12 måter å bruke agurk for rolig og hydrert hud

Del på PinterestFotograf: Shana Novak; Stylist: Michelle Longo; Håndmodell: Divya Sethi; Designer: Lauren Park

Som agurk forynger huden din

Hva er bra nok for salaten din må være god nok til huden din, høyre?

I # 8217; tarmene, agurker gir vitamin C antiinflammatorisk og koffeican syre, og hvis den påføres ansiktet, kan disse samme næringsstoffene gi en positiv effekt for å forynge hudfarge.

Fordeler med huden agurk:

 • Antioxidantaktivitet
 • Hud Næring (som juice)
 • Lenitive og forfriskende effekter
 • redusere hevelse
 • Lindre solenergi solbrenthet

Agurk er 96 prosent av vannet, Gjør det til en «8217; fuktighetsgivende tilsatt til gjør-det-selv-hudbehandlinger, så vel som generelt trygt for sensitiv hud på grunn av sin mangel på aggressive og potensielt irriterende ingredienser.

Hvis du vil legge den til din rutine, er det noen ideer om hvordan du gjør det:

7 måter å bruke agurk på

1. Påfør en forfriskende øyebehandling for å hjelpe med puffete øyne

Vi vil ta alt et hektisk liv, og mange av oss sover mindre enn vi trenger (eller vi vil gjerne). Av denne grunn er puffete øynene noe som vi alle opplever før eller senere. Heldigvis kan den avkjølte agurk hjelpe til med å eliminere hevelsen i øyet og gi en forfriskende lettelse for den generelle irritasjonen.

Juice av en agurk kan ikke bare redusere hevelse i øyet, men kan også berolige skadet hud og gi øyne et aspekt og en følelse av friskhet. Dette skyldes agurk-vitaminen og innholdet av folsyre.

Men ikke glem øyekremet etter! Agurk har ikke kraft til å hydrere øyet bare basert på vanninnholdet. For å holde hydrering, bør du følge øyebehandlingen til agurk med en krem ​​for ditt valg.

2. Tåke en DIY-toner for å berolige brent eller skadet hud

Noen ganger, selv i våre beste dager med solkrem, scotten oss igjen. En hjemmelaget agurk tonic kan hjelpe med skadet hud, noe som gir en forfriskende effekt.

Lag kjølemiddel toner (Basert på denne oppskriften):

 • Vask, skrell og skjær en agurk og legg den i en panne med nok vann for å dekke stykkene av agurk.
 • Varme over en lav varme i ca 5-7 minutter før du overfører innholdet til en blender eller en kjøkkenrobot og blandes til glatt.
 • Derfra, hell blandingen gjennom en fin strikket sil eller klemme med en gasbind for å fjerne eventuelle ikke-glatte stykker.
 • Overfør gjenværende væske til en sprøyteflaske eller i en annen sterilisert beholder.
 • Du er velkommen til å legge til en teskje rosevann eller amamelid for å forsterke fuktighetsgivende og helbredende blanding.
 • Merk: Ikke lag blandingen i mer enn 3 eller 4 dager. Uten konserveringsmidler, kan tåken bli verre.

  3. Forbered en agurksmaske for å hjelpe med irritert og akneisk trendhud

  Agurk er også ekstremt nyttig for de som har irritert og akneisk trendhud. Hell de beroligende ingrediensene i’agurk vann med bentonic leire for å lage en maske som kan beskytte mot hudirritasjon og hevelse.

  For akne trendy hud, kan agurk juice hjelpe deg med å fortynne kraftige essensielle oljer som olje av teenet. På denne måten kan du bekjempe utbrudd uten tørking eller brenne huden. Agurk kan også gnides direkte på huden, på akne flekker eller til og med sette under en stoffmaske under venter.

  4. Vask ansiktet ditt med agurkvann

  For en enkel morgenvask, bland agurkvannet med andre fordelaktige ingredienser som Aloe Vera, grønn te eller kastilsåpe. (Også, hvis vannkilden din er tvilsom, kan agurkvannet være en god utveksling.)

