11 Husholdningsartikler for forkjølelse og influensa

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Det behandler kulde hjemme

Vær syk, selv når du er hjemme i sengen, er det ikke morsomt. Kombinasjonen av muskelsmerter, feber, kuldegysninger og nasalbelastning kan være tilstrekkelig til å gjøre noen ulykkelige.

Det er mange hjemme rettsmidler som kan lindre symptomer og bringe deg tilbake til normal. Hvis du etter noen uker fortsatt føler deg syk, fikser du en avtale med legen din. Hvis du har problemer med å puste, har du et akselerert hjerterytme, du føler deg svimmelhet eller plakater andre alvorlige symptomer, ber om medisinsk hjelp før.

Fortsett å lese for å se hvilke rettsmidler for forkjølelse og # 8217; påvirke du kan fremkalle hjemme.

Kyllingsuppe

Kyllingsuppe kan ikke være et trykk, men det er et godt valg når du er syk. Forskning tyder på Som smaker en bolle med kyllingsuppe med grønnsaker, tilberedt fra grunnen eller oppvarmet av en boks, kan redusere bevegelsen av nøytrofiler i kroppen din. Neutrofiler er en vanlig type hvite blodlegemer. Beskytt kroppen din mot infeksjoner. Når de beveger seg sakte, forblir de mer konsentrert i områdene i kroppen din som krever mer helbredelse.

Studien fant at kyllingbuljong var effektiv for å redusere symptomene på overlegen luftveisinfeksjoner spesielt. Lav natriumsuppe har også en god næringsverdi og bidrar til å holde deg hydrert. Det er et godt valg, uansett hvordan du føler.

Ingefær

Helsemessige fordelene ved ingefærroten har blitt spioneringen i århundrer, men nå har vi det vitenskapelige beviset på sine helbredende egenskaper. Noen skiver av rå ingefærrot i kokende vann kan bidra til å berolige hoste eller ondt i halsen. Forskning tyder på at det også kan avverge følelsene til kvalme som så ofte følger med påvirkning. For eksempel, en studie Han fant ut at bare 1 gram ingefær kan & # 8220; lindre klinisk kvalme for forskjellige årsaker & # 8221;.

Ta litt & # 8216; te på ingefæren online i dag og begynne å føle sine beroligende fordeler.

Honning

Honning har en rekke antibakterielle og antimikrobielle egenskaper. Drikke honning i sitron te kan lindre ondt i halsen. Forskning tyder på den honningen er også en effektiv beroligende hos hoste. I en studie fant forskerne at det å gi barn 10 gram honning før sengetid reduserte alvorlighetsgraden av hoste symptomer. Ifølge angivelig har barn sovnet dypere, noe som også bidrar til å redusere kalde symptomer.

Du bør aldri gi honning til et barn under 1 år, siden det ofte inneholder botulinsporer. Mens de vanligvis er ufarlige for eldre barn og voksne, er barnas immunsystem ikke i stand til å bekjempe dem.

Finn en rekke honning på Amazon.

hvitløk

L’Hvitløk inneholder allicin-forbindelsen, som kan ha antimikrobielle egenskaper. L’å legge til et hvitløk supplement til kostholdet ditt kan redusere alvorlighetsgraden av symptomene på forkjølelse. Sekund Noen søk, Det kan også hjelpe deg å unngå å bli syk i første omgang.

Mer forskning er nødvendig på de potensielle fordelene med # 8217; hvitløk mot kulde. I mellomtiden, legg til mer hvitløk til kostholdet ditt sannsynligvis ikke vil skade.

Echinacea

Indianere brukte gresset og # 8217 gress og rot; echinacea å behandle infeksjoner i over 400 år. Hans aktive ingredienser inkluderer flavonoider, kjemikalier som har mange terapeutiske effekter på kroppen. For eksempel kan flavonoider styrke immunforsvaret og redusere betennelse.

Forskning på # 8217; effekten av gresset i å bekjempe forkjølelse og # 8217; påvirkning har blitt blandet. Men Foreslå en gjennomgang at echinacea inntaket kan redusere risikoen for å utvikle forkjølelse på over 50%. Det kan også redusere levetiden til forkjølelse. Hvis du er en sunn voksen, bør du vurdere 1-2 gram rot eller echinacea gress som te, tre ganger om dagen, for ikke mer enn en uke.

