13 essensielle oljer og andre for å redusere arr

Essensielle oljer og hudhelse

Essensielle oljer kan bidra til å redusere utseendet på arr. Lov om å regenerere skadede hudceller. Det er også andre oljer som kan forbedre arrene og forbedre hudens helse.

Essensielle oljer støtter hudhelsen:

 • Rebalanse huden tonen
 • redusere rødhet
 • Reduserer betennelsen

Noen oljer har også helbredende egenskaper, som kan bidra til å forhindre dannelsen av arrvæv. Du kan eksperimentere for å se hvilke oljer & # 8211; eller kombinasjon av oljer & # 8211; De gir deg de beste resultatene, og hvis de brukes riktig, har de få risikoer.

Essensielle oljer som kan redusere utseendet på arr

1. Elicriso Essential Oil

Elibriso essensielle olje har antiinflammatoriske, antifungale og antibakterielle egenskaper som kan være nyttige for hudhelbredelse.

L’Elicriso Essential Oil inneholder en samtale antiinflammatorisk substans Arzanol, som spiller en rolle i helbredende sår.

Den har også Antioxidantegenskaper som kan bidra til å forhindre arr ved å regenerere nye celler og forhindre lagring av frie radikaler. Det er også sagt at denne oljen:

 • Lindre kutane utslett
 • Lindre infeksjoner
 • Øke kollagenproduksjonen

Du kan begynne å se resultater innen få måneder med konstant daglig bruk. L’Elicriso Essential Oil kan forårsake følsomhet overfor solen. Ikke bruk denne oljen hvis du har lidd en nylig operasjon eller du er i fare for intern blødning.

L’Elicriso kan være dyrere enn noen av de andre alternativene, så du kan begynne med en mindre krukke for å se om du liker oljen før du kjøper den i større mengder. Du kan kjøpe den på nettet eller på din lokale naturlige matbutikk.

2. Røkelse essensiell olje

L’røkelse essensielle olje hjelper:

 • Berolige huden
 • Uniform hud tonen
 • Det er antibakterielt

Disse egenskapene gjør det nyttig for behandling av arr. Røkelse essensiell olje:

Videre, den aktive ingrediensen i Frankincense, Boswellinsyre, har vist seg å ha antiinflammatoriske fordeler.

Du kan begynne å se resultater etter en måned med bruk av røkelse essensielle olje.

Denne essensielle oljen kan forårsake hudirritasjon og abdominale problemer. Ikke bruk røkelse olje hvis du tar blodfluidisering.

L’røkelse er en viktig middels essensiell olje og kan kjøpes online.

3. Geranium essensiell olje

L’Geraniumolje er nyttig i behandlingen av arr:

 • Lindre le’betennelse
 • Uniform hud tonen
 • Oppmuntre veksten av nye celler

Det er antiseptisk, antimikrobielt og antibakterielt Cicatrizzanti eiendom kan bidra til å gjøre arrene mindre synlige. I 2013, Undersøkelser Han fant at den rosa geraniumoljen er effektiv for å forebygge og behandle inflammatoriske hudforhold.

Du kan trenge minst en måned for å se resultatene med geraniumoljen.

Bruk geraniumoljen med forsiktighet hvis du har høyt blodtrykk eller du er i fare for kardiovaskulær sykdom.

L’Geranium Essential Oil er billig og kan kjøpes online.

4. Lavendel essensiell olje

L’Lavendel Essential Oil kan bidra til å forhindre arr ved å fremme veksten av celler og vev. Den har Antibiotiske egenskaper, Antioksidanter og Antiseptisk.

Ifølge en 2016 studio, L’Lavendelolje viser A’helbredende aktivitet av sår og viser potensialet for bruk som en naturlig behandling for å reparere skadede hudvev.

En annen 2016 studio Han oppdaget at L’lavendel essensielle olje favoriserer sår helbredelse ved å øke kollagen og regenerering av vev, spesielt i den første behandlingsfasen. L’Topisk anvendelse av lavendelolje har bidratt til å akselerere lukningen av såret og har favorisert krymping.

