12 forslag som sexifier deler for når rapporten blir Stantia

Del på PinterestFoto av Charles DeluVio | Unsplash

Ingen spørsmål for pinlig å svare

Hvis du mistet den følelsen D’kjærlighet, vil du ha deg og din partner, du har gjort mer (eller mindre & # 8230; eller heller) sex, eller du vil eksperimentere (med stillinger, leker eller annet slekt), ikke C’Det er et seksuelt spørsmål at det er for pinlig eller ubehagelig for sexologien å vende seg til og svare.

Men ikke alle er like rolig for å snakke om intime spørsmål, spesielt når det gjelder smak eller preferanser etter å ha vært sammen for så lenge. Noen ganger virker det ikke lenger! Ikke c’det skal skamme seg i # 8217; uttrykke den.

For å få hjelp på hvordan du kommuniserer eller gjenopplive rapporten, kontaktet vi åtte sexoer og ba dem om å dele sitt beste råd.

På eksperimentet av nye ting

Tenk på sex utover p-and-v

Et 2014-studio publisert i Bark (Et magasin dedikert til hjernen og mentale prosessene) har identifisert de mest sensitive punktene i kroppen din.

Det er ikke overraskende at klitoris og penis er på toppen av listen, men de er ikke de eneste stedene som, hvis stimulert, kan få deg til å bli gal.

De andre erotiske områdene for taktter inkluderer:

 • brystvorter
 • Munn og lepper
 • ører
 • Nape
 • indre lår
 • Baksiden av ryggen

Dataene tyder også på at menn og kvinner også kan opphisse fra den intime kontakten på noen av disse erogene områdene, så eksperimentere med berøringen ville ikke være en dårlig ide.

Deaktiver autopiloten

Del på PinterestFoto av Charles DeluVio | Unsplash

Når du har vært med samme partner for en PO & # 8216; Det er lett å bytte til den seksuelle automatiske piloten, som hvis du har vært der, vet du det er lite sexy som det ser ut som.

Hvis alle seksuelle møter du har med partneren din, innebærer nøyaktig de samme to eller tre stillingene, kan du miste sex du ikke visste at du kan nyte & # 8230; og begrense gleden du og din partner kan prøve sammen & # 8220; Søker L’Seksuell lærer, Haylin belay, Programkoordinator på Girls Inc. NYC.

Lag en ønskeliste med seksuell stilling:

 • Kom deg til å gjøre i alle rom i huset (Hei, Kitchen Island)
 • Å ha sex på en annen tid på dagen
 • Legger til et leketøy
 • kle seg for rollespillet

& # 8220; Noen par bruker år å ha sex & # 8221; Ok & # 8220; bare for å finne ut at partneren deres hemmelig ville ha alle de samme tingene de gjorde, men han følte seg ikke rolig snakket om noen av dem «8221; legger til.

Snakker om sex etter kjønn

Endre subtilt Postpumpens ritual kan hjelpe deg med å holde deg nær, og når det gjelder PGA (Post-spillanalyse), kan det til og med bidra til å gjøre ditt neste spill enda bedre, si klinisk seksiolog Megan Stubbs, EDD.

«I stedet for å rulle opp for å sovne etter kjønn, neste gang du snakker om hvordan møtet ditt gikk. Ta denne gangen for å nyte gløden og diskutere de tingene du likte, og de tingene du vil skylde på (hvis det blir) for neste gang, sier han.

Åpenbart, sier Stubbs, det er bedre å begynne med et kompliment til din kriminelle partner for sexet du bare hadde, men også være ærlig om hva du ikke elsket helt, det er viktig.

Forslag og spørsmål som skal brukes når du ber om endring:

 • & # 8220; Jeg kan vise deg hvor mye press jeg liker det på & # 8230;
 • & # 8220; x føles så bra, du tror du kan gjøre mer neste gang?& # 8221;
 • & # 8220; Jeg føler meg sårbar å si det, men & # 8230; & # 8221;
 • & # 8220; Du kan prøve denne bevegelsen i stedet?& # 8221;
 • & # 8220; la deg vise deg så mye som jeg liker.& # 8221;
 • & # 8220; gi meg din hånd, jeg skal vise deg.& # 8221;
 • & # 8220; se ut som jeg berører.& # 8221;

& # 8220; Jeg anbefaler fem kjærlige observasjoner på hver forespørsel om endring & # 8221, legger til Sari Cooper, grunnlegger og direktør for Senteret for L’kjærlighet og sex i New York.

Les sammen «selvhjelp» seksuelle bøker

Vi leser selvhjelpsbøker for vår økonomi, vekttap, graviditet og til og med brekkasje. Så hvorfor ikke bruke dem til å hjelpe med våre seksuelle liv?

Hvis målet ditt er å revitalisere sexlivet ditt, lær mer om’kvinnelig orgasme, lær hvor i helvete er poeng g, gjør deg opphisset fra en porno-side eller lærer nye stillinger, C’er en bok for dette.

Og gjett hva?

