12 forslag til når du føler at du har din partner

Del på Pinterest

Du og din partner har et sterkt og engasjert forhold. Del Interesser, GO D’Avtale og du kan vanligvis løse konflikter uten for mange vanskeligheter.

Alt i alt anser du deg selv ganske heldig, romantisk sett. Hvis noen spurte: & # 8220; elsker din partner?& # 8221; Du vil si ja uten å nøle.

Men noen ganger kjente følelser av intens aversjon og hat.

Kanskje det er fordi de gjør noe som gjør at du er rasende (det skjer) eller av en eller annen grunn.

Følelsen som om du hater noen som virkelig elsker, er en kilde til forvirring i beste fall og skummelt i verste fall. Rapporten er bestemt til å mislykkes? Du er en slags monster som ikke er i stand til ekte kjærlighet?

Sannsynligvis ikke. Det viser seg at det ikke er så uvanlig å prøve en’passerer aversjon for din kjære. Det er imidlertid verdt å utforske disse følelsene.

Disse 12 forslagene kan hjelpe deg med å rulle ballen på en PO & # 8216; av introspeksjon.

Først av alt, vet du at dine følelser er helt normale

I en serie av 2014 eksperimenter, Forskere har funnet bevis som tyder på at tenkning om romantiske partnere kan forårsake både positive og negative følelser.

Med andre ord, du kan elske og samtidig hate din partner. Mens forskning med å utforske relasjoner lenge har vurdert dette som sant, tilbyr disse resultatene den første empiriske støtten til denne ideen.

Disse eksperimentene har også oppdaget at negative følelser ofte er implisitte, noe som betyr at du kanskje ikke engang vet om dem mesteparten av tiden.

Dine eksplisitte følelser til din partner & # 8211; de foran og sentrum i hjernen din & # 8211; de kan være det meste positive. På et dypere nivå har du sannsynligvis også negative følelser (de fleste gjør det).

Prøv å nevne hva du virkelig føler

L’hat er en av de mest intense følelsene som folk kan prøve, men folk bruker ofte det litt, mer tilfeldig: Jeg hater blomkål og # 8221; O & # 8220; hate mandag & # 8221;.

På denne måten fungerer hatet ofte som en erstatning for intense eller sterke følelser som er vanskelige å beskrive. Du kan ha mange grunner til ikke å elske på mandager, men de kan kreve tid og irritere deg enda mer.

Så i stedet legger du dem sammen og du henviser deg kollektivt med & # 8220; Hate & # 8221;.

På samme måte, under en opplyst uenighet, kan du føle seg sint, skuffet, skadet, forvirret og forrådt eller en annen kompleks blanding av følelser.

& # 8220; Jeg hater deg!& # 8221; kan hjelpe deg med å overvinne de frustrasjonene du ikke kan beskrive nøyaktig på dette tidspunktet. Men tilbringe tid til å velge og identifisere spesifikke følelser kan gi deg litt og klarhet på hva som egentlig skjer.

Også bedre forstå dine følelser kan hjelpe deg med å begynne å takle problemet med partneren din.

Stoppe det

Hvis du bruker tid med partneren din og hvile, hater og sinne, unngå en utbrudd av pause.

Det er aldri en dårlig ide å sette en konflikt eller en avhandlingssituasjon på vent og nyte litt & # 8216;.

Hvis du ikke diskuterer, og disse følelsene dukker opp uten varsel, kan det hende at du oppretter en viss avstand, slik at du fortsatt kan fjerne ideer, slik at du kan tenke mer rolig på hva du kan utløse disse følelsene.

Prøve:

  • gå en tur
  • gå ut
  • Flytt til A’andre rom

Hvis du ikke kan få fysisk plass, en kort meditasjon eller dyp pusting kan hjelpe deg med å rolige og håndtere intense følelser mer effektivt.

Pass på at du har nok tid til å skille deg selv

All’Start av forholdet, du og din partner kan ha brukt mesteparten av tiden sammen. Selv om jeg passerer nesten hele tiden sammen i de første dagene, følte jeg meg fortsatt som om jeg ikke hadde sett dem nok.

Mens sunne relasjoner burde innebære kjennskap og tid sammen, slik at din Prosperi-rapport, trenger du også tid alene.

Til tross for hva romantiske komedier og popkultur kunne prøve å fortelle deg, trenger du ikke å gjøre alt sammen (og du bør ikke).

Tid fra hverandre gir deg muligheten til å lade deg opp, forfølge dine hobbyer og se andre kjære.

