11 gaver til alle som lider av tap i juleferien

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Det er den vakreste tiden på G’år! Eller i det minste er det hva min ferieliste fortalte meg i morges mens jeg gikk på jobb.

Men sannheten er at jeg ikke føler meg så glad, fordi smerte dessverre ikke tar en ferie. Han elsker også å intrudere i de mest upassende øyeblikkene. Da jeg skjønte at det ville være den første ferien siden en av mine kjære venner døde, sangen & # 8220; jul uten deg & # 8221; (Jeg elsker Dolly Parton, hva kan jeg si?) Antok en helt ny mening.

Imidlertid ble jeg en slags ekspert i å gråte diskret på tog, så i det minste er det greit.

Jeg vet at jeg ikke bare er. Mange av oss vil tilbringe den første juleferien uten noen vi elsker. For andre er det ikke det første året, men dette gjør det ikke lettere.

Med så mange gamle tradisjoner og fotoalbum som blir trukket ned fra hyllen, kan den «fantastiske perioden» begynne å veie tungt på de av oss som ikke kan hjelpe, men legge merke til at noen mangler.

Hvis en kjære er i sorg denne sesongen, kan en omtenksom gave bety mye. Men hvordan vet du hva du skal gi til noen som har gjennomgått tap? Denne listen over 11 gaver er et godt utgangspunkt.

Del på Pinterest

1. Tankefulle bokstaver som vil skattes for alltid

I min erfaring var den vanskeligste delen av sorget ikke den umiddelbare konsekvensen. Uker hadde gått og måneder, da alle andre syntes å gå videre, og jeg var fortsatt sliter med å gjøre det alene.

Det er derfor en gave som holder deg i kontakt med den kjære, er så spesiell. Denne boken, & # 8220; Brev til min venn: Skriv nå. Seinere. Treasure for alltid «, inkluderer trykte brev, forslag og konvolutter for å oppmuntre deg til å samarbeide gjennom året; år og utover.

Hver inneholder et øyeblikk for å åpne brevet (som er neste uke eller om fem år), slik at de kan fungere som tidskapsler & # 8211; Fremtidige påminnelser om at mens smerte er vedvarende, er det også forbindelsen den aksjer.

2. En betydelig bok som sier & # 8220; Jeg ser & # 8221;

En viktig lesning for de som arbeider gjennom smerte er & # 8220; Det er bra at du ikke er bra: å møte smerte og tap i en kultur som ikke inkluderer & # 8221;.

Skrevet av en terapeut og overlevde tapet, denne boken er et dypt bekreftende utseende på hvordan vårt samfunn behandler smerte som noe fra & # 8220; justeringen «8221;, i stedet for å validere det som et helt sunt svar på tapet.

Lære å leve sammen med smerte (i stedet for å avvise det) er en betydelig leksjon, og denne boken tilbyr i overflod.

Hvis du er nervøs for at den kjære ikke er klar for en bok som dette, kan du alltid inkludere et notat, sørg for å lese det til ditt eget tempo, uansett hvor langt det kan være i fremtiden.

3. En søt pakke med omsorg for å oppmuntre litt og kjærlighet til seg selv

En av de tingene jeg foretrukket at noen sendte meg da jeg var i sorg, var det såpe. Ja, såpe.

Men det var ikke bare den typiske baren D’elfenben. Denne såpen var luksuriøs, luktet fiken og blomster, og tilbyr meg litt og # 8216; søthet etter utrolig lange dager. Han motiverte meg selv til å ta en dusj i de dagene da jeg ikke ville forlate sengen min i utgangspunktet.

L l’frodig kosmetisk selskap er en av mine favoritter og deres Honningpleiepakke er absolutt lykke. Inkluderer deres berømte karamell duft såpe, # 8220; honning jeg vasket barna & # 8221; sammen med deres kroppsmør og dusjgel inspirert av kjære. Du vil også motta leppebalsammen for honning og mynte, & # 8220; honningfelle & # 8221; alt i en fantastisk nestpakke med D’Bee.

For noe enda mer praktisk, er det også frodige’s Liten sovesofa med beroligende retter til duften av lavendel for å legge til litt & # 8216; av ro for enhver rutine før du går i seng.

4. En alarm som imiterer en naturlig daggry og solnedgang

Mens jeg var i sorg, ble mitt soveprogram helt avbrutt. Nå vet vi at kompliserte smerter overlapper mye til depresjon, så det er ikke overraskende at mange mennesker i sorg fet som deres typiske rutine lanseres etter et ødeleggende tap.

Derfor er denne vekkerklokken alle’Alba er en uventet, men fantastisk gave til en elsket i sorg. Bruk lyset og avslappende lyder for å lette søvn og vigil av brukere som imiterer gryningen og solnedgangen. I stedet for å bli våknet av en volumalarm, tillater dette noe mer gradvis og mindre stridt, som er ideelt for noen som allerede er i en forhøyet følelsesmessig tilstand.

