12 fordeler med svømming: vekttap, helse og mer

Beskrivelse

Du har kanskje hørt ekspertene råder deg til å få voksne 150 minutter med moderat aktivitet eller 75 minutter med intens aktivitet hver uke. Svømming er en fin måte å trene hele kroppen og kardiovaskulærsystemet. En’Nå svømmer nå nå så mange kalorier så mye som løpet, uten noen innvirkning på bein og ledd.

Svømming er den fjerde Populær aktivitet i USA. Men fordi, akkurat? Det er en rekke fordeler du kan få svømme regelmessig. Les videre for å lære om fordelene med svømming og hvordan å inkludere svømming i rutinen din.

fordeler

1. Fungerer med hele kroppen

En av de største fordelene med å svømme er at det virkelig fungerer på hele kroppen, fra hodet til tå. Jeg svømmer:

 • Øk hjertesykdommen uten å stresse kroppen
 • Toner musklene
 • Styrke styrke
 • Bygger motstand

Det er forskjellige skudd som du kan bruke til å legge til variasjon i din svømming trening, inkludert:

 • breaststroke
 • backstroke
 • sidestrøk
 • sommerfugl
 • freestyle

Hver fokuserer på forskjellige muskelgrupper og vann og vann gir en liten motstand. Uansett hvilke travle armer, bruker du de fleste muskelgruppene dine for å flytte kroppen din gjennom vann;.

2. Fungerer også alle & # 8217;

Mens musklene passer godt, er ditt kardiovaskulære system også. Svømming styrker hjerte og lunger. Svømming er så bra for deg at forskerne deler at de til og med kan redusere risikoen for døden. Sammenlignet med inaktive mennesker, har svømmere om halvparten av risikoen for døden. Noen andre studier har vist at svømming kan hjelpe Lavere blodtrykk Og Kontroller blodsukkeret.

3. Den er egnet for personer med lesjoner, leddgikt og andre forhold

Svømming kan være A’sikker driftsalternativ for personer med:

 • leddgikt
 • sår
 • uførhet
 • Andre problemer som gjør høyeffektøvelser vanskelig

Svømming kan også bidra til å redusere en del av smerte eller forbedre utvinning fra en skade. En studere De viste at personer med slitasjegikt rapporterte betydelige reduksjoner i smerte og leddstivhet og opplevde færre fysiske begrensninger etter foretatt aktiviteter som svømming og sykling.

Enda mer interessant, C’det var liten eller ingen forskjell i fordelene mellom de to gruppene. Derfor synes svømming å ha mange av de samme fordelene som ofte foreskrevne landøvelser. Hvis du vil ha vannaktiviteter uten å svømme, prøv disse punktene på vann for personer med leddgikt.

4. Godt alternativ for personer med astma

L’våtmarker av innvendige svømmebassenger gjør svømming A & # 8217, utmerket aktivitet for personer med astma. Ikke bare det, men en pusteøvelser forbundet med sport, hvordan å holde pusten din, jeg kan hjelpe Utvid din lungekapasitet og kjøp pustekontrollen.

Noen utdanning antyder at svømming kan øke risikoen for astma på grunn av kjemikaliene som brukes til behandling av svømmebassenger. Snakk med legen din med potensielle svømmingsrisiko Hvis du har astma og, hvis mulig, se etter et basseng som bruker saltvann i stedet for klor.

5. Nyttig også for folk med SM

Selv folk med multippel sklerose (SM) kan finne nyttig svømming. L’vann gjør lemmer flytende, hjelper dem til å støtte dem under øvelsen. L’Vann gir også en delikat motstand.

I en studie, Et 20-ukers svømmeprogram førte til en betydelig reduksjon i smerte for personer med SM. Disse menneskene har også vist forbedringer med symptomer som tretthet, depresjon og funksjonshemming. Mer informasjon om vannterapien; vann til MS.

6. Kalori fakler

Svømming er en effektiv måte å brenne kalorier på. En person på 160 pounds brenner omtrent 423 kalorier En’nå mens du svømmer i lav eller moderat rytme. Den samme personen kan brenne opp til 715 kalorier alle «8217; nå svømming på en mer kraftig rytme. En person på 200 pounds som gjør de samme aktivitetene, vil brenne mellom 528 og 892 kalorier alle’nå. En person på 240 pounds kan brenne mellom 632 og 1.068.