Du kan se resultatene på bare en uke. Lavendel er spesielt nyttig i den første fasen av arrbehandling.

Det har potensial til å irritere huden og forårsake allergiske hudreaksjoner.

Lavendel er en viktig mid-range olje Tilgjengelig på nettet.

5. Gulrotfrø essensiell olje

L’gulrotfrø essensiell olje var viste Har antibakterielle og antifungale aktiviteter som kan være nyttige i behandlingen av arr. Denne oljen kan være spesielt nyttig i behandlingen av eldre arr.

Det kan være nødvendig opp til en måned før du ser resultatene av «8217; bruk av essensielle olje av gulrotfrø. L’gulrotfrø essensiell olje er billig og kan kjøpes online.

6. Cedar Wood Essential Oil

L’Foryngende effekt av Cedar Wood Oil viser et potensial i behandlingen av hudforholdene, inkludert arr. Har vært viste Å redusere betennelse og gi en anti-entoleringseffekt.

Også L’Cedar Wood Oil er nyttig Behandling av akne. Flere søk er nødvendig for å bekrefte og utvide disse resultatene.

Du kan begynne å se resultater etter en måned med konstant bruk. Det essensielle cedertreet kan forårsake allergiske reaksjoner.

L’Cedar Wood Essential Oil er et praktisk alternativ og er tilgjengelig for online kjøp.

7. Issop essensiell olje

L’Issops essensielle olje har antiseptiske, antifungale og antibakterielle egenskaper som bidrar til å reparere skadet hud. Har vist seg at ISSOP-oljen har antimikrobiell aktiviteter. Kan hjelpe:

 • sår
 • Forhindre infeksjoner
 • Redusere synligheten av rynker og akne arr

Forskning publisert i 2011 Antyder at 8217; # 8217 antioksidant aktivitet; ISSOP olje viser et potensial for medisinsk bruk. Flere søk er nødvendig for å utvide disse resultatene og finne ut akkurat som Issopus kan hjelpe med å behandle arr.

Bruk olivenoljen hele tiden i noen måneder for å se resultatene. Ikke bruk # 8217; Issopian olje hvis du lider av epilepsi eller hypertensjon. Det bør ikke brukes i høye doser.

L’Issopo er en viktig middels essensiell olje som du kan kjøpe online.

8. Olje Dell’Tea Tree

L’# 8217 olje; te tre er stort Helbredende potensial Takket være sine antivirale, antibakterielle og antimikotiske effekter. De Antioxidant og antimikrobiell aktivitet av melaleucaolje kan akselerere sårhelingsprosessen.

Han har også antiseptisk og anti-inflammatorisk eiendom. Dens evne til å øke immuniteten er nyttig når du tar vare på sår og arr.

2015, Undersøkelser Indikerte at te-treet er et lovende alternativ for aktuell behandling av inflammatoriske lidelser og sårheling. L’Tea Tree er tilgjengelig som essensiell olje og er allerede fortynnet.

Det kan være nødvendig opp til en måned med konstant bruk før de ser resultatene med te-treet. USA L’# 8217 olje; te tre med forsiktighet hvis du har autoimmune allergier eller forhold. Kan forårsake allergisk reaksjon. L’# 8217 olje; te treet kan ikke være hensiktsmessig for bruk hos barn.

Melaleuca Essential Oil er relativt billig og er tilgjengelig for online kjøp.

9. Neroli essensiell olje

L’Neroli Essential Oil brukes til en rekke hudpleieforhold. Det er nyttig i behandlingen av arr. L’Neroli olje har vært viste å redusere smerte og # 8217; betennelse.

ER Antimikrobielle og antioksidantegenskaper gjør det til en kraftig healer. Det har også antifungal egenskaper. Flere søk er nødvendig for å finne ut hvordan den svarte oljen kan brukes til å behandle hudforhold og arr.

Du kan se resultatene etter en måned med konstant bruk av # 8217; Neroliolje. Det kan forårsake hudirritasjon og allergiske reaksjoner.

L’Neroli Oil er en av de dyreste essensielle oljene og kan kjøpes online.

