11 måter å gjenta leppene dine, fra det gjør-det-selv apoteket til dermatologen

Del på PinterestDesign av Brittany England

Fordi alle’plutselig så mange mennesker prøver å øke størrelsen og glattheten i leppene sine? Det er ikke bare på grunn av Kylie Jenner og Instagram Models & # 8211; Faktisk har vitenskapen en teori som går mye lenger enn det.

Ønsket om kjøttfulle lepper angår ikke bare tykkelsen, men også L’hydrering, helse og glatthet.

A 2009-studio De viste at kvinner med større og kjøttfulle lepper virker yngre enn deres organiske alder. Denne studien har også vist at mindre rynker en person hadde, sunnere (og derfor mer hydrert) de viste seg for andre.

Så, i en verden ALLE’Banner av velvære, det er ikke overraskende at å få kjøttfulle lepper ble den siste estetiske trenden.

Den gode nyheten er at akkurat som trender er midlertidige, er det også våre alternativer. Hvis du ikke er sikker på flere varige løsninger eller du bare vil ha det gøy, er du heldig. Fra den organiske gjør-det-selv til den perfekte løsningen for sminke, har vi skapt denne praktiske veiledningen for å navigere i replinante leppene.

1. En DIY-behandling: Cayenne Pepper + Oil D’Olive

Hvis trikset ikke virker, kan du begynne med denne replimante naturlige og hobulante leppene, med bare noen få ingredienser som finnes i kjøkkenet ditt.

Veibeskrivelse:

 • Bland litt cayenne pepper sprinkling med en skje olje d’oliven.
 • Plasser forsiktig blandingen på leppene og la det stå i noen minutter før du tørker det helt og fukter det med din favoritt leppebalsam.
 • Selv om disse resultatene ikke varer lenge, er dette en utmerket løsning for å ta en rask selvtillit eller for en kveld ute.

  For de mest følsomme menneskene kan en enkel sukkerskrubb til og med glatte de sprukne leppene og få dem til å rødme.

  2. USA L’Instagrams mest populære alternativ: Kylie Lip Kit

  Hvis du vil ha lepper fra # 8217; se fyldigere, men du vil ikke fysisk bytte leppene dine, så har Kylie Jenner L’han skapte Kylie Lip Kit for deg.

  Veibeskrivelse:

 • Ved å bruke blyanten for leppene, skisserer forsiktig den ytre delen av leppens naturlige form og fyll deretter leppene.
 • Plasser den ugjennomsiktige leppestiftet over fôr og avslutt med en gjennomsiktig glans i midten av underleppen for å få lepper fra # 8217; Fullest utseende.
 • Selv om det fungerer med hvilken som helst farge, for et mer naturlig utseende, se etter en farge i nærheten av dine naturlige lepper farge.

  Hvor får man kjøpt

  • Kylie kosmetikk eller Ulta, $ 29
  • Hovedaktive ingredienser: Diisopropil Dimensjonering Dirinoleato (for et polert utseende)

  3. Oscillates det biologiske og grusomme utseendet med en krydret kanel

  Hold deg organisk med Disse kjøttfulle leppene til smaken av kanel.

  Bruk av ingredienser som kaneloljen for å repulpere leppene, koffein til fast og # 8217; jojobaolje til hydrat, disse replimante leppene uten grusomhet gir deg øyeblikkelig kjøttfulle uten alle kjemikalier.

  Hvor får man kjøpt

  • Dermstore, $ 26
  • Hovedaktive ingredienser: Castor frøolje (hydrering), kanelblad (forfriskende), koffein (brensel)

  4. Skinnende din knubbat med spesielle peptider

  En ekte favoritt i samfunnet av skjønnhet, dette Buxom lip glans Bruk vitamin E og PalmitoThe oligopeptid, en blanding av peptider som anvendes for anti-aldring og drivamling av huden, for å gi deg den klassiske følelsen og aspektet av repulping lepper.

  Tilgjengelig i en rekke farger, er dette en «utmerket kortsiktig løsning.

  Hvor får man kjøpt

  • Ulta eller Sephora, $ 21
  • Hovedaktive ingredienser: Hydrogenert polyisobuten (syntetisk oljeholdende fuktighet), trimellished Tridecil (tilstandshud) og mer fuktighetsgivende komponenter

  5. Fuktighet og beskytte dine kisser med Replenix

  Dette Lip behandling Det er alt et spørsmål om hydrering.

  Ved hjelp av hyaluronsyre ingrediens, denne behandlingen for dype hydrert lepper leppene dine, kansellerer chalky konsistensen for å gi kyssene et fyldigere og mer definert utseende. Bonus: Dette produktet har en SPF 30 solbeskyttelse for å holde bildet vekk.

