12 tips for å reise med allergisk astma

Astma og reise

Hvem vi er 26 millioner folk i USA lever med astmaen. Av den gruppen, om 60 prosent Den har en type astma som kalles allergisk astma.

Hvis du bor sammen med den allergiske astma, utløses symptomene dine av vanlige allergener. Alle har flere utløsende faktorer, men de vanlige inkluderer støvmidd, muggsporer, kjæledyrhår, tobaksrøyk og pollen.

Aktivt å unngå å utløse faktorer kan redusere risikoen for astmaanfall. Men når du reiser, er det vanskelig å vite hvilke utløsende faktorer som kan vises under turen.

Fordi nye miljøer kan være uforutsigbare, er det viktig å være forberedt. Nyt ferien, unngå et angrep D’allergisk astma, etter disse enkle trinnene.

Hold deg oppdatert på din behandlingsplan

L’Allergisk astma kan vanligvis styres med daglige legemidler og redningsinhalere. Hvis symptomene vedvarer, selv om du følger behandlingsplanen, kan det være nødvendig å revurdere det med legen din. Den beste måten å holde seg frisk under turen er å være den sunneste og godt forberedte som mulig før de forlater.

Vær strategisk når du planlegger reisen din

Tenk på om du er mer sannsynlig å møte visse utløsere hvis du reiser på enkelte steder. Du vil kanskje velge din destinasjon som tar utløserne i tankene.

Hvis symptomene utløses av muggsporer, unngå å gå på ferie i våte og regnfulle regioner og holde seg borte fra eldre og potensielt moldy bygninger.

Hvis symptomene dine utløses av atmosfærisk forurensning, ikke gå til de viktigste byområdene hvor kvaliteten på luften generelt er lavere. Du vil kanskje også unngå regioner med et stort antall pollens i vår og høst.

Å være strategisk på din destinasjon kan øke helsen din og din lykke under turen.

Se legen din

Før du forlater, plankontroll med legen din. De vil kunne lade opp reseptene og gjennomgå risikoen knyttet til turen. De kan også gi deg alle vaksinasjonene du trenger, som influensavaccinen. Legen din bør også gi et brev som forklarer tilstanden din og inkluderer medisiner eller enheter du måtte trenge i tilfelle medisinsk nødsituasjon.

Hvis du ikke har gjort noe, samarbeider legen din til å utvikle en plan D’handling for allergisk astma. Her er et eksempel på en fil Plan D & # 8217; fra # 8217; American Lung Association. Bør inkludere hva du skal gjøre i en nødsituasjon, en liste over foreskrevne medisiner og legenes navn og kontaktinformasjon.

Kontroll allergi politikk

Hvis du reiser med fly, tog eller buss, sjekk allergi retningslinjene for reiseselskapet. Post spør:

 • Husdyr er tillatt om bord? I dette tilfellet kan jeg sitte på forskjellige rader?
 • Antiallergiske måltider er gitt? Ellers kan jeg ta med maten min?
 • Jeg kan pre-board ombord for å rense sitteområdet mitt?
 • Røyking er tillatt? C’er en røykfri seksjon tilgjengelig for bestilling?

Ta noen minutter på jakt etter retningslinjer på allergi, kan gjøre en forskjell når det gjelder å lage en trygg og komfortabel reise.

Sett medisiner i håndbagasje

Det er viktig å alltid holde medisiner og enheter for allergiske astma og enheter. Dette betyr å sette aksjer i håndbagasje og holde dem på hånden for hele turen.

Bagasjen registrert kan gå tapt, skadet eller stjålet. Avhengig av destinasjonen kan det være vanskelig å finne de riktige erstatningsmidlene.

Ikke glem enhetene dine

Pass på at du pakker alle enhetene for astmaen du bruker, som en spacer eller en toppstrømsmåler. Hvis du bruker en elektrisk forstøver til å administrere den allergiske astma, finn ut om du trenger en ekstern stikkontaktadapter. Alle enhetene dine skal også lagres i håndbagasje.