Andre oljer som kan redusere utseendet på arr

10. Canine Rose frøolje

L’Canine Rose frøolje kan brukes til:

 • Forbedre forholdene i huden din
 • Behandle arrene
 • rynke
 • behandle akne

I en 2015 Studio, Forskere fant at 8217; Canine Rose frøolje forbedrer utseendet på post-kirurgiske arr. Deltakere som brukte olje to ganger om dagen i 12 uker, opplevde betydelig lavere misfarging, atrofi og rødhet.

Du kan begynne å se resultater etter seks ukers bruk. Den & # 8217-hundoljen forårsaker irritasjon eller en allergisk reaksjon. Ikke bruk i tilfelle diabetes, nyrestein eller anemi.

L’Canine Rose Oil er relativt billig og kan kjøpes online. Den kan brukes som oljebærer for essensielle oljer.

11. Vitamin og olje

L’vitaminolje og kan forhindre arr ved å hjelpe huden til å beholde fuktighet mens du øker kollagenproduksjonen. Det bidrar også til å beskytte huden mot skade forårsaket av frie radikaler.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Demonstrasjon av’Effektiviteten av vitaminoljen og i behandlingen av arr har blitt blandet. Noen studier har vist at vesentlig forbedrer det estetiske aspektet av arr. Videre forskning er nødvendig.

Du kan begynne å merke resultatene etter noen ukers bruk, men du kan fortsette å bruke vitamin E i noen måneder. E-vitamin kan forårsake en allergisk reaksjon, utslett eller kløe. L’vitaminolje og er et praktisk alternativ tilgjengelig online.

12. Mandel olje

L’mandelolje har mange hudfordeler og kan bidra til å redusere utseendet på arr. L’Almondolje inneholder vitamin E, som bidrar til å hydrere, berolige og fukte tørr eller skadet hud.

Det er Noen tester At’mandelolje kan:

 • Forynge huden
 • forbedre hudfarge
 • Uniform hud tonen

Det har også antiinflammatoriske egenskaper som hjelper huden til å helbrede. Videre forskning er nødvendig for å forstå sitt potensial i helbredelsen av arr. Den Det har blitt funnet Å redusere strekkmerke trening og redusere kløe.

Du kan begynne å se resultater etter en måned for bruk av mandeloljen. Ikke bruk mandeloljen hvis du har diabetes. Unngå bruk i to uker før noen programmert kirurgi. Mandeloljer brukes ofte som vektoroljer for essensielle oljer.

L’Almond Oil er et praktisk alternativ tilgjengelig online.

1. 3. Kokosolje

L’kokosnøttolje inneholder Fett og mikronæringsinsyrer som kan bidra til å reversere hudskader, Behandle hudforstyrrelserog fuktighet. Det er en svært respektert fuktighetskrem.

Dens antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper bidrar til å forhindre og kurere hudsykdommer. L’Kokosnøttolje kan også:

 • Øke kollagenproduksjonen
 • Hjelp huden med fuktighet
 • Myke huden

Forskning publisert i 2010 Han fant at den aktuelle anvendelsen av kokosnøttolje på sår hos rotter har hatt en positiv effekt på helbredelsesprosessen. Dette skyldtes delvis sin antioksidantaktivitet og ALLE «8217; effekt på kollagenproduksjon.

TIL 2019 Studio Funnet kokosnøttolje for å beskytte hudceller fra # 8217; laboratoriebetennelse, og dette er et viktig skritt for å forstå hvordan handlingen fungerer.

Du kan legge merke til resultater etter bare 10 dager med konstant bruk. L’kokosnøttolje kan irritere huden eller forårsake en allergisk reaksjon. Er en’praktisk alternativ tilgjengelig online.

