11 Risikoen for epidural under fødsel: Kløe, feber og mer

COS’er en epidural blokk?

L’handling av å gi til lys et barn er på høyden av hans navn. Arbeidet er vanskelig og smertefullt. Å gjøre’mer komfortabel opplevelse, kvinner har noen alternativer for å lindre smerte, inkludert epidurals og spinal blokker. Slik er hvor forskjellig de er:

  • Epidural blokk. For kvinner i USA, er dette filen mest brukte Form for smertelindring under travaglio. Kombiner smertestillende og anestetiske analgetika, som leveres gjennom et rør i ryggen. Stoffet blokkerer smerte signaler før de kan nå hjernen. Når injeksjonen er ferdig, vil du miste litt & # 8216; av følsomhet i livet, men du vil være våken og i stand til å presse når det er på tide.
  • Spinal blokk. En spinal blokk også numbs fra livet ned, men stoffet administreres gjennom en’injeksjon i væsken rundt ryggmargen. Det fungerer raskt, men effektene varer bare en’nå eller to.
  • Kombinert spinal-epidural blokk. Dette alternativet gir fordelene ved begge typer anestesi. Det fungerer raskt. Smertelindring varer lenger enn en spinal blokk alene.

Både epiduralblokkene og kombinert spinal-epiduralblokker gjør Travaglio A’mindre mektig og smertefull opplevelse, men de er ikke uten risiko. Disse stoffene kan ha bivirkninger, for eksempel lavt blodtrykk, kløe og hodepine. Selv om sjeldne, kan noen bivirkninger forbundet med epiduraler være seriøse.

Vær oppmerksom på disse bivirkningene på forhånd, kan hjelpe deg med å bestemme hvilket alternativ du skal velge.

Hva er de vanlige bivirkningene?

Vanlige bivirkninger spenner fra kløe til vanskeligheter med urinering.

Kløe

Noen av legemidlene som brukes i en og nr. 8217; epidural, inkludert opioider, kan forårsake hud kløe. En endring i stoffet kan lindre dette symptomet. Legen kan også foreskrive medisiner for å lindre kløe.

Kvalme og oppkast

Opioid analgetika kan noen ganger få deg til å føle deg syk i magen.

Feber

Kvinner har en epidural’noen ganger har feber. Sekund PubMed Health, ca 23 prosent av kvinner som har en epidural’de har feber, sammenlignet med ca 7% av kvinnene som ikke har en epidural & # 8217;. Den eksakte årsaken til temperaturstoppet er ukjent.

sårhet

Etter barnets fødsel, kan ryggen din være vondt, men følelsen skal vare bare i noen dager. Ryggsmerter er også en vanlig sikkerhetseffekt av graviditet, siden vekten av magen setter en hard tilbake. Noen ganger er det vanskelig å si om årsaken til smerten din er epiduralen eller gjenværende belastning på grunn av den ekstra vekten av graviditeten.

Lavt blodtrykk

Hvem vi er 14 prosent Kvinner som har en epidural blokk eksperimenter en dråpe i blodtrykk, selv om det vanligvis ikke er skadelig. En epidural blokk treffer nervefibre som styrer muskelsammensetninger ALLE’Interiør av blodkar. Dette fører til at blodårene slapper av, senker blodtrykket.

Hvis blodtrykket faller for mye, kan det påvirke barnets blodstrøm. For å redusere denne risikoen får de fleste kvinner intravenøse væsker (IV) før den er plassert og epidural. Blodtrykket ditt vil også bli kontrollert under travaglio. Du vil motta stoffer for å rette opp det, om nødvendig.

Vanskeligheter med å urinere

Etter en Epidural, nervene som hjelper deg med å vite når blæren din er full, vil være ufølsom. Du kan ha et kateter satt inn for å tømme blæren for deg. Du bør gjenoppta kontrollen av blæren når epiduralen forsvinner.

Hva er de sjeldne bivirkningene?

Sjeldne bivirkninger assosiert med epidurals spenner fra respiratoriske problemer for å nøye skade.

