12 fordeler med Stairmaster: kraft, kardio, stressavlastning og mer

L’Klatring på trappen har vært en «8217; treningsalternativ i lang tid. I mange år jogger spillere og andre idrettsutøvere opp og ned trinnene i sine stadier.

Og en av de mest stimulerende øyeblikkene i den klassiske filmen & # 8220; Rocky & # 8221; Det var en utvinning av bokserthelten som kjørte på trinnene i Philadelphia Museum of Art, med mye energi til å selge på toppen.

Men i stedet for å stole bare på trinnene i hjemmet eller ut av elementene for en god trening på trapper, kan du få de samme fordelene av en Stairmaster.

Dette faste punktet i treningssenteret har eksistert fra årene & # 8216; 1980, men teknologien har forbedret seg hele tiden. Funksjonalitet som en hjertefrekvensmåler og en kalori kalkulator brent er blitt lagt i løpet av årene.

Hva så & # 8217;?

I enkle termer er en Stairmaster en stasjonær treningsmaskin som roterer trinnene, som ligner en tredemølle, slik at brukeren kan gå opp til hastighet og varighetssett. Det kan gi en kardio trening høyere enn gjennomsnittet, også toning muskler i underkroppen, spesielt:

  • quadriceps
  • Bak lårmuskler
  • kalver
  • Buttocks

La oss gi A’se på et dusin helsemessige fordeler som kommer fra # 8217; ved hjelp av en Stairmaster og fordi det kan være verdt ombord under neste treningsøkt.

Kardio fordeler

L’Bruk av en Stairmaster tilbyr fordeler fra hodet til tå. Hvis du vanligvis er en løper eller en walker, kan klatring trappene være en god rytme i operasjonsregimet ditt.

1. Aerobic Conditioning

Klatring trappen styrker hjertet og lungene: de aerobiske treningsnøklene. Sterkere lungene lar deg puste mer oksygen og et sunnere hjerte kan pumpe fullt oksygenblod mer effektivt til alle muskler og organer.

2. Brenner kalorier

Stairmaster er et effektivt og effektivt verktøy for å gå ned i vekt eller administrere din nåværende vekt. En mezz & # 8217 treningsøkt; nå på Stairmaster kan brenne hvor som helst Fra 180 til 260 kalorier & # 8211; eller mer & # 8211; Avhengig av kroppsvekt og # 8217; # 8217 intensitet; treningsøkt.

En & # 8220; klatre & # 8221; Raskere vil det brenne flere kalorier enn en langsommere økt. En person på 180 pounds har en tendens til å brenne flere kalorier enn en 125 pund person som gjør den samme treningen.

De fleste Bararmaster-maskiner er utstyrt med kaloriforbrenning av datamaskiner, som estimerer antall kalorier som er brent med hver treningsøkt basert på gjeldende vekt.

Tvinge fordeler

I tillegg til kardio fordeler, kan trappene dine styrke og tone kroppen din, som også er bra for beinene dine.

3. Sentral muskelstyrke

Fordi bruken av en Stairmaster krever å holde balansen så lenge du klatrer og pumper bena, tilbyr det også en treningsøkt til de sentrale musklene. De sterkeste sentrale musklene bidrar til å forbedre stillingen, forhindre lumbal smerte og redusere risikoen for skade.

4. Sunn bein

Øvelser med vekter, hvordan å klatre opp trappen, kan bidra til å redusere risikoen for osteoporose og behandle det hvis du allerede har # 8217; du har. Benene er levende stoffer og klatring trappene bidrar til å øke benmassen. Dette er spesielt viktig med alderen i alderen, fordi det naturlige beinstapet har en tendens til å øke med en alder av …

5. Lengre quadriceps

Femorale quadriceps er en gruppe på fire muskler i forsiden av låret. Disse musklene er avgjørende for å gå, løpe og bare stå opp fra en sittestilling. Quadriceps strekker seg eller retter kneet, så hver gang du skyver vekk fra et trinn på # 8217; Mer du styrker disse store og viktige musklene.

6. Bak lår muskler sterkere

De bakre lårmuskulaturene er de tre musklene på baksiden av låret som arbeider sammen med quadriceps. Bidra til å bøye kneet, så de er også grunnleggende å gå, løpe og sitte ned. Hver gang du bøyer kneet for å ta et nytt skritt fremover, gjør de bakre lårmusklene mye av arbeidet.