Sammendrag av de forskjellige oljene

Olj holdbarhet for å begynne å se resultater Ytterligere fordelaktig rosefrøolje 6 uker kan forbedre rynker og # 8217; akne vitaminolje og 3 flere uker kan øke produksjonen av kollagen essensiell olje av Heliciso 3 eller flere måneder antiinflammatoriske, antimpicotiske og antibakterielle egenskaper røkelse Essential Oil 1 Måned kan forbedre hudtonen og drepe geranium essensielle oljebakterier 1 eller flere måneder Antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper Lavendel Essential Oil 1 uke Antibiotiske egenskaper, Antioksidanter og Antiseptiske stoffer Essential Oil av gulrot 1 Antibakterielle og antifungale egenskaper av CEDAR Woods essensiell olje 1 antiinflammatoriske og analgetiske egenskaper; Kan kurere akne essensielle olje av Issopo 3 eller flere måneder kan bidra til å helbrede sår,Forhindre infeksjoner og redusere utseendet på rynker og arr fra akne kokosnøttolje 10 dager kan myke huden og redusere betennelsen i Meleuca Essential Oil 1 Viralegenskaper, antibakteriell og antifungal mandelolje 1 måned inneholder vitamin E; Kan berolige og fukte huden l’1 måned essensiell olje kan redusere smerte og # 8217; betennelse

Slik bruker du essensielle oljer

Noen av oljene som presenteres her, er ikke essensielle oljer og bør ikke fortynnes.

Essensielle oljer må alltid fortynnes før de brukes lokalt på det berørte området. De kan irritere huden hvis den brukes i en ikke-fortynnet tilstand. Videre bør du aldri innta essensielle oljer.

Essensielle oljer må fortynnes i oljer som kalles vektoroljer. Du kan teste noen vektoroljer for å se hvilke som fungerer best for huden din og hvilken parfyme du foretrekker. Noen vektoroljer du kan bruke er:

 • Frøolje D’druer
 • avokado olje
 • Søt mandelolje
 • Olje d’oliven
 • Aprikos hassel olivenolje
 • jojoba olje
 • Hazelolje

Ikke bruk oljer på:

 • Et åpent sår
 • å brenne
 • Ekstremt sensitiv hud

Betent skinn Det er mer sannsynlig å reagere på oljer. Alvorlige sår kan be om medisinsk behandling. I dette tilfellet bør du konsultere legen din for å se om en annen behandling er nødvendig.

Å bruke essensielle oljer:

 • Fortynn noen få dråper av # 8217; essensiell olje valgt i en vektorolje. Du kan bruke mindre dråper essensiell olje for sensitiv hud.
 • Påfør denne blandingen på det aktuelle området flere ganger om dagen.
 • Det er ikke nødvendig å vaske bort oljen;. Ta et bad på hvordan du vanligvis gjør, etter ditt vanlige program.
 • Du får de beste resultatene hvis du stadig bruker oljer i minst noen få måneder.
 • Det kan være nødvendig opptil ett år før et arr helbreder helt.

Tips for petroleumskjøp

Søk etter ren, Organiske essensielle oljer som er 100% terapeutisk karakter. De burde ikke inneholde tilsetningsstoffer. Finn et respektabelt merke du stoler på. L’Selskapet burde være på forhånd om deres praksis og kunne svare på eventuelle spørsmål du kan ha.

Oljer av høy kvalitet er mindre sannsynlig å skape et ugunstig svar og er mer sannsynlig å generere de beste resultatene.

Essensielle oljer og graviditet

Snakker alltid med legen din før du bruker essensielle oljer av en eller annen grunn hvis du er gravid. Noen essensielle oljer skal være unngås Hvis du er gravid. Denne siden Inneholder en liste over essensielle oljer som er trygge å bruke under graviditeten.

Ta bort

Arr kan ikke forsvinne helt. Men sannsynligheten som er mindre tydelig eller synlig etter at en konstant bruk av essensielle oljer og oljer er lovende.

Ikke forvent umiddelbare eller drastiske resultater. Opptil seks måneder kan være nødvendig før du begynner å legge merke til eventuelle endringer på arret. Større arr fra kirurgiske eller sårintervensjoner kan ta lengre tid å helbrede.

Erfaring med noen forskjellige oljer for å finne ut som fungerer best for deg. Du kan oppdage at de aromatiske egenskapene til essensielle oljer er like gunstige for ditt velvære. Snakker alltid med legen din før du begynner å bruke essensielle oljer.