Ifølge en 2016 studie av bladet Seksuell og relasjonsbehandling, Kvinner som leser selvhjelpsbøker og leser erotisk fortelling har fått statistisk signifikant inntjening i løpet av seks uker når det gjaldt:

 • Seksuell lyst
 • seksuell spenning
 • smøring
 • tilfredshet
 • orgasmer
 • smerte reduksjon
 • Generell seksuell drift

Du trenger forslag? Disse bøkene vil hjelpe deg med å begynne å bygge ditt erotiske bibliotek.

Powell anbefaler deg også å starte med & # 8220; som du er & # 8221; av Emily Nagoski, som står overfor saftige emner som måten hver kvinne har sin unike slags seksualitet og som det mektigste seksuelle organet i en kvinne, er faktisk hennes hjerne.

Også & # 8220; hun kommer først og nr. 8221; Di Ian Kerner er intet mindre enn en klassisk av moderne sex.

Men Powell sier at de fleste positive sexbutikker for sex også vil ha noen hyller av potensielt eksitasjonsmateriale.

Legg til leker!

Del på PinterestFoto av Erol Ahmed | Unsplash

En måte som Stubbs hjelper med å utforske det ukjente og foreslå at de skal kjøpe og prøve nye produkter sammen.

& # 8220; sexleksaker er flotte tilbehør for å legge til din seksuelle bagasje av triks, og med det brede utvalget er det sikkert å finne noe som fungerer med deg og din partner & # 8221; sier Stubbs. Dette kan bety noe, fra en vibrator eller anal plugg, massasjeoljer eller kroppsmaleri.

«Ikke følg det som er populært, men hva er intuitivt spennende for deg. Anmeldelser kan være nyttig, men lyttet til & # 8220; husk Molly Adler, LCSW, ACS, direktør for Nm sexterapi og medstifter av Selvet tjener, Et ressursenter på seksualitet.

På relaunch av et seksuelt forhold & # 8220; død & # 8221;

Snakk om det (men ikke i soverommet)

«Når et forhold er seksuelt & # 8221; død & # 8220; Det kan være flere samtidige faktorer i spill. Men en av de mest overraskende tingene er bare mangel på kommunikasjon & # 8220; sier Baley.

«For eksempel kan noen anta at partneren din er helt fornøyd med sexet det har. Men i virkeligheten forlater partneren deres hvert kjønnsmøte som føles misfornøyd og frustrert. & # 8220;

«Uansett seksuell lyst eller en persons libido, vil det sannsynligvis ikke ha sex som ikke gir ham. Åpning av vitser på kommunikasjon kan bidra til å møte hovedårsaken til A & # 8220; døde soverom & # 8221;, om det er mangel på spenning, sterk relasjonsstress, ønske om andre former for intimitet eller mangel på libido & # 8220;.

Shaden Francis, MFT, sexterapeut, ekteskap og familie:

 • For å starte samtalen, starter den med de positive aspektene, hvis du finner dem.
 • Og rapporten har fortsatt liv?
 • Hvordan kan du vokse og bygge på hva som fungerer?
 • Hvis du sitter fast, fikser du en avtale med en seksuell terapeut som kan hjelpe deg med å finne & # 8217, fortsatt av frelse av forholdet ditt.

Snakker om det faktum at du ikke har sex i soverommet, kan legge til et lag med unødvendig press for begge partnere, og derfor tyder Baley å snakke ut av soverommet.

Onanert alene

Del på PinterestFoto av Charles DeluVio | Unsplash

& # 8220; onani er utmerket for din fysiske og mentale helse og er en av de beste måtene å lære om seksualiteten din og # 8221; sier Cooper. & # 8220; Oppmuntre de som klager over en lavere libido for å oppleve personlig glede, noe som holder sex i deres sinn og hjelper dem med å styrke deres sammenheng med deres seksuelle selvtillit.& # 8221;

Cooper legger til at det ikke er riktig eller feil måte å onanere. At du bruker hendene, puter, dagens vann, vibratorer eller andre leker, gjør du det bra.

Men selv om du har din favoritt og prøvde onani-metoden, kan gjenopplive din solo tid føre til et bedre sex i par.

Sari Cooper’s Masturbation forslag:

 • Hvis du alltid bruker hendene dine, prøv et leketøy.
 • Hvis du alltid onanerer om natten, prøv en morgen økt.
 • Hvis du alltid er på ryggen, prøv å snu over.

Smøre

«Spøk ved å si at du kan måle sexlivet som før og etter smøring, men jeg sier det seriøst. Lube kan endre spillets regler for mange par og # 8220; sier Adler.

Det er mange grunner til at en kvinne kan prøve vaginal tørrhet. Sannheten er at selv om du er gal spent, og du kan bare tenke på sex med denne personen for alltid (eller til og med en natt), kan smøremiddelet gjøre det hyggeligste møtet.

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: En studie undersøkt 2,451 kvinner og deres oppfatninger om smøremidler. Kvinner konkluderte med smøremiddelet forenklet deres orgasme og favoriserte sex da det var vått.

Årsaker til vaginal tørrhet: Adler lister prevensjonspiller, stress, L’alder og dehydrering som mulige årsaker. Vaginal tørrhet kan også forekomme med alderen eller i overgangsalderen.

