studere. L’Eksem er en tilstand av huden som forårsaker irritert flekker av betent og pruriginøs lær.

Effekt på skjelettsystemet (bein)

Karbohydrater og sukker i hurtigmat og bearbeidet mat kan øke syrer i munnen. Disse syrene kan bryte ned tennene emalje. Som tennemaljen forsvinner, kan bakteriene ta tak i og du kan utvikle karies.

Fedenheten kan også føre til komplikasjoner med bein tetthet og muskelmasse. Overvektige mennesker har større risiko for å falle og bryte beinene. Det er viktig å fortsette å trene for å bygge muskler som støtter bein og opprettholder et sunt kosthold for å minimere bein tap.

Hurtigmatseffekter på selskapet

I dag, mer enn 2 voksne ut av 3 i USA De anses overvektige eller overvektige. Videre anses mer enn en tredjedel av barn i alderen 6 til 19 år overvektig eller overvektig.

Hurtigmatvekst i Amerika synes å falle sammen med veksten av fedme i USA. De Fedme action koalisjon (OAC) Rapporter at antall hurtigmat i Amerika har doblet seg siden 1970. Selv antall overvektige amerikanere er mer enn doblet.

Til tross for innsatsen for å øke bevisstheten og gjøre amerikanere forbrukere smartere, en studere Han fant at mengden kalorier, fett og natrium i raske måltider forblir vesentlig uendret.

Fordi amerikanerne blir mer engasjert og spiser ut oftere, kan de ha negative effekter for det amerikanske helsetjenester og helsevesenet.