  Du kan også spray ansiktet ditt med agurkvann for å føle deg hvile og våken når som helst på dagen.

  5. Lag en DIY agurk kropps lotion

  Lag din agurk kropps lotion er rask og enkel. Ta din normale oppskrift på DIY lotion og i stedet for normalt vann, USA L’agurk vann.

  Hei Glow Bruk en blanding av aloe vera, vitamin E og kokosmelk for å skape en helt naturlig fuktighetsgivende kropps lotion. Hvis huden din er lykkeligere med mer tykke gelbaserte lotioner, prøv dette Tenkte.

  6. Slapp av med en agurk fuktighetsgivende maske

  Siden agurken består av 96% fra vann, kan du blande det med andre naturlige ingredienser for å lage en maske som bidrar til å eksfoliere huden og absorbere de beroligende egenskapene til agurk.

  Bruk matlagingrester: En blanding av agurk, honning og yoghurt kombinerer for å skape en fuktighetsgivende maske og fra # 8217; deilig lukt. Vær så snill å være kreativ, og legge til ingredienser som blandingen for blandingen for beroligende og eksfolierende egenskaper.

  7. Spis, drikk og bland hudpleie

  L’Vann er noe kroppen din trenger for å utføre vitale funksjoner, fra temperaturregulering for å opprettholde et sunt fordøyelsessystem, deretter legge til skiver agurker til vannet; drikkevann er en fantastisk måte å hydrere på. Spesielt hvis du ikke liker smak av’naturlig vann.

  5 agurk-baserte produkter for å prøve i stedet

  Du vil gå rett til sodo og ikke bekymre deg for dine gjør-det-selv-behandlinger som vokser opp? Prøv produkter formulert på en profesjonell måte. Du finner det merket som en ingrediens & # 8220; Cucumis Sativus & # 8221;.

  Og hvis huden din virkelig drikker agurk, må du sørge for at det er en av de første ingrediensene i listen. Dette øker sannsynligheten for makt.

  De beste agurk-baserte produktene som skal prøve:

  Hva agurken ikke kan gjøre for ansiktet ditt

  Du kan ha lest forslag om at ren agurk er et mirakuløst produkt, men hittil ble de fleste undersøkelser bare utført i kontrollerte laboratorier og på celler eller mus.

  I disse tilfellene gjelder forskere også L’agurkekstrakt & # 8211; en mer konsentrert form & # 8211; og ikke den enkle agurk.

  Her er noen ting som enkle agurk kan ikke gjøre for huden din:

  • Blekemiddel huden din: det er ingen studier som viser at agurk kan bidra til å rydde eller bleke huden. Clearing av mørke flekker oppstår med dødscelleomsetningen (eksfoliering) og produksjon av nye hudceller.
  • Fukter huden din: Vannet alene er aldri en tilstrekkelig fuktighetskrem, og det samme gjelder for agurker. For enhver DIY behandling for agurk, er det viktig at du følger dette trinnet med en fuktighetsgivende krem. Faktisk, Forskere funnet at en agurkformel uten fuktighetsgivende krem ​​har ført til en nedgang i Hydration i 10217.
  • Gi huden din nok vitaminer: Mens agurker inneholder vitaminer C, K og B, så vel som antioksidanter, gitt at agurker er 96% vann, er sjansene for å motta ganske høye doser av disse vitaminene for alvorlige hudproblemer tvilsom i beste av hypotesen.

  Det er sannsynlig at du trenger mange flere agurker enn de som normalt forblir der fra forberedelsen av A’salat for å få en verifisert hudforbedring. Og hvis din skjønnhet gjelder bærekraftig, ren og grønn, spise agurker og holde seg til de som er kjøpt i butikken, kan være den beste løsningen.

  Jennifer er fortsatt en utgiver og forfatter med undertekster i Vanity Fair, Glamour, Bon Appetit, Business Insider og mer. Skriver mat og kultur. Følg den opp Twitter.