12 måter som sex hjelper deg med å leve lenger – Healthline

Sex er virkelig så viktig?

Som de utføres mer og mer forskning på # 8217; emnet blir det stadig tydeligere at det å ha sunt sex er avgjørende for et sunt liv. Sex kan til og med hjelpe deg med å leve lenger. Ifølge Dr. Irwin Goldstein, direktør for seksuell medisin på Alvarado Hospital, hvis du leser den nyeste forskningen, & # 8220; Du kan ikke konkludere Nient’annet enn det er å si farvel å ha seksuell aktivitet og # 8221;.

Forskningen i gang identifiserer noen fordelaktige og overraskende helsemessige fordeler som kommer fra # 8217; å ha et sunt og aktivt seksuelt liv. Healthline undersøker et dusin mer prøvde og interessante resultater.

Sex kjemper forkjølelse og # 8217; påvirkning

Sekund en studie Laget til Wilkes University, folk som har sex et par ganger i uken en tendens til å ha mye høyere mengder immunoglobulin A (IgA) antistoff i forhold til de som har sex mindre enn en gang i uken. Hva betyr det? IGA er den første forsvarslinjen mot forkjølelse og # 8217; påvirkning & # 8221; sier Carl Charnetski, en av forskerne i Wilkes Studio.

Sex brenner kalorier

Sex øker blodstrømmen og gjør hjerteslaget ditt. I et nøtteskall er sex en form for trening og er mer moro enn å kjøre. Sex brenner ikke mye kalorier. Sekund En artikkel i 2013 I New England Journal of Medicine kan en mann på tretti tilbringe 30 kilokalorier under forholdet. Det er imidlertid enda mer trening enn hva du vil sitte på sofaen foran TVen din.

Sex reduserer risikoen for hjertesykdom

Tallrike studier har vist at et aktivt sexliv er nært knyttet til et lengre liv. Spesielt ser det ut til at sex kan redusere risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og andre hjerte-sykdommer. I 2010 ledet New England Research Institute Led En stor studie. Hans resultater har foreslått at en ordinær seksuell aktivitet kan redusere risikoen for hjertesykdom.

Sex justerer hormonelle nivåer

Hvorfor bør du bekymre deg for? Blant annet, en sunn hormonell profil fremmer regelmessige menstruasjonssykluser og reduserer negative symptomer på overgangsalderen.

Sex kan ta vare på hodepine og redusere fysisk smerte

Selv om det ikke virker som sex kan bidra til å lindre hodepine, kan faktisk. Som? Under sex, l’oksytocin hormon frigjøres i kroppen din. L’oksytocin reduserer smerte. I en studie Publisert i Bulletinen av eksperimentell biologi og medisin, ble frivillige som inhalerte dampen av oksytocin, og deretter ble fingrene pekte på å ha følt bare halvparten av smerten av andre som ikke inhalerte oksytocinet.

Sex reduserer stress og senker blodtrykket

C’er en annen fordel med oksytocin frigjort under orgasmen: rolige nerver. Studier utført på laboratoriemus har vist at oksytocin kontrasterer effekten av kortisol, som er et stresshormon. Sex hjelper også med å sove bedre. Når partneren din vender og begynner å snorkere etter et godt møte i sengen, er det ikke bare for fysisk utmattelse. L’oksytocin ikke bare beroliger, men også spesifikt fremmer søvn.

Sex reduserer risikoen for prostatakreft

I 2003, Australske forskere har utgitt en studie demonstrerer at menn er oftest ejakulerer mellom 20 og 50 år, mindre sannsynlig at de utvikler prostatakreft. Ifølge studioforfatteren skal menn på tjue sannsynligvis ejakulere en gang om dagen. En lignende studie utført et år senere av National Cancer Institute viste at menn som opphørte minst fem ganger i uken, både gjennom sex og onani, hadde mindre sjanse for å trekke prostata kreft. ; L’Fysiologisk påstand «, fortalte oss Goldstein, & # 8220; er det hvis du tømmer tanken nå og da, det er sunnere enn å holde materialet hjemme; inne i tanken og # 8221;.

Sex reduserer risikoen for brystkreft

Selv kvinner kan delta i denne kjønns tingen som en forebyggende omsorg. Ifølge Goldstein viser studier at kvinner som har vaginale relasjoner, har ofte færre risikoer for brystkreft enn de som ikke gjør det & # 8221;. Goldstein la til at det er «ganske interessant og spennende og må studeres mer & # 8221;.

Sex øker selvtillit og forbedrer stemningen

De psykologiske fordelene med et sunt sexliv er mange. Følelsen av å gå på skyen ni etter at sex varer lenger enn du tror. Ifølge Goldstein, fører et sunt sexliv til den langsiktige tilfredsstillelsen av deres psykiske helse og forbedrer evnen til å kommunisere ærlig og intimt. Seksuelt aktive mennesker har mindre sjanser til å ha l’Alessitimia. Dette er en del av personligheten karakterisert ved manglende evne til å uttrykke eller forstå følelsene.

Sex forhindrer preeklampsi

Preeklampsi er en tilstand der blodtrykket øker og forårsaker dysfunksjoner av andre organer. Det er vanlig etter den 20. uken av svangerskapet, men noen ganger kan det forekomme først under graviditet eller til og med etter fødsel. Tallrike studier har vist at hvis en kvinne har fått nok eksponering for sin partners sperma før unnfangelsen, er det betydelig mindre sannsynlig å gjennomføre Preeclampsia. Test utført av nederlandske biologer i 2000 bekreftet at kvinner som regelmessig trener oralsex & # 8211; Spesielt de som svelger sperma av partneren sin partner & # 8211; De har en mye lavere risiko for preeklampsi.

Sex forbedrer lukten

Forskere visste i lang tid at hormonprolactinet øker både hos menn og kvinner etter orgasmen. i 2003, Et team av kanadiske forskere utførte en test på mus. Oppdaget at prolactin forårsaker stamceller i hjernen for å utvikle nye nevroner i den olfaktive hjernepæren, midt på senteret for & # 8217;. Dr. Samuel Weiss, en av forskerne, sa at det mistenker økningen i prolactin nivåer etter sexhjelp & # 8220; å smi minner som er en del av koblingsoppførselen & # 8221;.

Sex øker blærekontrollen

Bekkenskraft involvert i sex øvelser kegels muskler. Dette er det samme settet med muskler som styrer strømmen av urinen. Så mye sex kan bidra til å forhindre utbruddet av’inkontinens senere.