For å sammenligne disse tallene med andre populære lavpåvirkende aktiviteter, ville den samme personen som 160 pounds bare brenne ca 314 kalorier som går på 3.5 miles alle’nå i 60 minutter. Yoga kunne brenne bare 183 kalorier alle’nå. Og den elliptiske treneren kunne brenne bare 365 kalorier i disse «8217; nå.

7. Forbedre søvn

Svømming kan ha makt til å hjelpe deg med å sove bedre om natten. I en studie På eldre med søvnløshet rapporterte deltakerne både en forbedring i livskvaliteten og søvn etter å ha gjennomført en vanlig aerob trening.

Nesten 50 prosent av eldre opplever et visst nivå av søvnløshet, så dette er en «8217, gode nyheter. Studien fokuserte på alle typer aerob trening, inkludert Elliptical, Stairmaster, sykkel, basseng og video av øvelser.

Svømming er tilgjengelig for et bredt spekter av mennesker som arbeider med fysiske problemer som gjør andre øvelser, for eksempel løp, mindre attraktivt. Dette kan svømme et godt valg for eldre som prøver å forbedre søvn.

8. Forbedre humøret ditt

Forskere har evaluert en liten gruppe mennesker med demens og har funnet en forbedring av stemningen etter å ha deltatt i et 12-ukers akvatisk program. Svømming og akvatiske treningsøkter er ikke bare psykologisk fordelaktige for personer med demens. Har vist seg at øvelsen forbedrer stemningen selv i andre mennesker.

9. Hjelper med å håndtere stress

Forskere Intervjuer En gruppe svømmere umiddelbart før og etter svømming i en YMCA i New Taipei City, Taiwan. Av de 101 menneskene som ble intervjuet, rapporterte 44 å være litt deprimert og følte seg stresset av et hektisk liv. Etter svømming falt antall personer som rapporterte å føle seg fortsatt stresset ut til åtte.

Selv om videre forskning er nødvendig i dette området, konkluderer forskerne at svømming er en potensielt kraftig måte å lindre stress raskt.

10. Trygt under graviditeten

Gravide kvinner og deres barn kan også samle fantastiske frukter fra svømming. I en studie I dyr har det vist seg at en mor topa svømming endrer utviklingen av hjernen i sin avkom. Det kan til og med beskytte barn mot en type nevrologisk problem som kalles hypoksi-iskemi, men videre forskning er nødvendig. Bortsett fra de potensielle fordelene for barnet, er svømming en aktivitet som kan utføres i alle tre kvartaler.

En annen studie viser ikke negative effekter av svømming i klorerte bassenger under graviditet. Faktisk hadde gravide kvinner som svømmer i løpet av første og halvparten av graviditeten en lavere risiko for for tidlig fødsel og medfødte defekter.

Husk at mens svømming generelt anses som trygt under graviditet, kan noen kvinner ha aktivitetsbegrensninger på grunn av komplikasjoner under graviditet. Snakk med legen din før du starter et nytt treningsprogram under graviditet, og hvis du har komplikasjoner, ber om informasjon om sikre aktiviteter.

11. Utmerket Selv for barn

Barn trenger et minimum av 60 minutter Aerobic trening hver dag. Han trenger ikke engang å se ut som en rutinemessig jobb. Svømming er en «morsom aktivitet og ser ikke nødvendigvis ut som en formell trening.

Barnet ditt kan gjøre teksturerte svømmelektioner eller være en del av et svømmeam. Den ustrukturerte svømmingstiden er A’annet gyldig alternativ for å gjøre barna bevege seg.

12. Rimelig

Svømming kan også være A’økonomisk operasjonsalternativ i forhold til andre, for eksempel sykling. Mange svømmebassenger tilbyr rimelige priser for å bli med. Noen offentlige skoler og andre sentre tilbyr gratis bade timer eller på en mobil skala basert på inntekt.

Hvis du fortsatt er bekymret for kostnadene ved tiltredelse til et basseng, sjekk med din arbeidsgiver eller din helseforsikring. Noen tilbyr refusjon for vedheftet til et treningsprogram.