Bestill et rom D’røykfritt hotell uten kjæledyr

Når du bestiller din overnatting, sørg for at du ber om et røykfritt rom og kjæledyr uten kjæledyr. Dette vil hjelpe deg med å unngå tobakkrester og kjæledyrhår. Hvis hotellet ditt ikke kan garantere et røykfritt rom uten kjæledyr, bør du vurdere muligheten for å bo andre steder.

Vært i L’Nærmere sykehus og lokalt nødnummer

Finn sykehuset nærmest hvor du skal bli. Prøv å forstå hvordan du skal nå sykehuset i nødstilfeller. Ulike land bruker forskjellige tall for å ringe A’ambulanse. Her er noen eksempler på Nasjonale nødnummer:

 • I USA og Canada, ring 911
 • I # 8217; European Union, ring 112
 • I Storbritannia samtaler 999 eller 112
 • I Australia, ring 000
 • New Zealand, ring 111

Ikke alle land har velutviklede beredskapssystemer. Oppdag den beste måten å få hjelp raskt hvis du trenger det.

Informert om beredskapsrommet for astma

Lær å ta vare på deg selv under et angrep D’astma kan redde livet ditt. Husk disse grunnleggende trinnene hvis du har et angrep D’astma:

 • Bruk dine redningsdranser nå.
 • Hvis medisinen din ikke ser ut til å fungere, se etter nødhjelp.
 • La noen få vite hva som skjer og be ham om å bli hos deg.
 • Hold deg oppreist. Ikke legg deg ned.
 • Prøver å holde seg rolig, da panikk kan forverre symptomene.
 • Prøv å lage linse og konstante puster.

Hvis symptomene vedvarer eller forverres, må du fortsette å ta redningsrunet etter legenes anvisninger for bruk i en nødsituasjon, mens aspekter L’medisinsk hjelp.

Ikke nøl med å søke etter akuttmedisinsk behandling for symptomene på astmaen. Astmaangrep kan plutselig forverres og uventet.

Bruk pulver mite-proof kull belegg

Hvis du bor på et hotell, kan du vurdere muligheten til å ta en pute og et belegg for pulvermiddesikre ark. Disse kabinettene kan redusere risikoen for eksponering for allergener.

Hylsene er praktiske online eller fra din store lokale boks butikk. De pakker på en flat måte, så de tar ikke over plass i bagasjen.

Menyinformasjon

Hvis du har en’matallergi, sørg for at flyselskapene, måltidene på restauranten eller måltidene tilberedt av familie eller venner, er trygge for deg. Hvis du ikke er sikker, spør informasjon om ingrediensene som brukes og hvordan maten var forberedt.

Online restaurant Anmeldelser Sider kan forenkle skjermen på menyene på forhånd. Vurder å ringe restauranter for å sikre at de kan forberede allergiske matvarer for deg.

Mange flyselskaper, tog og cruiseskip kan imøtekomme spesielle dietter. Reiseselskapet til allergiene dine på forhånd.

Kontroller relasjonene på kvaliteten på luftens kvalitet

Mange mennesker med allergisk astma utløses av dårlig luftkvalitet og # 8217; atmosfærisk forurensning. Ta det hensyn til å planlegge.

Når du kommer til destinasjonen, sjekk kvaliteten på’luft om morgenen. Dette kan hjelpe deg å være forberedt på dagen din hvis kvaliteten på’luft er ikke ideell. Mange apper og meteorologiske nettsteder inkluderer daglige relasjoner på kvaliteten på kvaliteten.

L & # 8217;

L’Allergisk astma må ikke forstyrre ditt daglige liv eller med en trengte ferie. Ta deg tid til å konsultere legen din før du går. Med god forberedelse og en emballasje liste godkjent av allergikere, kan du tilbringe en sunn og avslappende ferie.