C-vitamin

Vitamin C spiller en viktig rolle i kroppen din og har mange helsemessige fordeler. Sammen med lime, appelsiner, grapefrukt, grønne bladgrønnsaker og andre frukter og grønnsaker, er sitroner en god kilde til vitamin C. L’å legge til fersk sitronsaft til varm te med honning kan redusere katarr når du er syk. Også drikker en varm eller kald lemonade kan hjelpe.

Selv om disse drikkene kanskje ikke helt lyser kulde, kan de hjelpe deg med å få vitamin C i immunsystemet ditt. Ta nok vitamin C kan avlaste det Øvre luftveisinfeksjoner og andre sykdommer.

Probiotika

Probiotika er bakterier og gjær og # 8220; venner & # 8221; Hvem er i kroppen, i noen matvarer og kosttilskudd. De kan bidra til å holde tarmen og immunforsvaret ditt Forskning indikerer at probiotika kan redusere muligheten for å bli syk av en øverste luftveisinfeksjon.

For en deilig og næringsrik kilde til nyttige bakterier, inkludere probiotisk yoghurt i kostholdet ditt. I tillegg til sine potensielle fordeler for immunforsvaret, er yoghurt en sunn matbit som gir mange proteiner og fotball. Søk produkter som lister live bakterier på # 8217; etikett.

Andre muligheter

Saltvann

Gargarisms med saltet vann kan bidra til å forhindre Øvre luftveisinfeksjoner. Det kan også redusere alvorlighetsgraden av symptomene på forkjølelse. For eksempel kan det lindre ondt i halsen og nasal overbelastning.

Gargars med saltvann reduserer og løser slimet, som inneholder bakterier og allergener. For å prøve dette løsningen hjemme, oppløs 1 teskje salt i et glass fullt av vann;. Swish rundt munnen og halsen. Spytt det ut.

Dampet gnidning

Du kan ikke like lukten, men det virker som noen gammeldags aktuelle salver, som dampet gnidning Redusere kalde symptomer Hos barn over 2 år. Bare en eller to applikasjoner før du går i seng kan hjelpe passasjer alle’friluft for å bekjempe overbelastning, redusere hoste og forbedre søvn. Damp Rubbing er å få terreng blant noen leger som oppfordrer foreldre til å unngå å administrere narkotika for benk forkjølelse til små barn på grunn av uønskede bivirkninger.

Luftfuktighet

L’påvirkning trives og spredes lettere til tørre miljøer. Å skape mer fuktighet i hjemmet kan redusere eksponeringen for dette viruset som forårsaker innflytelsen. L’Fuktighetsøkning kan også redusere nesebetennelsen, noe som gjør det lettere å puste når du er syk. Midlertidig legg til en kald tåkefukter til soverommet ditt kan hjelpe deg med å føle deg mer rolig. Dette gjelder spesielt om vinteren, når tørrtørrvarmen kan forverre symptomene. Selv l’å legge til noen dråper eukalyptusolje kunne stimulere pusten.

Kjøp en online luftfukter og begynn å puste lettere.

Husk at vannet som brukes i luftfuktere må endres daglig for å hindre veksten av mugg og andre sopp. For samme effekt uten luftfukter, ta en lang dusj eller bor i et bad fullt av damp.

Varme bad

Noen ganger kan du redusere et barns feber som gjør dem til et varmt bad med en svamp. Varmt bad kan også redusere symptomene på forkjølelse og # 8217; påvirkning hos voksne. L’Legge til Epsom salt og natriumbikarbonat Alle’Vann kan redusere muskelsmerter. Også l’å legge til noen dråper essensiell olje, som Meleucas, Juniper, Rosemary, Thyme, Orange, Lavendel eller Eukalyptus, kan ha en beroligende effekt.

Finne ut mer

Det er mange måter som folk behandler symptomene på forkjølelse og # 8217; påvirkning med husholdningenes rettsmidler. Noen av disse rettsmidler kan virke litt «rart, men det er mennesker og samfunn som sverger over deres effektivitet. For å lære mer om de merkeligste alternativene der ute, ta en titt på de mest underlige kalde behandlingene rundt om i verden.

Hvis du vil helt unngå å bli syk, bør du proaktivt forsterke immunforsvaret ditt. For dette lærer våre hemmeligheter å aldri bli syke.