12 Gjenopprettingstips fra & # 039; influensa: Hold deg hjemme, hydrert, søvn og mer

L’influensa er en svært smittsom respiratorisk infeksjon forårsaket av viruset til & # 8217;. Influensasymptomer varer vanligvis omtrent en uke, men de mest alvorlige symptomene oppstår bare i to eller tre dager (selv om det kan virke som en evigheten). Du kan fortsette å føle tretthet, svakhet og hoste for A’en annen uke etter utvinning.

Gå av med L’influensa kan være avgjørende ulykkelig. Her er 12 forslag for å hjelpe deg med å gjenopprette raskere.

1. Bli hjemme

Kroppen din trenger tid og energi for å bekjempe viruset til [8217; påvirkning, noe som betyr at din daglige rutine skal legges i bakgrunnen.

Du kan bli fristet til å handle eller gå videre med klesvask for uken, men du vil gjøre deg selv en disservice. Hold deg hjemme fra jobb eller skole og suspendere provisjonene til du begynner å føle deg bedre.

I tillegg til å hjelpe deg med å gjenopprette, forblir du hjemme, forhindrer også spredningen på’innflytelse til andre mennesker i ditt samfunn eller på jobb. L’innflytelse kan være farlig for eldre voksne og små barn, så det er viktig å unngå kontakt med andre mens du er smittsom.

2. Hydrater

Et symptom Dell’influensa er høy feber, som kan føre til svette. Du kan også ha å gjøre med oppkast eller diaréangrep. Kroppen din trenger mange væsker for å erstatte tapte væsker og enda mer for å bekjempe L & # 8217;.

L’Vann er det beste, men du kan også drikke te eller te med honning. Disse kan ha en beroligende effekt på symptomene som holder deg hydrert. To ting du alltid bør unngå, skjønt, er alkohol og koffein.

3. Sov så mye som mulig

Søvn er den beste medisinen for kroppen din mens du kjemper med innflytelsen. Å se på tv-cuzzled på sofaen er ikke en dårlig ide, men du bør ikke se på ditt favoritt Netflix-program hele natten.

Gå til sengs før vanlig og sov sent. Du kan også ta en lur om dagen for å gi kroppen din lenger å gjenopprette.

Hviler og sover, reduserer også risikoen for alvorlige influensa komplikasjoner, som lungebetennelse.

4. Forenkler pusten

Det kan være vanskelig å sove med nesen lukket og hoste. Prøv disse forslagene til å puste lettere og sove bedre om natten:

 • Bruk en ekstra pute for å støtte hodet og lindre brysttrykk.
 • Sov med en luftfukter eller en fordamper i rommet.
 • Ta et bad eller en varm dusj før du går i seng.

5. Spis sunne matvarer

Du kan bli fristet til å drukne smerten i en bolle med iskrem og en pose med sjetonger, men kroppen din trenger en bedre ernæring for å gjenopprette fra & # 8217;.

Friske frukter og grønnsaker gir viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter som forsterker immunforsvaret mens du kjemper med viruset.

Du kan ikke ha mye appetitt, men det er fortsatt viktig å spise vanlige måltider for å holde styrken din.

6. Legg til fuktighet i luften;

L’tørr luft kan forverre symptomene. En fordamper eller luftfukter gir fuktighet i luften og kan bidra til å smelte overbelastningen.

Det er mange typer luftfuktere og vaporizers tilgjengelig på markedet. Eksempler inkluderer kaldt tåkefuktigere og dampvaporizers. Disse kan lett bli funnet til en fornuftig pris på din lokale Big-Box Store, Apotek eller Online.

7. Anta counter medisiner

Lane av kulde og # 8217; påvirkning av din lokale apotek er mest sannsynlig full av hundrevis av forskjellige alternativer. Noen stoffer brukes til å behandle spesifikke symptomer, som nasal overbelastning, mens andre håndterer mange influensasymptomer samtidig.

 • Smertestillende midler bidrar til å redusere feber, hodepine og muskelsmerter. Eksempler er ibuprofen (Advil, Motrin) og Acetaminofene (Tylenol).
 • Decongestants, som pseudoefedrine (SUDAFED) bidrar til å åpne nesepassene og for å lette presset i brystene.
 • Hoste beroligende midler, som ødeleggende, kan brukes til å berolige tørr hoste.
 • Forventningene bidrar til å oppløse den tette slimet og er nyttige for hosten som er våt og produserer slim.
 • Antihistaminer har en tendens til å ha beroligende effekter som kan hjelpe deg med å sove.

Pass på at du leser produktetiketten for å finne ut riktig dose for alle typer stoffer og for å sikre at du ikke ved et uhell kombinerer medisiner. Medisiner som Dayquil er både en smertestillende og en feberreduksjon, så du bør ikke ta andre stoffer så vel som.