Hvis du er en smøremiddelkjøper for første gang, foreslår Adler følgende:

 • Hold deg unna oljebaserte smøremidler. Med mindre du er i et monogamisk forhold, og at du prøver å bli gravid eller på annen måte beskyttet, unngå oljebaserte smøremidler siden oljen kan bryte ned latexen i kondomer.
 • Husk at silikonbaserte smøremidler kanskje ikke er kompatible med silikonbaserte leker. Lagre deretter silikon smøremiddelet for ikke-silikon leker eller bruk et silikon-vann hybrid smøremiddel.
 • Søk produkter uten glyserin og sukkerfri. Begge disse ingrediensene kan endre pH i skjeden din og føre til ting som gjærinfeksjoner.
 • Husk at de fleste hjemmeprodukter ikke er gode smøremiddel erstatninger. Unngå sjampo, balsam, smør, oliven, vaselin og kokosnøttolje, selv om de er glatte.

Sett det i kalenderen din

Selvfølgelig tjener programmeringsex vanligvis en rungende ugh. Men lytt stubbs:

Jeg vet at mange tror det er sent eller ødelegger l’humør, men det er sannsynlig at hvis du alltid er institatoren og partneren din slår alltid av & # 8230; Det kan være vrede i uro.& # 8221;

; Redd deg selv fra avslaget og partneren din som føles dårlig for å ha alltid sagt nei ved å stirre på et program «, sier Stubbs. «Enig en frekvens som fungerer for både og blader derfra. Med det nåværende programmet, vil du ta vare på bekymringen for et overhengende avslag fra bordet. Dette er en fordelaktig situasjon for alle & # 8220;.

Også, vet at du vil gjøre sex senere vil sette deg i seksuell mentalitet hele dagen.

Men du gjør også mer spontan sex

Del på Pinterest

& # 8220; Mens du planlegger og tilbringer tid til sex, er det sunt, noen par gir ikke friheten til å ha sex når stemningen treffer på grunn av ting som lister over ting å gjøre ufullstendige eller mentaliteten som er for opptatt for å gjøre ting som ha det gøy & # 8220; sier Adler.

Derfor er psykolog og relasjoner ekspert Danielle forShee, PSYD, anbefaler deg også å være spontan med når, hvordan og hvor du har sex.

& # 8220; Spontan sex genererer en nyhet i forholdet at teksturert sex ikke vil gjøre det & # 8221; forklarer forhee. & # 8220; starter ved å engasjere seg i en ikke-seksuell vanlig kontakt for å naturlig bidra til å skape den gnisten av momentumet;. Og kanskje vil han følge sexet for Capriccio & # 8220;.

På # 8217; utforskning av seksualiteten senere i livet

Del på PinterestFoto av Tomas Sobek | Unsplash

Ikke la en «8217; etiketten forhindrer deg i å utforske

& # 8220; kvinner cisgender viser mer seksuell orientering under deres liv & # 8221; sier Powell. Faktisk publiseres resultatene i 2016, i Journal of Personality and Social Psychology, antyder at alle kvinner på ulike nivåer er begeistret av andre kvinner i erotiske videoer.

Selvfølgelig, ikke alle kvinner som er begeistret, vil ha lyst til å handle i henhold til disse svarene i det virkelige liv.

Men hvis du gjør det, sier Powell: & # 8220; være åpen all’utforskning av disse seksuelle impulser. Ikke føl deg behovet for å ansette og omfavne en ny orientering eller seksuell identitet, hvis dette ikke gir deg makt. & # 8220;

det er verdt å nevne Nylige rapporter som indikerer at biseksualitet øker mellom alle, inkludert menn. Forskere har avsluttet Alle’Start trodde at det var sannsynligvis biseksuelle menn der ute, men de snakket ikke om det for frykt for å bli avvist.

Jessica O’Reilly PhD, leder av @Sexwithdrjess podcast, Legger til: & # 8220; alle mennesker har rett til å identifisere (eller ikke identifisere) og eksperimentere i henhold til sine egne forestillinger fra # 8217; Seksuell orientering & # 8221;.

Omgitt av folk som støtter din leting

«Seksualitet er flytende når det gjelder attraksjon, lyst, libido, kjønn, interesse, grenser, fantasier og mer. Endringer i løpet av livet og bølgene avhengig av omstendighetene i livet. Uansett hva du opplever, fortjener du å føle deg sikker på dine ønsker og bli støttet av venner, familie og andre kjære og # 8220; sier eller # 8217; Reilly.

Derfor anbefaler det å lete etter samfunnsbaserte støttegrupper hvis din gruppe venner eller familie ikke vet hvordan du skal støtte din leting.

Ressurser for å finne støtte:

Gabrielle Kassel er en velværeforfatter basert i New York, som spiller Rugby, går inn i leire, blanding av protein smoothies, forbereder måltider, tverrfitting. Det har blitt en marina person, han prøvde hele 30-utfordringen og spiste, full, børstet, vasket med kull og vasket med kull, alt i journalistikkens navn. På fritiden kan du finne lese selvhjelpsbøker, lage benk eller praktisere Hygge. Følg den opp Instagram.