12 deilige måter å bruke frosne grønnsaker til å forberede måltider

Som en ny forelder trenger du sunn mat i overflod å bevege seg fremover, men du har ikke mye tid til å tilegne seg forberedelsen. Skriv inn frosne grønnsaker.

Del på Pinterest

Frosne grønnsaker er alltid en god ide, men jeg er en ekte berøring når du har en nyfødt.

Du dekket babyens matplan (ikke C’er mye variasjon!) Men du? Selv om du var en grundig planlegger og måltid preparerer, sitte å planlegge verdien av en uke med mat og # 8211; og finn noen timer gratis å foreta kjøp og kokk & # 8211; Det kan være vanskelig som en ny forelder. Type, overraskende vanskelig.

Men frosne grønnsaker kan hjelpe. Du kan lagre seg fra stor pose og sette dem bort uten å bekymre deg for at de går galt før du kan bruke dem. Og siden de allerede er helt forberedt, trenger du ikke å kaste bort verdifulle minutter for å vaske dem, skrell dem eller hogge dem.

Da, når du finner deg selv med en fritidsblokk (barnet tar en fantastisk lur, og du allerede har dusjet og det er ikke klesvask!), Grønnsakene venter på at du skal begynne å kjøre.

Unntatt, hva du gjør?

Det ser ut til at frosne grønnsaker er gode for mye mer enn å kaste i sporadisk panne. Her er 12 enkle og deilige måter å inkorporere dem til ferdigpakket måltider som vil holde deg matet for dager.

Forbered en stekt vegetarisk skuff

Overraskelse: Du kan helt steke frosne grønnsaker, og det er ikke engang nødvendig å avfrost dem før.

Distribuere grønnsaker jevnt på en panne, sesong med oljeolje og favorittkredimenter og kok de i en varm ovn til den gjør dem myke og karamelliserte.

En høy varme, som 425 ° F (220 ° C), vil bidra til å fordampe kondensasjonen under matlaging & # 8221; Amanda Frederickson, Forfatter av enkel vakker mat og mor av to barn.

Bruk det ferdige produktet i boller med frokostblandinger eller omeletter, kastet i de første kursene eller som en enkel sidefat for kylling eller fisk.

Forbered en suppe i vasken

Nesten enhver blanding av grønnsaker og proteiner blir deilig og tilfredsstillende hvis kokt over en lav varme i en velsmakende buljong.

Prøve:

  • Kylling med hakkede rotisserie, gulrøtter og frosne erter og spaghetti brutt i kylling kjøttkraft
  • Frosset gresskar i kuber, kikærter og integrert ris i vegetarisk kjøttkraft
  • Presterbare kjøttboller og frossen spinat i kjøttbuljong

Sett grønnsaker i en quiche

Saltkaker er de beste vennene til nye foreldre: de er enkle å forberede (bare blanding, hell og bake), rik på proteiner og vare i dager i kjøleskapet.

Fremfor alt er de deilig med nesten alle vegetarianere, sier han Frances Largeman-Roth, RDN, forfatter av & # 8220; smoothies og juice: Forebygging helbredende kjøkken & # 8221; og mor til tre barn.

Prøv å brette artisjokkhjerter eller frosne frosne erter.

Prøv vegetarisk stekt ris

Den avanserte hvit ris av kinesisk takeaway mat som du bor på? Du kan slå den til en hovedkiller.

Brun en kopp frosne blandede grønnsaker med sesamolje og et sprut av soyasaus og legg til noen slått egg, og inkorporere risen. La det lage mat med middels høy varme i et flatt lag for å gjøre litt gylden; bunnen av risen, bland deretter og gjenta et par ganger til den hele forbindelsen er ikke oppvarmet, og du vil ha mange stykker knasende.

Forbedre quesadillas med søte poteter

Matlaging en hel søtpotet krever en’nå, men du kan hoppe over søte poteter frosset i kuber om noen få minutter.

Forbered en pakke med krydder inspirert av Tex Mex som en cumin og pulverisert chili, så legg dem til quesadillas gjennom hele uken, anbefaler Largeman-Roth.

Forbered pakker med vegetariske smoothies

Sannsynligvis allerede bruk frossen frukt til smoothies, så hvorfor ikke kaste en håndfull grønnsaker der inne?

& # 8220; L’Lagt frosne spinat eller blomkende er en fin måte å legge til massevis av næringsstoffer til smoothies & # 8221; sier Frederickson. (Og siden smaken er ganske nøytral, vil du ikke smake dem.)

Opprett individuelle smoothies-pakker som fyller plastposer med glidelås hver med:

  • 1 terninger banan
  • 1/2 hakket frossen fruktkopp (som bær eller mango)
  • 1/2 hakket frosne grønnsaker kopp
  • En rikelig skje med valnøttsmør

Når du er klar til å drikke, hell ingrediensene i en blender med melken du foretrekker.

Brun en grønnsakskamp alle’hvitløk

Spinat, kål eller kålarbeid her. Legg til en rikelig kjære olje d’oliven og rikelig med hakkede hvitløk, pluss en klype chili hauger hvis du liker litt & # 8216;.

Bruk disse grønnsakene som en sidefat for noe, fyll dem i omeletter eller stable dem på en bakt potet og garnér med revet ost.

Forbered taco fylling (ok for noe mer enn den enkle tacos)

De frosne vegetariske blandingene i sørvest med mais og pepper? De er fantastiske hoppet med hermetiske sorte bønner, hvitløk og litt og røkt paprika.

Forbered en stor mengde for å tortillas, bland i eggerøre eller støv over tortilla-sjetongene for sunne nachos.

Forbered brokkoli pesto for pasta

Bare fordi du ikke har fersk basilikum for hånden, betyr ikke at du ikke kan ha pesto.

Han lanserer en kopp frossen frossen brokkoli i kjøkkenrobot med hvitløk, parmesan, pinjekjerner eller valnøtter og olje og blend for å få en tett saus, som er lik pesto, klar for pasta når du vil ha det.

Legg til spinat frossen til lasagnen

Lasagnen er det siste måltidet for å forberede og fryse for et etterfølgende måltid og brette spinat i ostblandingen er en enkel måte å få en del av grønnsaker.

For å hindre at lasagnen blir en vannaktig, brun spinat og klemmer overflødig væske før du legger den til osten, anbefaler Frederickson.

Forbered en vegetarisk karri for eventyret ditt

Det er lettere å lage av det du tror, ​​og du kan tilpasse seg alt du har på fingertuppene.

Stek en blanding av frosne frosne grønnsaker til du har myknet, legg deretter den røde eller grønne Thai Curry Pasta (å smake) sammen med en boks med kokosmelk (legg til et sprut av vann eller buljong hvis blandingen ser tett ut).

Legg til proteinene du vil ha (terninger Tofu, tint frosne reker eller tynn stripet kyllingbryst) og la det simre til kokt.

To ord: grillet ost

Fordi noen ganger ikke liker å lage et stort spill, og du må bare spise så snart som mulig. En håndfull grønnsaker forvandler en burrous ostsandwich i noe virtuoso, og legger bare noen få minutter til den totale forberedelsestiden.

Dades av blomkål eller brokkoli med cheddar, spinat med mozzarella eller artisjokker med geitost. Eller hvis alt du har på fingertuppene er bønner og enkle skiver av gammel amerikansk ost, gå med det. Alt er bra.

Marygrace Taylor er en helse- og foreldreskjeden, en tidligere redaktør av Kiwi-magasinet og Eli Mor. Besøk det MaryGracetaylor.com.