5. En minnehals av tørkede blomster

For noe litt personlig, disse Souvenir halskjeder som inneholder tørkede blomster har ingen pris. Mens halsbåndet kunne ligge blomster som ble lagret av en’anledning & # 8211; et ekteskap, et minnesmerke eller fornyelse av en stemme & # 8211; Det kan også inneholde favorittblomst av en elsket eller en symbolsk blomst.

Uansett hva du velger å gå inn, er det en unik skatt som den elskede vil sikkert sette pris på.

6. Et krus av morgenkaffe med en kraftig påminnelse

Noen ganger kan enklere ting gjøre bedre gaver. Denne vakre koppen Recite & # 8220; vokser gjennom den som løper gjennom & # 8221; og er en kraftig uttalelse om hvordan selv de smertefulle opplevelsene kan være transformative.

Hvis du føler deg veldig sjenerøs, kan du kombinere den til denne samlingen av Godiva-kaffe, som inkluderer elskede aromaer som sjokolade trffel, karamell og hasselnøttkrem.

7. En liten hjelp med shoppingen gjør mye

Hvis tapet er spesielt nylig, kan den kjære sliter med det grunnleggende. A’tilbud om å handle for dem, ta dem til butikken eller et abonnement på en matleveringstjeneste online kan være utrolig nyttig for noen som finner livet uhåndterlig mens de faller.

I tvilstilfeller kan et gavekort Amazon Fresh være en velsignelse for noen som sliter med å holde hodet ut av # 8217;.

8. Det mest innbydende teppet mulig

Det er sjelden å se en femstjerners evaluering for det meste av noe på nettet, men denne lanseringen av Ridicly Plysj Gentele er elsket av hundrevis av Internett-anmeldere, med uttalelser som er den beste og mest innbydende du finner.

Folk i sorg vil utvilsomt sette pris på gave av en myk kokong hvor du skal ta tilflugtssted.

9. Et vakkert minne om noen som forstår ham

L’smerte enormitet kan være vanskelig å uttrykke i ord. Selv om tapet mitt har vært smertefullt, ga det meg også en fornyet følelse av hensikt og et helt annet perspektiv. Jeg opplevde det mest komplette spekteret av følelser jeg noensinne hadde kjent: alt, fra fortvilelse til ro, noen ganger alt på en gang.

En viktig del av min måte å håndtere problemet var å snakke med andre overlevende som hadde blitt forvandlet av deres smerte. Vi har imidlertid ikke alltid tilgang til de delte historiene.

Det er derfor minner som & # 8220; det lange farvel & # 8221; av Meghan O’Rourke er så viktige: Skader på de overlevende ordet tilgang som kanskje ikke kan artikulere deg selv. Gi gave av’Erklæring kan være en uvurderlig måte å fortelle deg en overlevende som ikke er alene.

10. Selv en venns hånd gjør aldri vondt

Fire ord som betydde verden for meg alle tap: & # 8220; hvordan kan jeg hjelpe?& # 8221;

Kanskje det ser litt og # 8216; rart å spørre ham, siden gaver og # 8220; de burde & # 8221; overraskelse. Men når det gjelder smerte, en & # 8217;.

Du kan også være smart, skape & # 8220; god favør & # 8221; at den kjære kan bruke når han trenger å ringe deg. Det kan ikke være en prangende eller spennende gave på overflaten, men kan gjøre en stor forskjell.

11. En donasjon til en sak de holder

Da jeg mistet min venn på grunn av selvmord, har mange gjort donasjoner til selvmordsbevissthetsorganisasjoner i deres ære som en demonstrasjon av støtte for meg. Jeg var overveldet av gesturen. Vet at de ønsket at verden skulle være et bedre sted slik at andre ikke bærer tragedien jeg opplevde flyttet meg over ord.

Jeg elsker ideen om en donasjon som en ferie gave, og for de av oss som har mistet våre kjære i tragiske omstendigheter, kan denne solidaritets manifestasjonen være en virkelig spesiell gave. Bare husk å bruke en plattform som Veldedighets navigator Å søke etter den beste måten å tilby eller se etter mindre lokale organisasjoner som kan dra full nytte av din støtte.

Sam Dylan Finch er en av de ledende tilhengerne av LGBTQ + mental helse, etter å ha fått internasjonal anerkjennelse for bloggen sin, Vi gjør merkelige ting!, Jeg har blitt viral for første gang i 2014. Som mediejournalist og strateg, er Sam omfattende publisert på emner som psykisk helse, L’transgender identitet, funksjonshemning, politikk og lov og mye mer. Takket være sin kombinerte erfaring i folkehelse og digitale media, fungerer Sam for tiden som sosial redaktør på Healthline.