11 ukentlige hacks

Hvis du bor med en kronisk helsetilstand, kan selv de minste oppgavene virke umulige å håndtere. Ta en dusj, gå ut av sengen og børste tennene dine kan være et viktig resultat.

Men arbeid en’hele dagen? Overvinne arbeidsuke med hell? Dodging at kollega som alltid driver opp energiene? Trekk ut det forholdet når alt du ønsket å gjøre var å sove?

Dette er viktige resultater. Det er ingen liten bedrift når man styrer en helsetilstand. Her er noen triks du kan prøve, de kan hjelpe deg med å overvinne arbeidsuke med litt & # 8216; mer enn letthet.

1. Etablere et program

Tidsplaner og lister over ting å gjøre kan hjelpe deg å holde deg oppdatert i løpet av arbeidsdagen din. Etablere et enkelt program som inkluderer grunnleggende om selvhjelp, for eksempel dusj, frokost forberedelse og aktiviteter du må gjøre på jobb.

Den voksne kan være vanskelig og overvinne dagen med alt du må danse er ikke en vits: Sett inn pauser og belønner for deg selv etter en jobb godt utført!

2. Ta med en plante å jobbe

Del på Pinterest

Ikke gå ut i løpet av dagen kan påvirke psykisk helse og velvære. En studere han fant at selv noe enkelt som en pottet plante kan gjøre en forskjell. Introdusere en PO & # 8216; av Zen i livet ditt kan være lett å samle en saftig.

3. Bruk A’meditasjonsapp

Start arbeidsdagen din eller ta en pause i løpet av dagen med guidet meditasjon. Bevisst meditasjon Den har vært tilkoblet Å redusere symptomene på D & # 8217-forstyrrelsen; generalisert angst og bidra til å forbedre stressreaksjonene. A’App AS Headspace kan hjelpe deg med å konsentrere seg og puste når du er overveldet og går tilbake til jobb fordi & # 8230; regninger.

Lær mer: De beste meditasjonsappene i 2017 »

4. Skape et komfortabelt miljø

Det vedtar ytterligere tiltak for å skape et komfortabelt miljø for deg. Dette kan bety senking av lys, sørg for at du har komfortable klær, hold vannet i nærheten, en fan hvis du har varmt, et teppe hvis du er kaldt, etc. Vær oppmerksom på kroppssignalene dine og ikke ignorere hva du trenger i en grunnleggende funksjon for å trives i et arbeidsmiljø.

5. Bruk hodetelefoner

Enten det er hodetelefoner som blokkerer den tradisjonelle støyen eller hodetelefonene for å hjelpe deg med å lytte til avslappende hvit musikk eller støy, bruk hodetelefoner til å rapportere at du er konsentrert på jobben eller for å blokkere andre lyder eller samtaler som utløsger.

6. Rituell skatt

Ritualer er mer enn et program som forteller deg hva du skal gjøre. Hjelp kroppen din til å forberede det som kommer senere, så du er klar uten å måtte tenke på det. Dette kan bety å bruke den samme koppen på visse arbeidsdager for oppgradering / 8221; eller bruk alltid de samme skoene for arbeid. Uansett hva det er, organiserer ritualer som hjelper deg med å forberede deg på neste oppgave uten å bruke den energien du trenger for din mentale helse.

7. Endre klærne dine

Del på Pinterest

Hvis du jobber hjemmefra, kan det være svært vanskelig å konsentrere seg. Hvis du bor i pyjamas hele dagen, kan det være for fristende å gå tilbake til sengs. Hvis du føler deg fast hjemme mens du jobber, bare prøv å bytte klærne dine. Denne bryteren kan være signalet som kroppen din trenger å bytte kjøring fra avslapning til produktivitet.

8. Vurdere l’ide å leie et kontorlokaler

På samme notat, hvis du er en ekstern arbeidstaker, bør du vurdere D & # 8217-kooperativene for å riste arbeidet ditt rutine. Du kan få fordelene ved å holde deg sosialt tilkoblet mens du bruker en privat og komfortabelt område. SharedDesk Lar deg finne coworking mellomrom i noen timer eller måneder om gangen. Du kan prøve en ny plass uten noen forpliktelse.

9. Pause

Det virker kontraproduktivt, men hvis du sitter fast og du føler deg demotivert eller sløret, vil du faktisk være mer produktiv hvis du pause. L’beste alternativet er å ta en pause hvis du kan. Ta en tur eller ta litt & # 8216; frisk luft. Min mann kaller dette & # 8220; rist lukten & # 8221;. Jeg tror det er en ganske presis begrep.

10. Sett en timer

Del på Pinterest

I stedet for å konsentrere seg om hvor mye du må gjøre hele dagen, fokus på en gang på en gang. Sett en timer eller bruk en tidlåsingsprogramvare som Redningstid. Når timeren for A’aktivitet er utløpt, bytt til den neste.

Det er også en’god idé å starte oppgaven vanskeligere eller fryktet før når du er frisk, slik at den er raskt ferdig.

11. Lær din naturlige arbeidssyklus

Du er en straffesperson eller en nattgun? Du har en ettermiddag cerebral kollaps når du bare vil ta en lur? Du er mer produktiv nettopp klokken 10.00? Ikke slå på dine naturlige rytmer. Prøv i stedet for å planlegge arbeidet ditt tilsvarende. Gjør aktivitetene du trenger for å konsentrere deg i løpet av dine topptimer og lagre andre mer meningsløse aktiviteter for de naturlige tilbakeløpene.

Chaunie Brusie er en «8217; sykepleier registrert med erfaring i intensiv omsorg, langsiktig omsorg og arbeidskraftpleie og fødsel. Han bor i Michigan med sin familie og elsker å reise, lese, skrive og gå ut med sine fire små barn. Han renser frivillig middag hver kveld fordi mannen hennes er en fantastisk kokk og når han ikke har ødelagt frossen pizza. Har en barselsblogg, freelance skriving og liv i Chauniebrusie.com.