Å starte

For å begynne å svømme, må du først finne et svømmebasseng i nærheten av deg. Mange treningsstudioer og sosiale sentre tilbyr svømmingstider rundt, så vel som AcquaMyM og AcquaMyM leksjoner. Du kan ta en liste over fasiliteter i ditt område som har et basseng og besøk for å se hvilke som fungerer for din livsstil og budsjettet ditt.

Forbered musklene

Derfra begynner det sakte. Du kan også starte reisen til treningsstudioet med en styrke trening som trener musklene dine før du går inn i vannet. Prøv bevegelser som assistert eller ikke-assisterte pull-ups, opp til tosifrede repetisjoner. Squats og løsninger Kroppsvekten din eller trykk over hodet på halvparten av kroppsvekten din er også god praksis. Hvis du har problemer, vurder muligheten for å stille en personlig trener for hjelp for skjemaet.

Svømmelektioner

Helt nye mennesker i svømming kan dra nytte av Swimming leksjonene som ansetter, som tilbys i private eller gruppemiljøer. Under leksjonene vil du lære forskjellige egenskaper, puste teknikker og andre nyttige forslag for å få mest mulig ut av treningen din.

For å finne svømmelektioner for voksne i nærheten av deg, kan du prøve å sjekke US Masters Swim Database fra postnummeret ditt.

Følg bassengreglene

Når du er i vannet, må du sørge for at du observerer bassengetiketten. Det er ofte objektiv, medium og raske baner. Spør badevakt hvilken kjørefelt som skal finne din høyre rytme.

Hvis du må passere noen foran deg, gjør det på venstre side. Når du går inn og går ut av bassenget, kan du prøve å unngå handlinger som kan lage bølger eller forstyrre ellers med andre svømmere, hvordan du hopper. Du kan også holde neglene dine og kutte negler for å unngå at andre svømmere ved et uhell skraper.

Risiko

Svømming er trygt for de fleste. Som med enhver treningsøkt, er det noen risiko forbundet med svømming. Hvis du er såret eller lider av visse medisinske forhold, må du kontrollere legen din før du tar en svømmetur. Generelt er det en god ide å konsultere legen din når du starter et nytt treningsprogram.

Folk med hudsykdommer som psoriasis, for eksempel, kan få mer irritert i # 8217; klorerte bassenget i bassenget. Legen din er din beste ressurs for unike retningslinjer for helsen din.

Svømmingssikkerhet

Følgende sikkerhetsforslag i svømming kan bidra til å redusere risikoen for svømming:

 • Svøm i områder som er utpekt for svømming, for eksempel svømmebassenger og deler av innsjøer og andre speil D’vann. Om mulig, svøm i områder overvåket av badevakter.
 • Hvis du ikke svømmer under tilsyn av en badevakt, bringer en venn.
 • Anser ideen om å ta svømmelektioner hvis du er ny på denne sporten. Du kan abonnere på tilstrekkelige kurs alle’alder gjennom røde Kors Og gjennom andre programmer i ditt område.
 • Svømme alle’åpen? Ha på seg minst en solkrem SPF 15 eller høyere for å beskytte huden din. Du kan også unngå å svømme mellom 10: 4 og xnumx: xnumx når solen er høyere i himmelen. Mer informasjon om valg av solbeskyttelse.
 • Ikke glem å drikke vann, selv om du ikke er tørst. Du kan føle deg frisk fra vannet, men du kan dehydere mens du svømmer. Drikk mye vann og unngår drinker som inneholder alkohol eller koffein.
 • Barn må alltid overvåkes når de er nær vann;. La aldri barn svømme alene for å unngå å drukne risiko.

Ta bort

Hvis du bare starter med et treningsprogram, eller hvis du ønsker å prøve noe nytt, dykk inn i bassenget. Svømming har en rekke fordeler for sinnet, kroppen og # 8217; Soul.

Når det grunnleggende lærte, prøv å svømme i 20-40 minutter med en hastighet som opprettholder høy hjertefrekvens. Ikke glem å drikke rikelig med vann og lage pauser om nødvendig. Fremfor alt, ha det gøy!