Tid alene kan også hjelpe deg med å komme til vilkår med små problemer som ellers kan akkumulere og skape mindre håndterlig frustrasjon. Dette er de små tingene du kanskje allerede har bestemt seg for ikke å løfte, som den tilfeldige buzzen eller berøring av føttene mens du ser på TV.

Kanskje du tar litt og # 8216; tid alene for å lage en liste over de tingene du elsker om partneren din, til tross for de små problemene.

Vær oppmerksom på hva som skjer med deg

Hvis du sliter av grunnene dine, kan du reagere sterkere på ærlige feil og små ting som normalt ville gå til å gå.

Vurder dette scenariet:

Etter en hard dagsdag, kom hjem og oppdag at partneren din ødela A’håndskåret tre salatskål satte den i oppvaskmaskinen. Bollen var en gave som betydde mye for deg.

Du vet at de ikke ville ødelegge det, men du kan fortsatt miste tålmodighet, og be om å vite hvorfor de ikke kan huske hva som ikke går til oppvaskmaskinen.

I det øyeblikket har du alt: ditt arbeid, deg selv, oppvaskmaskinen og partneren din.

Depresjon ikke adressert, stress, arbeid overbelastning eller utbrenthet og # 8217; Angst kan skape spenning i sterkere relasjoner. Hvis du prøver å håndtere disse problemene eller andre symptomer på mental helse, kan arbeid med en terapeut hjelpe deg.

Det er også en god ide å åpne opp til din partner på disse utfordringene, om ikke # 8217; du har allerede gjort. Kan ikke løse symptomene dine, men kan fortsatt støtte deg med medfølelse og forståelse.

Sjekk om rapporten fortsatt tilfredsstiller dine behov

Føler seg regelmessig som om du hater din partner, kan tyde på at forholdet kanskje ikke virker.

Selv om han kan virke foruroligende å vurdere denne muligheten, skjer han. Dette betyr ikke nødvendigvis deg eller din partner, du gjorde noe galt. Du kan ganske enkelt ikke være et ideelt par l’en for L & # 8217;.

Selv om de følte seg som om du var kompatibel i den første fasen av rapporten, oddities eller delte interesser som tiltrukket deg til deg i utgangspunktet, kan de virke mindre attraktive fordi det blir tydelig at du ikke har mye til felles.

Det er imidlertid viktig å huske at alle relasjoner har sine utfordringer, spesielt når en eller begge partnere har problemer med å uttrykke behov. Hvis du ikke føler deg støttet eller uhørt, bør du vurdere muligheten for at partneren din ikke vet nøyaktig hvordan du skal støtte deg.

Før du bestemmer deg for at forholdet ikke har noen fremtid, er det vanligvis verdt en samtale for å se om du kan koble til igjen.

Overbevist om at forholdet har gjort sitt kurs? Vi forklarte deg hvordan du skal håndtere medfølelse.

Gjenkjenne hva følelsen utløser

Prøv å strekke muskler i bevissthet neste gang du skjønner at du tror: Jeg kan ikke stå akkurat nå!& # 8221;

De gjorde eller sa noe grusomt, skadelig eller imidlertid problematisk? Du prøver virkelig hat og avsky, eller du kan gi et mer spesifikt navn til det’følelser?

Kanskje du er irritert fordi, igjen, du glemte å holde et løfte gjort. Eller ditt nærmeste hat kan skyldes en’vane som du hater. Dine følelser kan også forholde seg til noe mer generelt, som om de ikke var alle dine forventninger.

En gang oppnådd mer bevissthet om hva løser hatet for partneren din, kan du snakke med ham om atferd som fortsetter å skje.

Se det fra deres perspektiv

Hver historie har to sider, bare? Når du føler deg frustrert av ordene eller handlingene til noen, kan det alltid være nyttig å vurdere hvordan ting vises fra deres side av rommet.

Spør med andre ord selv hva du kanskje har bidratt til konflikten eller situasjonen og gi deg selv et ærlig svar.

For eksempel, hvis du tror du aldri vil høre på deg, spør deg selv om kommunikasjonsstilen din kunne gi plass til misforståelser. Hyppige kommunikasjonsproblemer kan skape problemer i relasjoner, men finne nye måter å snakke om dine følelser og behov kan hjelpe deg med å unngå fremtidige kommunikasjonsfeil.

Noen vaner kan irritere deg til # 8217; hat, selv når ingen sår.

