11 grunner til å bruke sitrongronelet essensiell olje

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hva så & # 8217;?

Citronella er en tropisk urteaktig plante som brukes på kjøkkenet og urtemedisin. Utdrag fra blader og stammer av Citronella Plant, L’Citronella Oil har en kraftig duft av sitrusfrukter. Det finnes ofte i såper og andre personlig pleieprodukter.

L’Lemongrasolje kan utvinnes og har blitt brukt av helsepersonell for å behandle fordøyelsesproblemer og hypertensjon. Det har også mange andre potensielle helsemessige fordeler.

Faktisk, L’Citronella Essential Oil er et populært aromaterapi-verktøy for å lindre stress, L’angst og depresjon. Fortsett å lese for å lære mer om hvordan du bruker Citrongrass essensielle olje for å forbedre ditt velvære.

1. Den har antibakterielle egenskaper

Citronella brukes som et naturlig middel for å behandle sår og bidra til å forhindre infeksjoner. Søk fra 2010 Han oppdaget at den essensielle oljen til Citronella var effektiv mot en rekke narkotikaresistente bakterier, inkludert de som forårsaker:

 • Hudinfeksjoner
 • lungebetennelse
 • Blodinfeksjoner
 • alvorlige intestinale infeksjoner

2. Den har antifungal egenskaper

Sopp er organismer som gjær og mugg. Sekund Studere fra 1996, L’Citronella Oil var en effektiv avskrekkende mot fire typer sopp. En fyr forårsaker foten av idrettsutøveren, ringorm og kløen på # 8217; atleten.

Forskere har oppdaget det minst 2.5% av løsningen må være citronellaolje for å være effektiv.

3. Den har antiinflammatoriske egenskaper

Det antas at den’kronisk betennelse forårsaker mange helseproblemer, inkludert leddgikt, kardiovaskulære sykdommer og til og med kreft. Citronella inneholder citrisk, en anti-inflammatorisk forbindelse.

Ifølge en 2014 Studie av dyr, Oral Citronella Essential Oil viste kraftige antiinflammatoriske evner på mus med karragenin-indusert pote ødem. L’olje har også demonstrert antiinflammatoriske effekter når de brukes lokalt på mus med ødem Dell’øre.

4. Den har antioksidantegenskaper

Antioksidanter hjelper kroppen å bekjempe frie radikaler som ødelegger celler. Forskning & # 8211; Undersøkelser Han har vist at den essensielle Citronella-oljen bidrar til å jakte frie radikaler.

Ifølge en 2015 Studio, Citronella Oil Mouthwash viste sterke antioksidant ferdigheter. Forskere tyder på at både potensiell komplementær terapi for ikke-kirurgiske og gingivitt tannprosedyrer.

5. Det kan bidra til å forhindre magesår eller lindre kvalme

Citronella brukes som et populært middel for en rekke fordøyelsesproblemer, alt fra magesmerter til magesår. Sekund 2012 studie På mus, l’Citronella Essential Oil bidro til å forhindre magesår, en vanlig årsak til magesmerter.

Citronella er også en vanlig ingrediens i urtete og kvalme kosttilskudd. Selv om de fleste urteprodukter bruker tørket citrongrasblader, kan bruken av essensielle oljen for aromaterapi gi lignende fordeler.

6. Kan bidra til å lindre diaré

Diaré er ofte bare en plage, men kan også forårsake dehydrering. Rettsmidler mot counter diaré kan ha ubehagelige bivirkninger som forstoppelse, noe som bringer noen mennesker til å ty til naturlige rettsmidler.

Ifølge en 2006 studie, Citronella kan bidra til å bremse diaréen. Studioet viste at oljen reduserte fekalproduksjonen i mus med diaré indusert av # 8217; ricinusolje, kanskje senket ned intestinal motilitet.

7. Kan bidra til å redusere kolesterolet

Høyt kolesterol kan øke risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. Det er viktig å holde kolesterol stabil.

Citronella er tradisjonelt brukt til å behandle høyt kolesterol og administrere hjertesykdom.

TIL 2007 studie Bidrar til å støtte bruken av disse forholdene. Studien fant at L’Citronella Oil betydelig redusert kolesterol hos rotter som hadde blitt matet med en diett rik på kolesterol i 14 dager.

Den positive reaksjonen var doseavhengig, noe som betyr at dets effekter endret seg når dosen ble modifisert.

8. Kan hjelpe deg med å justere blodsukkeret og lipider

L’Lemongrasolje kan bidra til å redusere blodsukkeret til personer med type 2 diabetes, andre til 2007 studie rotter. For studien ble rotter behandlet med en daglig oral dose fra 125 til 500 milligram Citronellaolje i 42 dager.

Resultatene viste at L’lemongrasolje senket blodsukkernivået. Det har også endret lipidparametrene ved å øke nivåene av HDL-kolesterolet (bra).

9. Kan fungere som analgetisk

Citrica i # 8217; Citronella Essential Oil kan bidra til å lindre smerte fordi det lindrer betennelsen. Sekund 2017 Studio hos personer med reumatoid artritt, L’topisk citronellaolje har redusert smerte i leddgikt. I gjennomsnitt ble smerte nivåer gradvis redusert av 8017; 80 til 50 prosent innen 30 dager.