Pusteproblemer

I sjeldne tilfeller, # 8217; anestetisk kan påvirke brystmusklene som styrer pusten. Dette kan forårsake en nedgang i puste eller andre respiratoriske problemer.

Vond hodepine

Hvis epiduralnålen ved et uhell gjennomsyrer membranen som dekker ryggmargen og væsken kommer ut, kan det føre til sterk hodepine. Dette skjer bare i ca 1217; 1% av leveranser med epidurals, ifølge American Anestesiologist Society. Hodepine behandles med orale analgetika, koffein og mange væsker.

Hvis disse ikke lindrer hodepine, utfører legen en prosedyre som kalles epidural blodplaster. En liten prøve av blodet ditt injiseres i hullet. Når blodet er koagula, lukkes hullet og hodepinen skal opphøre. De fleste Newmamme får lettelse innen en eller to timer fra Gjennomføringen av denne prosedyren.

Infeksjon

Hver gang du lager en’åpner i huden, for eksempel med en nål, kan bakteriene komme inn og forårsake en infeksjon av en infeksjon. Det er sjelden å ha en’epidural & # 8217. Dette skyldes at nålen er steril og huden rengjøres før den blir satt inn. Det kan imidlertid skje. L’Infeksjon kan også spre seg til andre deler av kroppen, men dette er enda mer sjeldent.

Sequestration

I sjeldne tilfeller, en epidural kan utløse en krise hvis den smertestillende kommer inn i venen. Et angrep er skjelvende eller kramper på grunn av en unormal elektrisk aktivitet i hjernen i hjernen.

Nerve

L’nål som brukes til å frigjøre epiduralen man kan slå en nerve, forårsaker et midlertidig eller permanent tap av følsomhet i bunnen av kroppen. Selv blødning rundt ryggmargen og ryggmargen og # 8217; bruk av feil medisinering i epidural.

Denne bivirkningen er ekstremt sjelden. Bare påvirker 1 av 4000 til 1 av 200 000 personer som har en epidural blokk, ifølge Amerikansk regional anestesi og smerte medisin samfunn.

Gjør deg umiddelbart for å kjenne din anestesiolog hvis du har symptomer som nummenhet eller prikking etter at du skal forsvunnet.

Epidural og assistert fødsler

Å ha en epidural & # 8217 kan øke hvor mye tid du bruker i den andre fasen av travaglio. Denne fasen starter når livmorhalsen er fullstendig utvidet og slutter når barnet er født. Kvinner som har en epidural & # 8217 kan bruke en Ekstra tid På dette stadiet av arbeidet.

Når Travaglio fortsetter for sakte, er det mer sannsynlig at legen din tips for å hjelpe deg med å få barnet ut. Mønsterte søk har vist at kvinner som har hatt epidural en som mer sannsynlig å trenge en keisersnitt. Videre Nylige studier Finn at dette kanskje ikke er sant, men det kan være mer sannsynlig at du trenger en assistert fødsel med en støvsuger eller kaliper hvis du har en epidural & # 8217;.

I en studere Laget i Storbritannia, den assisterte fødselsraten var 37.9% hos kvinner som hadde hatt en epidural’sammenlignet med 16.4% i de som ikke hadde gjort det.

Hva er perspektivet?

De fleste epidurale risikoer er milde eller sjeldne. Hvis en høyt kvalifisert anestesiolog utfører epidural eller spinal blokk, sjansene for å ha en komplikasjonsreduksjon.

Møt anestesiologen din før utløpsdatoen. Spør om deres erfaring. Jobbe sammen for å skape en plan for å lindre smerte som fungerer for deg.

Husk at du har andre valg i tillegg til epidural for å lindre smerte. Noen teknikker involverer narkotika, mens andre er naturlige. Alternativer for å avlaste arbeidssmerter inkluderer:

Snakk med legen din om fordelene og ulempene ved hver teknikk. Narkotika gir maksimal lettelse fra smerte, men kan forårsake bivirkninger. Naturlige teknikker vil hjelpe deg med å unngå bivirkninger, men kan ikke redusere smerte. Få avgjørelsen basert på dine personlige preferanser og evnen til å tolerere smerten.