12 ting du trenger når du har ra

Vi velger disse elementene basert på kvaliteten på produktene, og vi viser fordelene og ulemperne av hver for å hjelpe deg med å finne ut hvilket best som skal fungere for deg. Vi samarbeider med noen av selskapene som selger disse produktene, noe som betyr at Healthline kan motta en del av inntektene når du kjøper noe ved hjelp av linkene under.

Under denne turen for å ha reumatoid artritt (RA) lærte jeg at det er ting i livet som gjør alt mye lettere. Ting jeg forsikrer deg om å ha på fingertuppene for å hjelpe meg i mine daglige kamper. ECCONI 12:

1. En flaske D’istevann

Del på Pinterest

Når jeg ikke kan stå varmen, holder jeg en flaske isvann i fryseren. Jeg bruker det litt & # 8216; på musklene eller på de vondtede leddene. Du kan finne meg selv som ruller på gulvet med min flaske D’istvann, som prøver å fjerne nodene fra nakken og ryggen. Selv mine hunder elsker det.

2. En fin madrass

Del på Pinterest

Fluktuerende feber om natten og våkne? Invester i en fin madrass med et integrert kjølesystem. Da jeg ble diagnostisert med første gang, bestemte jeg meg for å ta en veldig god madrass. Det er fantastisk for ryggen min, men det holder meg frisk selv om natten, sammen med en høy vifte pekte på ansiktet mitt.

Jeg vet at de er dyre, men jeg anbefaler sterkt Tempur-Pedic. Hei, jeg har et kredittkort av en grunn, og det var virkelig en stor investering!

3. Massevis av isete varmt

Del på Pinterest

Det største røret de produserer. Kombinert med en elektrisk tallerken, oppløser isete varmt bokstavelig talt smerten til du må starte den elektriske platen på nytt fordi varmen ikke er varm nok.

4. Icicles

Del på Pinterest

Teknisk er jeg ikke en stress eater. Men fra tid til annen liker jeg å gi meg noe søtt. Jeg er helt avhengig av disse popsiklene som heter Outshine. De er så gode jeg må være forsiktig så jeg ikke å spise l’hele boksen samtidig. De er tilgjengelige i alle slags forskjellige smaker og inneholder også vitaminer. Så sunn, rett?

5. Et abonnement på et treningsstudio

Del på Pinterest

Dette var det beste anti-stresset noensinne. Jeg trodde aldri’trening var så terapeutisk for sinnet. Hvis noe, vil jeg gjerne si til alle dere å gå der ute og trene deg på en eller annen måte, form eller form. Alt du kan gjøre er bedre enn noe.

Jeg finner meg selv å le for de tingene jeg ikke kan gjøre hvis jeg er midt i en gruppe treningseksoner. Når du har l’du må ha følelsen av # 8217; humor når det gjelder trening. Det er ting du bare ikke kan gjøre, men ikke slå oss for å prøve!

6. En otterbox, for alle

Del på Pinterest

I de syv årene jeg bodde hos RA, brukte jeg minst seks telefoner ved å bare få dem til å falle (og kaste dem for å bli frustrert fordi jeg la dem falle). Investere i en Otterbox, eller noen form for beskyttelse, for de tingene du bryr deg om det. Du vil la dem falle. Mye. Jeg tok en for min telefon, klokke og ipad. Og jeg burde virkelig få noe for datamaskinen min!

7. Noen til å la av damp

Del på Pinterest

Anskaffet et kjæledyr, en partner, en venn & # 8230; Noen vil lytte til deg når du trenger å trekke alt ut. Jeg snakker vanligvis med hunden min. Det er en god lytter. Også ødelagt med søtsaker, så det er litt & # 8216; å gi og ha.

8. En god rådgiver

Del på Pinterest

Jeg går også til en utmerket konsulent. Jeg liker det faktum å være i stand til å si hva jeg må si uten å bli dømt for mine følelser, eller til og med for mine klager. Dette livet er vanskelig, vi lider 24 timer i døgnet, xnumx dager på xnumx og ting fungerer ikke som før. Det er vanskelig å godta. Du må finne noen som lytter til deg når du har en av de dagene når ting bare er overveldende.

9. En hårplate du faktisk kan bruke

Del på Pinterest

Hvis utjevning av håret ditt på en eller annen måte er en prioritet, har Sally Beauty denne mini-hårplaten produsert av ion. Det er halvparten av størrelsen på en vanlig hårplate og er mye lettere å håndtere. Jeg stuppet for å bære en lue eller ha hodegjerden. Det er alltid morsomt, prøv å få deg til å se bra ut, selv om du ikke går hvor som helst.

10. Kjøkkenutstyr med gummi tips

Del på Pinterest

Selv om jeg har problemer med å gripe ting, fant jeg en måte å fortsette å lage mat. Prøv å bruke verktøy med gummispissen, som er enklere å holde.

11. Giant størrelse potter

Del på Pinterest

Det er også mye lettere å holde i hånden L’kjøkkenutstyr når du finner alt 8217; bredere ende av spekteret. Spatelen min kan virke som King Kong brukte den, men mine pannekaker har fortsatt en herlig smak.

12. En elektrisk åpner

Del på Pinterest

En kanåpner som fungerer alene er et must. Jeg liker å lage mye meksikansk mat, noe som betyr mange svarte bønner. Så jeg har en fin kanåpner, og nå trenger jeg ikke å miste min favorittmat!

L & # 8217;

Så du ser, det er mange ting der ute, de av oss med RA bør investere for å redusere våre daglige kamper. Livet kan være enklere hvis du bare finner verktøyene som fungerer for deg!

RA i 2010 ble diagnostisert i Gina Mara. Som hockey og samarbeide med CreakyJoints. Koble til deg på Twitter @Ginasabres.