10. Kan bidra til å lindre stress og # 8217; angst

L’hypertensjon er en vanlig stress bivirkning. Mange studier har vist at aromaterapi lindrer stress og # 8217; angst. Kombiner aromaterapi med massasje kan gi flere fordeler.

TIL 2015 Studio vurdert effektene av lemtronella massasje og søte mandler under massasje.

Studio-deltakere som fikk en massasje med oljen en gang i uken i 3 uker, hadde de et lavere diastolisk trykk enn kontrollgruppen. Systolisk blodtrykk og hjertefrekvens har ikke blitt påvirket.

11. Kan bidra til å lindre hodepine og migrene

Sekund Forskere i Australia, Den innfødte australske citronella kan lindre smerte forårsaket av hodepine og migrene. Forskerne mener at en Citronella-forbindelse kalt Eugenol har lignende ferdigheter til aspirin.

Det antas at & UMBENOL forhindrer blodplater fra å bli med i blodet. Frigjør serotonin. Serotonin er et hormon som regjerer stemningen, søvn, «8217, appetitt og kognitive funksjoner.

Hvordan å bruke

Mest vitenskapelig forskning på’Citronella Essential Oil ble utført på dyr eller in vitro, ikke på mennesker. Som et resultat er det ingen standardisert dose for å behandle noen tilstand. Det er ikke klart om dyredosene ville ha de samme effektene på mennesker.

For å bruke aromaterapi Citronella, legg opp til 12 dråper essensiell olje ved 1 teskje oljevektor, som kokosnøttolje, søt mandelolje eller jojobaolje. Bland i et varmt bad eller massasje på huden.

Det er en god ide å lage en patch test før du bruker en essensiell olje fortynnet mer i huden. Dette vil hjelpe deg med å se hvordan huden din reagerer på stoffet. Slik gjør du en:

 • Lava L’underarm med en delikat og luktfri såpe, deretter buffer l’tørr område.
 • Påfør noen dråper essensiell olje fortynnet på et lite lærområde på’underarm.
 • Deksel L’område med bandasje, så vent 24 timer.
 • Hvis kjente tegn på ubehag innen 24 timer, som rødhet, blærer eller irritasjon, fjern bandasjen og vask huden med et delikat vann og såpe. Men hvis du ikke føler noe ubehag etter 24 timer, er den fortynnede essensielle oljen sannsynligvis trygg for bruk.

  Bruk aldri essensielle oljer direkte på huden.

  Du kan også inhalere direkte L’Citronella Essential Oil. Legg til noen få dråper til en bomullsbatc eller et lommetørkle og puster aromaen. Noen mennesker masserer l’essensiell olje fortynnet på templer for å lindre hodepine.

  Kjøp L’Online Essential:

  • Organisk Citronella Oil
  • kokosolje
  • Søt mandelolje
  • jojoba olje
  • Cotton Batucoli

  Husk at essensielle oljer ikke er regulert av mat- og drugadministrasjonen (FDA). Det er vanskelig å vite med sikkerhet hvis du kjøper et rent produkt, så du bør bare kjøpe fra produsenter du stoler på.

  Søk etter organiske oljer produsert av et medlem av National Association for Holistic Aromaterapi.

  Mulige bivirkninger og risikoer

  L’Citronella Essential Oil er svært konsentrert. Bivirkningene er ikke godt studert. I noen mennesker kan de være sterkere enn bivirkningene av Citronella-anlegget.

  Citronella kan forårsake en allergisk reaksjon eller hudirritasjon hvis det brukes lokalt.

  Andre rapporterte bivirkninger av den orale citronellaen inkluderer:

  • svimmelhet
  • døsighet
  • Økning av # 8217; appetitt
  • økning i urinering

  Essensielle oljer kan være giftige ved inntaket. Du bør ikke innta den essensielle oljen til Citronella, med mindre du er under omsorg for en helsepersonell som vil overvåke behandlingen.

  Citronella, i sin vegetabilske form, er generelt trygt å bruke i mat og drikke. Store mengder kan øke risikoen for å utvikle bivirkninger.

  Du bør også snakke med legen din før du skal:

  • har diabetes eller lavt blodsukker
  • har en respiratorisk tilstand, som astma
  • Den har en leversykdom
  • De blir utsatt for kjemoterapi
  • jeg er gravid
  • de ammer

  Du bør ikke bruke Citronella som en komplementær terapi eller i stedet for din vanlige behandling for enhver tilstand, om ikke under veiledning og tilsyn med legen din.

  Bunnlinjen

  Noen undersøkelser har vist at essensielle olje av Citronella har kraftig antioksidant, antiinflammatorisk, antifungal og astringent evner. Imidlertid er det behov for videre studier på mennesker før det kan anbefales som en tradisjonell behandling.

  Inntil Citrongras Essential Oil ikke viser seg trygg og effektiv, kan du drikke Citrongras Tea & # 8211; Med legen din godkjenning & # 8211; Som et naturlig middel for mageproblemer og andre forhold. Å produsere:

 • Legg til noen friske citronella stammer eller noen friske eller tørre sitrongressblad til 2 kopper kokende vann.
 • Bratt i flere minutter.
 • Filter og ha det gøy.
 • Drikk sitrongressen i moderasjon.