12 ting som bare de som lider av kronisk tretthet, kan forstå

Kronisk tretthet kan være vanskelig å forklare venner, kjent og til og med til hunden din når du venter på å gå en tur. L’utmattelse er dyp og ingen søvn vil forvandle seg magisk til en energiserende kanin.

Fra behovet for mer melk bare for å overvinne dagen, på luret før du forlater døren, er det 12 ting du sikkert vil kunne forholde seg hvis du bor med kronisk tretthet.

1. Sonnellini er ikke bra

Vel hensiktsmessig venner vil si: Hei, ta en lur, søvnig hode og # 8221;. De forstår bare ikke at tretthet er dypere enn mangel på søvn.

2. Ting er tapt i oversettelsen

Folk føler ofte som om vi ikke lyttet til dem. Det er ikke for mangel på forsøk. Men for psykisk forseggjort ting kan det være vanskelig.

3. Det er følelsesmessig drenering

En av de verste delene av tretthet er å innse at vi ikke kan innse hva vi ønsker hver dag. Det er ekstremt drenering følelsesmessig. Vi kan føle oss ubrukelige og som om vi skulle være barnevakt.

4. Du må stimulere deg selv

For å overvinne dagen må vi bekjempe pulsen om å gjøre for mye på en gang. Når vi overdriver, kan vi ikke jobbe i løpet av resten av dagen.

5. Du føler deg frosset over tid

Ofte kan det virke som om vi var frosset over tid, så på alt som beveger seg rundt oss utrolig raskt.

6. Du må hvile etter grunnleggende ting

Tretthet betyr at i dagene når du er heldig nok til å ta en dusj, må du hvile umiddelbart etter & # 8211; eller noen ganger selv under!

7. All planlegging går ut av døren

Vi kan våkne opp med de største intensjonene for å eliminere mange ting å gjøre og så finne ut at alle engang har energi til å gjøre en av disse tingene. Bare gjør dusjen og spising kan ta mye engasjement.

8. Kaffe er ikke en valgfri

Når vi kan gjøre ting i våre lister over ting å gjøre, krever det mye koffein. Det er bare et faktum.

9. Dager kan være nødvendig for å møte en sporadisk hendelse

Når folk har gode hendelser i kalenderen & # 8211; Bryllup, reise & # 8211; Alle synes å forstå som hviler før og etter at det er nødvendig. De av oss trette må gjøre det med nesten alle hendelsene eller utgangene vi har, uansett hvor grunnleggende de er.

10. L’kansellering av planene er uunngåelig

Vi må ofte slette programmene, så vi er ikke alltid de beste typer venner & # 8230; Dette kan bli ganske ensomt.

11. Du føler deg tapt

Tretthet stjeler det meste av vår personlighet. Normalt kan du være utrolig glitrende og utadvendt. Når tretthet treffer, kan vi imidlertid bli utrolig innadvendt, trukket tilbake og rolige for å spare energi. Dessverre, med våre ekte skjulte personligheter for det meste, føler vi oss ofte tapt.

12. Teknologi er en ekte berøring

Det er vanskelig å holde vennskap i person, så teknologien er et must. Sosiale medier gjør det mye lettere å koble til våre kjære, selv når vi har en vanskelig dag. Vi kan også møte nye venner som forstår hva det betyr å leve med tretthet! I disse dager kan du til og med få online medisinske avtaler (for seier!).

Kirsten Schultz er en forfatter av Wisconsin som utfordrer seksuelle og kjønnsstandarder. Takket være hans arbeid som aktivist for kroniske sykdommer og funksjonshemninger, har han rykte om å bryte ned barrierer mens de bevisst forårsaker konstruktive problemer. Kirsten har nylig grunnlagt kronisk sex, som åpenbart diskuterer hvordan sykdommen og funksjonshemmingen påvirker våre relasjoner med oss ​​selv og andre, inkludert & # 8211; Du gjettet & # 8211; kjønn! Du kan lære mer om Kirsten og kronisk sex opp Kronicsex.org.