7. Sterkeste kalver

Som andre benmuskler, tillater kalvene deg å kjøre, gå og hoppe, til tross for å være viktig for å holde balansen;. Kalver kontrakten hver gang du øker hælen til å gå opp.

Når du går opp, som ligger på en Stairmaster, på forsiden eller på en høyde, må kalvene jobbe hardt for å fortsette å løfte hælene trinnvis.

8. Sterkere skinker

Maksimal gluteus muskler finnes i skinker og er noen av de sterkeste musklene i kroppen. Deres viktigste funksjon er å flytte hofter og lår, så klatring trappen er en oppgave som gjør mye stole på sterke skinker.

Andre fordeler

Bortsett fra kardio- og styrkefordelene, er bruken av Stairmaster nyttig for noen andre ting, inkludert mental helse.

9. Lettelse fra knesmerter

Stressing kneet reduserer stress på’artikulasjon, som kan bidra til å redusere smerte i tilfelle arthrose. L’Bruk av en Stairmaster regnes som en lavpåvirkning i forhold til pounding konsekvenser og høy effekt av løpet på en hard overflate.

10. Positive vibber

Mens opp trappen, frigjør kroppen din endorfiner, som er hjernekjemikalier som får deg til å føle deg bra, noe som øker humøret ditt og reduserer stressnivået. Du kan føle deg litt og # 8216; utmattet på slutten av en Stairmaster-treningsøkt, men du bør føle deg bra for arbeidet du gjorde.

11. Allsidighet

Som tredemølle har en Stairmaster en rekke innstillinger for å blande treningsøktene dine. Du kan programmere antall minutter der du vil trene på. Så hvis du bare er i begynnelsen, kan du sette maskinen til å fungere i 5 eller 10 minutter og jobbe derfra.

Noen Stairmaster-produkter er til og med utstyrt med innebygde dataskjermer som viser berømte landemerker for å gjøre det til å klatre på strukturer som Eiffeltårnet.

12. Det er bare herfra

I motsetning til å klatre en ekte skala, som krever en turstur ned trappene, holder en Stairmaster alltid deg på farten. Dette er nyttig fordi trappene går ned er mye vanskeligere på knærne. Stoffet og væsken du bruker som & # 8220; bremser & # 8221; De har større innvirkning på leddene på hvert trinn ned.

resultater

Siden bruken av en Stairmaster gir en god kardioopplæring, styrker også de viktigste muskelgruppene på bunnen av kroppen, gjør du virkelig to treningsøkter i tide som trengs for å gjøre en. Som et resultat vil det ta deg mindre tid å se og høre resultatene av din nye rutinemessig øvelse.

For bedre hjertehelse anbefaler American Heart Association 150 minutter i uken av aerobisk drift av moderat intensitet. Dette betyr fem 30-minutters økter på Stairmaster med en rimelig hastighet hver uke. Innen en eller to uker bør du også begynne å høre beina blir sterkere og mer tonet.

Hvis du ikke trener deg regelmessig, prøv det i 5 eller 10 minutter de første dagene og se hvordan du føler deg. Så tiden øker og øker hastigheten når treningsøktene dine blir enklere.

Et notat om vekttap

Hvis du er overvektig, kan det hende at noen pund kan bidra til å redusere blodtrykket, kolesterolnivået og blodsukkernivået, samt fjerne litt og veid av leddene. Men en rutine av øvelser som inkluderer aerob trening og styrketrening er det beste for vekttap og generell fysisk form.

En Stairmaster når begge disse målene. Men inkludert strekkøvelser, vil kroppsvektstrening og en blanding av sport og øvelser opprettholde interessante ting for deg mentalt og fysisk.

Kontroller kaloriinntaket og følg et godt balansert kosthold som er rik på frukt og grønnsaker, hele korn og magert proteiner, mens du begrenser forbruket av tilsatt sukker og mettet fett, er også nøklene til å gå ned i vekt og holde den bort.

Bunnlinjen

Hvis du aldri har brukt en Stairmaster, dedikert tid til å jobbe med en instruktør på ditt lokale treningssenter eller noen som kan hjelpe deg med å bruke & # 8217;. kan Finn en personlig trener Sertifisert av’American Council på trening i ditt samfunn.

Å bruke en Stairmaster er en relativt enkel øvelse, så du trenger ikke mye trening eller tilsyn. Og hvis du finner ut at du kan bruke en trygt og konsekvent, kan du være ganske fornøyd med energien, skyve deg, takket være en bedre fysisk form.