12 hemmeligheter for å forbli sunt av sinnet mens du gir tvillinger

Del på Pinterest

Jeg gjorde 11 måneder med to tvillinger, og som årene av hunder, virker det som en evighet og en total uskarphet. Dagene når du har et enkelt barn, er som ferien. Når det er sagt, i de 11 månedene klarte jeg å utvikle litt livreddende taktikk for å hjelpe oss med å holde seg (litt «sunt» sunne sinn. Med disse hackene var jeg i stand til å ta en dusj, spise og ja, selv sove.

1. Han reiser mirakuløst begge barna med letthet.

Bruk lårmuskler til å kutte deg, skala et barn på den ene siden, lene seg på albuen inne, mens du bruker en buetarm for å løfte # 8217;. Dette er A’seriøs handling av Jane Fonda!

2. Lag en full hvit støy vortex i barnas rom.

Plasser to solsenger på motsatte sider av rommet med hvite støymaskiner ved siden av hver krybbe. Hindrer ikke dem i å føle seg å gråte hverandre, men tro meg, det hjelper.

3. Bruk fingrene dine lett som spisepinner.

Du vil samle gjenstander fra gulvet på kort tid.

4. Svar på molesters i stillhet i stedet for å løsne din indre hulk.

Vennligst nikk til fremmede som forteller deg: «8220, virker opptatt!& # 8221; Når de overtar deg på gaten. Smil og nikk. Puste, smil og nikk.

5. Lage litt & # 8216; av alvorlig multitasking kombinere ekstraksjonen og # 8217; amming.

Først installer pumpene deler. Bruk en bh for håndfri amming med en senket side. Sett en baby på en stol som hviler med en flaske mens du pumper på den ene siden og i nærheten av’andre.

6. Tren til American Ninja Warrior skyver en dobbel oppoverbakke barnevogn.

Tips: Skinny, Skinny, Skinny.

7. Hvis noen tilbyr å hjelpe, si ja!

Bøyd og gå bort.

8. Finn ditt interiør Yogi regelmessig.

HUSK STAR POSE OF YOGA LESSON? Bruk den til å hindre at en kan sette noe i munnen, og feste den 8217 ikke falle fra trappen. Og hver gang du føler deg overveldet, savasana.

9. Forbedre spillet ditt på Instagram ved å skyve begge barna til en sving.

Sett en ser på en måte og beveger seg forsiktig til brettet for å få plass til en annen liten støvler og gjør det andre barnet i motsatt retning. Vær så god! Du kan bruke en hånd til å presse og l’andre for å få det bildet!

10. Cooperat.

Masse. barn. hva som helst.

11. Omfavne din interiør personlighet av type a.

Plan strategisk øyeblikket av luret slik at du faktisk kan ta en dusj, trene deg selv eller til og med nyte et glass vin.

12. Husk alltid: Du blir dobbelt den dobbelte … kjærlighet på en gang.

Koser, kyss og smiler x2.

Kasey Hickey er en kommunikasjon profesjonell, forfatter, utgiver, innholdsstrateg, oppskrift utvikler, to tvilling mor og fotograf basert i Seattle.