12 tegn du får fra en narcissist

Del på Pinterest

Av & # 8216; du er i byen når du plutselig mottar en tilfeldig melding fra din ex som sier & # 8220; Jeg savner deg & # 8221;. Har passert mer enn et år siden du kutter alle båndene, så hva skjer?

Hvis denne typen melding forlater deg med en følelse av smerte til munnen av magen, kan du ha vært bare «8220; aspirert & # 8221;.

Selv om det er lett å forvirre med oppriktige forsøk på forsoning, er støvsugeren en taktikk for manipulering som noen kan bruke til å suge i et potensial Giftig forhold.

En tilfeldig tekst kan ikke nødvendigvis foreslå noe skadelig i seg selv, men vær oppmerksom på om C’er en tidligere toksisitetshistorie.

Her er en titt på noen av de karakteristiske tegnene som kan indikere at noen er aspirerende for deg. Igjen betyr disse tegnene ikke nødvendigvis at noen har dårlige intensjoner, men det er viktig å vurdere deres tidligere oppførsel.

Jeg kontakter deg alle & # 8217;

Som nevnt ovenfor, send tekstmeldinger eller tomme punktmeldinger kan være en måte å prøve å bringe deg tilbake.

Vær oppmerksom på nostalgi meldinger eller tilsynelatende godartede spørsmål. Poenget er ikke å vite svaret. Det er å få oppmerksomheten til dem.

Her er noen setninger som kan prøve:

  • Jeg ser på vår film, tenker på oss.& # 8221;
  • & # 8220; Du har fortsatt den røde skjorten som jeg hadde på seg?& # 8221;
  • & # 8220; Jeg drømte om deg.& # 8221;

Angre

De kunne oppføre seg overdrevet unnskyldende for tidligere hendelser og prøve å overbevise deg om at det har endret seg. Når de brukes som en taktikk for L’støvsuger, disse unnskyldningene er performative og har manipulerende nyanser.

Spør deg selv: Bli sint hvis du prøver å flytte samtalen? I dette tilfellet, deres & # 8220; unnskyldning & # 8221; Kan ikke være oppriktig.

Nå viktige datoer

Etablering av en kontakt i ferien eller bursdagen din kan være en måte å få deg til å svare på meldingene sine eller telefonsamtaler.

De kan også sende deg meldinger som & # 8220; Gratulerer med den nye jobben!& # 8221; Å senke vakten og få deg til å tro at de har en oppriktig interesse for resultatene dine.

Erklære sin evige kjærlighet

Lage brede proklamasjoner d’kjærlighet kan være en måte å varme opp og få deg til å huske de vakre gamle dager. Disse plutselige uttalelsene kan enda mer effektive hvis de har slitt med å si & # 8220; Jeg elsker deg & # 8221; Når du var et par.

Kan si ting som:

  • & # 8220; du er den perfekte partneren for meg.& # 8221;
  • & # 8220; du er min sjelefrende og vi tilhører.& # 8221;
  • & # 8220; ingen andre får meg til å føle meg som deg.& # 8221;

Jeg fyller deg med gaver

TI & # 8220; Bombard D’Kjærlighet & # 8221; Ved å sende overdådige eller dyre gaver hjemme eller jobbe. Selv om disse uutviklede gaver virker ekstraordinære bevegelser, er de en’andre manipulative taktikker som er utformet for å få deg til å føle deg i gjeld med dem.

Jeg lover deg månen

De kunne love deg å ta deg til en eksotisk ferie, kjøpe husets hus eller til og med gifte deg med deg, og vite det veldig bra at de aldri vil godkjenne.

Hvis de ikke ville ha barn da du var sammen før, for eksempel, vil de forandre at de har forandret meg, selv om de ikke vil ha barn.

Bruk andre til å komme til deg

Vær oppmerksom på inntaket av proxy, som kan skje når din ex tolker offeret og prøver å overbevise andre til å kontakte deg på deres vegne.

Noen måter de kan gjøre, inkluderer det:

  • Chat regelmessig med foreldrene dine og fortell dem hvor mye jeg savner deg
  • sier til vanlige venner hvor bra du er og hvordan de later som å få deg til å la deg gå
  • Bruk din sønn som mellommann ved å bore meldingene

Du trenger desperat hjelp

De kunne oppfinne en krise eller en nødsituasjon, som en skremme for helse. Eller de kunne prøve å trekke hjertet av ditt hjerte og si at de hadde en død i familien.

Poenget tiltrekker deg oppmerksomheten din ved å få deg til å bekymre deg dramatisk.

Spre falsk sladder

Harmoniser dramaet som sprer falske rykter om deg til vanlige venner og bekjente. De kan prøve å sette i fare ditt sosiale liv ved å skape offentlige scener eller sende deg meldinger ved å si at de hørte andre snakke dårlig om deg.

Ekstravagante anklager

De kan også gjøre uttalelser designet for å indusere deg for å forsvare deg selv. Dette gir dem en følelse av kontroll over dine reaksjoner.

For eksempel, hvis du slipper av å svare på meldingene sine, vil de anklage deg å gå ut med en av vennene sine for å indusere deg til å svare.

Late som ingenting skjedde

Å løpe opp til arbeidsplassen din og be om å ta deg hjem som om ingenting hadde endret seg mellom deg, er en «8217; andre støvsuger taktikk.

Hvis du prøver å forstyrre kontakten, vil de fortsette å trakassere deg ved å betale ubegrensede besøk til ditt hjem eller ved å delta i viktige hendelser. De kan også sende deg meldinger på dagen som om jeg fortsatt var et par.

Truer med å skade

Noen av de største tegnene på støvsuger er trusler om autolesionism.

En tidligere manipulator vil forsøke å tvinge deg til å svare på at det vil skade med mindre du svarer på deres meldinger eller samtaler. De kunne til og med true å drepe seg selv.

Hvis du tror de er i umiddelbar fare, kan du ringe til det lokale nødnummeret.

Bunnlinjen

Det kan virke ufarlig på overflaten, men støvsugeren er en skadelig oppførsel som raskt kan degenerere i farligere territorier.

Nøkkelen til å svare på det? Ikke gjør det. Deaktiver og begrense eksponeringen ved å blokkere nummeret eller e-postadressen din. La vennene vite og slektninger som du ikke er interessert i å kjenne dem eller av dem.

Mer enn noe annet, lytt til dine instinkter. Hvis tilfeldige meldinger vender seg for å oversvømme postkassen din og vises hjemme hos ditt hjem uten invitasjon til alternative dager, er det et tegn på at ting har blitt støtende og har gått til stalking.

Her er noen andre ressurser som kan hjelpe:

Cindy Lamothe er en freelance journalist basert i Guatemala. Han skriver ofte kryss mellom helse, velvære og vitenskap om menneskelig oppførsel. Han skrev for Atlanterhavet, New York Magazine, Teen Vogue, Quartz, Washington Post og mange andre. Trela Cindylamothe.com.