Si at partneren din lett rydder halsen. Kanskje dette ikke er noe som lett kan stoppe. Hvis det plager deg, kan du prøve å snakke med dem, men du kan få et poeng hvor du må finne en måte å bli vant til deg hvis du vil beholde forholdet.

Løse

Løft betydelige problemer med partneren din (respektfull) og samarbeide for å finne en løsning, er ofte nøkkelen til å løse de gjentatte følelsene av hat.

Åpenbart, du trenger ikke å si: og jeg føler meg virkelig som jeg hater deg når jeg ser klærne på badet gulvet hver kveld & # 8221;.

I stedet, bruk & # 8220; første person setninger & # 8221; og andre ikke-motstridende kommunikasjonsmetoder for å håndtere raseri, frustrasjon og spesifikke atferd som forstyrrer deg, hvordan du stadig kommer hjem sent uten å ringe på flere produktive måter.

Her er noen potensielle forretter:

  • & # 8220; Jeg føler meg ikke respektert eller verdsatt når jeg finner skitne klær på gulvet.& # 8221;
  • «Jeg vet at du bare fungerer sent når du er veldig opptatt, men jeg bryr meg når du ikke ringer. Jeg lurer på om vi kunne finne en løsning sammen & # 8220;.

Snakk med de menneskene du stoler på

Noen ganger deler du mørke tanker med de du elsker og stoler på at du kan hjelpe deg med å føle deg bedre og ha et perspektiv.

Diskutere dine følelser kan bidra til å normalisere dem. De fleste opplever noen negative tanker i deres relasjoner. Snakk om det kan hjelpe dem å se mindre alarmerende og uvanlige.

Selv L’handling av å uttrykke dine følelser i det åpne kan bidra til å redusere intensiteten.

Kanskje du var helt rasende i går, og du ønsket ikke lenger å se din partner. Men når du begynner å fortelle din beste venn hva som skjedde, ser situasjonen nesten tegneserie (og du føler deg fortsatt helt forelsket i din partner).

Konsentrere seg om det positive

Kanskje jeg hater din partner akkurat nå, akkurat nå. Men som for i går? Forrige uke? To måneder siden?

Senter dine tanker om forholdet ditt, ting kan ofte bidra til å lindre sinne.

Pass på at du ikke flyr over alvorlige problemer, for eksempel feil bruk av stoffer eller økonomiske vanskeligheter, som begge påvirker.

Hvis du knapt holder en & # 8220; Jeg hater & # 8221;, prøv å lukke øynene dine og forestill deg en av dine favorittmomenter med partneren din. Hvis du vil roe litt og liste over tre av deres beste kvalitet.

I midten av en uenighet? Hvis du ikke trenger å bli løst med en gang, endre emne. Du kan si: «Jeg kjenner deg ikke, men jeg føler meg litt og # 8216; stresset. Vi kunne ta en pause og gå tilbake til dette senere? & # 8221;

Kanskje du ikke lett kan huske et positivt minne eller # 8217; sist du likte sammen. Dette kan absolutt sette dine følelser for at partneren din skal prøve, og forbereder da (og prioriterer) en plan for å tilbringe kvalitetstid sammen.

Snakk med en terapeut

Ok, kanskje du ikke hater din partner, men du har din drikking, uærligheten eller det faktum at du forrådte deg.

Noen problemer er ikke lett løsbare, mens andre ikke kan løses til partneren din er klar til å endre.

Et par terapeut kan tilby en guide og et trygt rom å snakke om eventuelle problemer med forhold og problematisk eller skadelig atferd. En terapeut kan også hjelpe deg med å utforske dine referansemodeller i konflikter og utvikle mer produktive kommunikasjonsstrategier.

Hvis partneren din ikke har gjort noe for å forårsake dine følelser, snakker du alene med en terapeut, kan du hjelpe deg med å identifisere mulige grunner og nyttige metoder for å håndtere situasjonen.

Bunnlinjen

Det er helt normalt å prøve en blanding av følelser til din kjære.

Når det er sagt, kan for mye negativitet påvirke forholdets helse, så hvis du oppdager at disse følelsene kommer mer og mer, kan det være et vellykket skritt å snakke med en terapeut.

Crystal Raypole har allerede jobbet som forfatter og utgiver for Goodtherapy. Hans interesseområder inkluderer asiatiske språk og litteratur, japansk oversettelse, mat, naturvitenskap, sexitiv positivitet og mental helse. Spesielt er han forpliktet til å bidra til å redusere stigmaet om psykiske problemer.