  Hvor får man kjøpt

  • Dermstore, $ 28
  • Hovedaktive ingredienser: Hydrogenert polyisobuten (syntetisk oljeholdende fuktighet), glyserin (fuktighetsgivende), tripeptid-38 palmitoil (myker tynne linjer), hyaluronsyre (hydrering)

  6. Bli besatt av mykheten i leppene dine med medisinske skinn

  Et todelt system, den Glatt og Chubby HA5-system Bruk avgangen for å redusere rynker og glatt huden på leppene.

  Kombinert med fuktighetsgivende egenskaper av hyaluronsyre, er dette produktet perfekt for de som leter etter en repullpant-lepper som også står overfor tynne linjer som kommer med tiden.

  Hvor får man kjøpt

  • Dermstore, $ 68
  • Hovedaktive ingredienser: Dimetisk (silikon for å fylle tynne linjer), soyaolje (hydrering), hyaluronsyre (hydrering)

  7. Løft varmen i leppene dine og blodet med for møtt

  En annen klassiker i skjønnhetsverdenen, bruker denne glansen Capsicum Frutescens harpiks, en chili pepperbasert ingrediens som sprer blodkarene i leppene.

  Som et hjerte hovne d’kjærlighet, denne utvekslingen forårsaker en liten hevelse for en fyldigere og kjøttfull leppe. Klar med litt & # 8216; av glans, kan den brukes over leppestiftet eller på de nakne leppene.

  Hvor får man kjøpt

  • Ulta eller Sephora, $ 28
  • Hovedaktive ingredienser: mineralolje (hydrering), avokadoolje (hydrering), glimmer (fyller de tynne linjene), palmet av etylerl (fettsyre som mykner konsistens)

  8. Bruk kollagen til å fylle tynne linjer med Murad

  Mye brukt i estetisk kirurgi, er kollagen et protein som er tilstede i huden som favoriserer hudens elastisitet. Dette Murad Lip Formula Infusjoner leppene med kollagen for å redusere tynne linjer, og skape et falskt utseende på leppene.

  Dette serumet er fri for farge og glans mens du gjenstår fuktighetsgivende og mykner.

  Hvor får man kjøpt

  • Veggmaleri, $ 24
  • Hovedaktive ingredienser: glycerin (hydrering), dimetisk (fyller de tynne linjene)

  10. Aspirer leppene opp til perfeksjon med juvalips

  Du vil ha en dypere og mer permanent leppe, men du er ikke klar for kosmetisk kirurgi? Og så Juvalips Det kan være for deg.

  Bruker elektronisk stimulering og # 8217; aspirasjon øker juvalips blodstrømmen til lepper ved å rødme dine kyss med størrelse og farge. I utgangspunktet er det en Kylie Lip Challenge mer legitimt.

  Resultatene kan vare opptil 10 timer om gangen, selv om med en gjentatt bruk kan mykheten vare lenger.

  Hvor får man kjøpt

  • Juvalips, $ 128
  • OBS: Vær forsiktig fordi overdreven bruk kan forårsake blåmerker.

  11. Invester i Juvaderm eller Restylane for flere varige lepper fyllstoffer

  Du prøvde alt dette, og du vet at du vil ha noe som varer lenger? Injeksjonene på lepper kan være ditt svar.

  Selv om det finnes fasiliteter for lepper og andre typer fyllstoffer, dr. Shafer Plastic Surgery David Shafer anbefaler Lip Fyllstoffer på leppene Alle’Hyaluronsyre over alle andre når det gjelder sikkerhet og enkelhet.

  Den vanligste av hyaluronsyreinjeksjoner er juvederm og restylane, fordi effektene er reversible.

  Dr. Shafer, som injiserer fra 20 til 30 pasienter i uken, forklarer: Hyaluronsyre fyllstoffer er [å foretrekke] sammenlignet med andre typer fyllstoffer fordi de kan være & # 8216; Løse’hvis C’det er et problem, eller hvis pasienten ikke gjør det som resultatene. Andre fyllstoffer kan ikke lett fjernes. & # 8220;

  Hva å vite

  • Du kan få det fra en sertifisert og akkreditert profesjonell
  • Kostnaden varierer fra $ 500 til $ 2000
  • varer i seks måneder til to år
  • Aktivt prinsipp: Hyaluronsyre for å øke kollagenet og legge til kropp og vekt på leppene dine

  Enten du er ute etter kjøttfulle lepper for en kveld ute eller i lang tid, vil de replampede leppene gjøre kroppen din for deg. Du er din beste når du har makt, og repulder de små leppene, eller ikke gjør det & # 8211; Uansett hva du får deg til å føle deg den beste av deg.

  Hannah Rimm er en forfatter, fotografert og generelt en kreativ person i New York City. Han er først og fremst skrevet om mental og seksuell helse og hans skrifter og hans fotografier dukket opp i Allure, Hellow og Autostraddle. Du kan finne den på jobb Hannahrimm.com eller følg den opp Instagram.