12 ting som skjer når du er sint

Jeg liker å tenke på meg selv som en rolig og balansert person, men ta meg bort mat i mer enn noen få timer, og det blir styggt.Del på Pinterest

Minst to ganger året, broren min truer med å gi meg en t-skjorte eller en kopp kaffe med setninger som & # 8220; Angry: En tilstand av sinne forårsaket av mangel på mat som skaper irrasjonelle og uregelmessige følelser & # 8221; O & # 8220; Jeg beklager det jeg sa da jeg var sint. & # 8220;

Selv om jeg hater å innrømme, så min eldre bror sin rette del av mine sultehåndteringsproblemer i hans tider. Jeg liker å tenke på meg selv som en rolig og balansert person, men ta meg bort mat i mer enn noen få timer, og det blir styggt. Det er på det punktet hvor vennene mine og familien min vil i hemmelighet ta med ekstra snacks hvis de tror vi ikke vil spise for en stund & # 8216;.

Jeg er ikke alene. Henger & # 8211; Lingvistisk mashup av sult og sinne & # 8211; Det er ikke bare en behagelig unnskyldning for å være snippy. Det er et ekte fenomen (og ikke bare fordi det har sin egen emneknagg). Når du er sulten, faller blodsukkeret ditt. Mengden glukose, den viktigste drivstoffkilden til hjernen, er redusert. Hjernen din avhenger helt av glukose for å fungere. Når det ikke mottar nok glukose, kan hjernen din kjempe med energiintensitetsaktiviteter som å oppføre seg hensiktsmessig eller huske at du virkelig elsker vennen som nettopp har fortalt deg at restauranten har en’ventetid.

Tremore, svakhet og følelse av tretthet er alle tegn på en dråpe i blodsukker, ifølge Leah Groppo, klinisk dietitian på Stanford Health Care. Hvis magen din grumbler og du begynner å bli irritabel, mottar du sannsynligvis ikke nok hjernens glukose, utsikt.

Dette er ikke de eneste tegnene du er sint. Det er sannsynlig å oppstå hva som følger hvis du ikke får en bar av frokostblandinger i systemet ditt så snart som mulig.

1. L’selvkontroll er min

Du er egentlig ikke selv når du er sulten. Nærmere bestemt er du egentlig ikke ditt velkontrollerte selv når du er sulten. Blant popene i alle de som er i sikte og den nydelige av alle donuts i avslapningsrommet, kan kroken få deg til å miste alle selvkontroll.

2. Skyte noen rundt deg

Hvis du noen gang finner deg sur på hele verden, spesielt med folk i umiddelbar nærhet, kan du være sulten.

3. De små tingene synes til slutten av verden

Det er vanskelig å rationalisere når du er sulten, men det viser seg at hormonene dine øker posten. Når blodsukkernivået går ned nok, sender hjernen signaler til kroppen for å begynne å slippe mer glukose i blodet. En av måtene kroppen din er det utskillende adrenalin, L’Struggle eller Escape Hormone og Cortisol, hormonet som oftest forbinder. Dette betyr at du kan føle deg stresset eller engstelig, selv om ingenting skjer utenfor kroppen din som rettferdiggjør den.

4. Melodramatisk begynner ikke engang å dekke den

Ikke tør å fortelle meg at vi er ferdig med kokosmælk! Hvordan kan vi noen gang overleve?

5. Du kan ikke slutte å tenke på mat

På samme måte som å se på matnettverket mens du kjører i treningsstudioet, har kroken en tendens til å gjøre deg obsess fra maten til du sitter endelig for å spise.

6. Tenk deg å stjele mat til andre mennesker

Jeg er vanligvis ikke en sjalu person. Men jeg kunne knapt opphold når jeg ser noen som spiser røyking frites eller en puff bakverk når jeg er sint. Open-Eye Dreams å unnslippe med et stykke pizza av en fremmed er ikke uhørt!

7. Tenker, snakker eller bor i generelt er veldig vanskelig

Ikke overraskende, når hjernen din ikke mottar nok drivstoff, har du problemer med å holde den normale kognitive funksjonen. Et lite studio har oppdaget at et skarpt nivå av blodsukker kan forstyrre hjernens funksjon og gjøre kognitive oppgaver vanskeligere.

8. Vurder å spise ting du ikke liker, ikke engang fordi jeg er der

Ikke slå deg for de foreldede kjeksene eller proteinfingeren dekket med fluff som har vært i vesken din i et år. Vi passerte alle.

9. Dine kolleger går sakte bort fra deg

Hvis du merker at folkene rundt deg er sakte bakover, kan du vise krykken din. Ikke bare skremmer du dine kolleger, men du kan også være tilbøyelig til å gjøre feil som du ikke ville gjøre. Med andre ord, belegget kleshengere vil sannsynligvis ikke få deg til å tjene noen entusiasme for din prestasjonsanmeldelse.

10. Start smålig litigi med din kjære

Forskning har vist at du er mer sannsynlig å ha en diskusjon med kjæresten din når du er sulten. Siden vi er mer sannsynlig å recitere eller være aggressiv mot folket vi er nærmere, er det ikke sjeldent at din andre signifikante er vekten av vedlegget ditt. Et lite studio Han fant at folkene som var sultne, var mer sannsynlig å sette pins i en voodoo dukke som representerte sin ektefelle. Yikes! Ingenting bra kan komme fra dette.

11. Du føler deg sterkt behov for å lage en lur

Mens hjernen din stoler på glukose, trenger hver celle i kroppen din den til å fungere skikkelig. Når blodsukkernivået minker, din Cellene er sulten etter energi. Sult er ofte ledsaget av tretthet.

12. Kjøp alt i matbutikken (og start Ficcori i den med bil)

Det viser seg at skaden forårsaket av shopping mens sulten ikke er begrenset bare til matbutikken. Ifølge en studie er det mer sannsynlig å gjøre det Kjøp flere objekter fra hvilken som helst butikk og bruke mer penger når du er sulten. Selv porteføljen din føles sultbitt.

Løsningen?

Spis noe. Og kanskje unnskyldende.

For å få de beste resultatene, spis et godt balansert måltid eller en matbit som inkluderer protein, karbohydrater og fettstoffer. Dette vil hjelpe deg med å balansere blodsukkernivået ditt og slå det tilbake til ditt normale og vennlige selvtillit. Donutboksen eller posen med sjetonger kan få deg til å føle deg bedre på kort sikt, men de vil også forbli raskt i en panikk.

Mandy Ferreira er en forfatter og utgiver i Bay of San Francisco. Er lidenskapelig om helse, fitness og bærekraftig liv. Han er for tiden besatt av løpet, fra den olympiske løftet og yogaen, men svømmer, det går på sykkel og gjør praktisk talt resten det kan. Du kan holde tritt til bloggen din (Treading-lett.com) Og på Twitter (@ Mandyfer1).