Barn og tenåringer bør aldri ta aspirin for L’påvirkning på grunn av risikoen for en alvorlig tilstand som heter Reye Syndrome.

8. Prøv den eldste

Den eldste ble brukt i hundrevis av år i behandlingen av forkjølelse og # 8217;.

I en Placebokontrollert studio, Folk med innflytelse som har konsumert Elderberry fire ganger om dagen har opplevd en reduksjon av feber, hodepine, muskelsmerter, nesestopp og hoste etter 48 timer.

I en annen studere, 60 personer med influensalignende symptomer som har inntatt 15 milliliter av eldste sirup fire ganger om dagen har opplevd en forbedring av symptomene fire dager tidligere enn folk som har tatt en placebo.

En større studere 312 Aerial Reisende fant at 300 milligram Elderberry Extract kapsler tatt tre ganger om dagen reduserte symptomene på forkjølelse og # 8217; påvirkning og varighet i de som endte opp med å bli syk etter sine reiser enn en gruppe placebo.

Kapslene, tabletter og elderbærspeilene er tilgjengelige i butikkene eller på nettet. Du bør ikke spise rå eldste bær, da de kan forårsake kvalme, oppkast og diaré.

Husk at elderbæret er en komplementær terapi, så sørg for at du behandler & # 8217, også med benk eller reseptbelagte legemidler.

9. Ha en skje med honning for å berolige hoste

Honning er et ganske vanlig naturlig middel for å berolige sår hals eller hoste. Bland honning med te er en fin måte å holde seg hydrert mens du tar vare på influensasymptomer.

I en studere, Forskerne fant at en dose honning var mer effektiv i å kontrollere natt hoste i forhold til de vanlige suppressanterne om hoste hos barn mellom 18 og xnumx år med høyere luftveisinfeksjoner.

En ting å merke seg, er det at du ikke bør gi honning til barn som er mindre enn et år.

10. Spør din antivirale medisin lege

Antivirale stoffer er bare tilgjengelige på et medisinsk resept, så du må først konsultere en lege. Disse stoffene er generelt reservert for folk som er Ved høy risiko for å utvikle komplikasjoner fra # 8217; influensa.

Disse stoffene hindrer virus fra å vokse og replikere. De jobber bedre hvis du tar dem innen 48 timer etter utseendet på symptomene.

Du kan spørre en lege et antiviralt resept hvis:

 • de er mindre enn 5 år (spesielt 2 år)
 • Du er 18 eller mindre, og du tar medisiner som inneholder aspirin eller salicylat
 • Jeg er minst 65
 • Han er gravid eller fødte de siste to ukene
 • lider av en kronisk medisinsk tilstand eller antar at andre stoffer svekker immunforsvaret
 • Lever i sykehjem eller en langsiktig omsorgsstruktur
 • de er indianere (indianer D’Amerika eller innfødte i’Alaska)
 • De er ekstremt overvektige, med en kroppsmasseindeks (BMI) på minst 40

Det vanligste foreskrevne antivirale legemidlet er Oseltamivir (Tamiflu). I 8217; oktober 2018 godkjente den amerikanske mat- og legemiddeladministrasjonen Baloxavir Marboxil (Xofluza), en ny antiviral for folk fra 12 år oppover.

L’Inntak av antivirale legemidler innen to dager fra utseendet av symptomer kan redusere både varigheten på’påvirkning på omtrent en dag både alvorlighetsgraden av symptomene.

11. Send til en influensavaksine

Den årlige influensavaccinen er produsert på grunnlag av forskernes prognoser som influensa belastning vil dominere den neste influensasongen. Noen ganger er de imidlertid feil. Få en influensainfluensa vaksine etter at du allerede har hatt innflytelse, kan beskytte deg mot andre virusstammer.

Du tror kanskje det er for sent, eller at du ikke kan ta også P’påvirkning i en sesong, men det er fortsatt en sjanse. Så det er en god ide å beskytte deg selv ved å vaksinere.

12. være positiv

Vi glemmer ofte hvor mye våre følelser og holdninger påvirker måten vi føler fysisk på. Selv om du kanskje ikke kan låse opp nesen lukket eller senke feber med positive tanker, kan det hende at en positiv holdning under sykdommen opprettholder en positiv holdning under sykdommen, og opprettholder en positiv holdning under sykdommen.

Bunnlinjen

Det beste du kan gjøre for å ta deg fra # 8217; influensa er å tillate deg å sove, hvile og drikke mange væsker. Hvis du oppdager symptomene på innflytelsen, og du er i fare for alvorlige komplikasjoner, kan du prøve et antiviralt stoff for å redusere varigheten av symptomene.

De fleste influensasymptomer løser innen en eller to uker. Hvis influensa symptomer begynner å forbedre og så raskt raskt, eller ikke dempe etter to uker, kontakt legen din.

5 tips for å ta vare på påvirkning raskere