12 nyttige produkter for Alzheimers pasienter

Ca 5.3 millioner amerikanere har Alzheimers sykdom. Om dem, ca 5.1 million er over 65. På grunn av vår voksende gamle befolkning, vil disse tallene bare øke hvert år. De Alzheimers forening Gir det, med 2025, vil antall eldre som er berørt av sykdommen nå 7.1 million, med en økning på 40% sammenlignet med 2015.

Ikke alle mennesker med sykdommen går til sykehjem eller assistert levende sentre. Faktisk vil mange leve selvstendig. Det er mange produkter enn de menneskene eller de som bistår dem, kan bruke for å hjelpe dem med å utøve sitt minne og opprettholde et selvstendig liv.

Klokker

Del på Pinterest

Disse kan være en viktig enhet for å hjelpe personen å holde oversikt over datoer og tider. Klokker som dette har store digitale ringer som angir hele datoen. Det har også en klar og anti-reflekterende skjerm som kan være nyttig for alle som har synproblemer. I tilfelle at forvirringen mellom de forskjellige dagens forskjellige øyeblikk er et vedvarende problem, forteller denne klokken deg om det er morgen, ettermiddag, kveld eller natt.

Store kalendere

Del på Pinterest

Store trykte kalendere som dette er en effektiv måte å huske viktige datoer på. En stor veggkalender er også vanskelig å miste, og hjelper noen til å holde oversikt over datoer, avtaler og spesielle anledninger.

Hjernetrim

Del på Pinterest

Ikke bare kan spillene være fantastiske for å holde tankene våre aktive, men de kan også introdusere et sosialt aspekt. Match formene ble opprettet spesielt for personer som lider av demens og Alzheimers sykdom, samt matcher prikkene. Quest’Last Foreeses l’parring av poeng på Domino’s fliser, som også kan utløse positive minner. Folk som elsker å spille kort, kan sette pris på å matche suitene, som har et lignende konsept. Folk som liker ordspill vil nok sette pris på puslespillene & Gå ordsøk, som har en enkel layout og en større utskrift.

Time Pill Holder

Del på Pinterest

En god pille kan forhindre forvirring og hjelpe en person med Alzheimers sykdom for å sikre at han tar de riktige stoffene til rett tid og ikke tar piller igjen og igjen. Dette har fem forskjellige alarmtider, samt en nedtellingstimer for å sikre at stoffene tas i tide.

Bilde telefoner

Del på Pinterest

Å holde kontakten er viktig, spesielt når din venn eller kjære har demens eller Alzheimers sykdom. De Minne telefon kan programmeres med tall og bilder slik at brukeren bare skal trykke på L’bilde av personen som skal kalle den. Vtech produserer en telefon som har de samme egenskapene, samt et bærbart sikkerhetsheng som du kan bruke hvis du trenger nødhjelp, men du kan ikke nå telefonen.

Locatori

Del på Pinterest

De Nødhjelpsarmbånd Det kan være et godt alternativ hvis personen du tar vare på vag. Hvis QR-koden på armbåndet blir skannet, vil skanneren se en melding som sier «8220; gi posisjonen & # 8221;. Når det gir posisjonen via en smarttelefon, en nettbrett eller en datamaskin, vil enhver nødkontakt motta et varsel med pasientens posisjon.

Det er mange innovative produkter på markedet i dag som gjør at de som lider av Alzheimer, demens eller andre former for minne tap av levende i sikkerheten, uavhengig av om de er helt uavhengige eller ikke. Disse produktene hjelper ikke bare individet, men de kan tilby den nødvendige roen for travle helsepersonell som vil sørge for at deres kjære alltid er trygge.