11 gamle medisinske behandlinger som vil få deg til å slå magen

Medisin i det 21. århundre er science fiction ting. Ting som: Kroppsdeler dyrket i laboratoriet, roboter som bidrar til å utføre kirurgiske og laserintervensjoner & # 8211; Mange lasere. Bare at det er ekte og lagre skruen.

Medisin på den tiden var ikke like moderne. Heller ikke hygienisk, og ofte var det ikke engang nyttig. Noen ganger var det definitivt skremmende. Men du kan være dommeren.

Python galle å behandle kjønnsår

Dyregelen ble en gang brukt terapeutisk i Kina for å behandle en rekke lidelser. I følge Verdens Journal of Gastroenterology, Python galle var & # 8220; eksternt brukt til å behandle sår av eksterne kvinnelige kjønnsorganer & # 8221;. Mindre klare: de som fanget slangen.

Elefant galle for å kurere halitose

Hvem trenger mynter for pusten når du har en flaske elefant galle rundt? De gamle kinesiske legene og apotekene trodde at elefanten galle, fortynnet med vann, kunne gjøre det Lindre alitose. Forestill deg at det ville vært bedre som milkshake.

Kokain for depresjon

Del på Pinterest

Sigmund Freud er verdsatt for hans bidrag til psykologi. Det er mindre æret for å ha uopphørlig kokain til sine pasienter. Ikke bare. En rekke 19. århundre leger Støttet L’bruk av kokain Å behandle en rekke forstyrrelser, fra depresjon til tannpine.

Drenering (og leech)

En av de eldste medisinske praksisene i omløp, innebærer dreneringen bloddrenering fra pasienter, gjennom blance og / eller skremmende metallverktøy som en vårlader hånd.

Populær Antikkens Hellas, L’Egypt og 1800-tallet Europa, den smertefulle praksisen falt i skam etter at vampyrene sluttet å skrive medisinske tidsskrifter Legene realiserte Det var skadelig og ondt.

Snail burr å behandle vorter

L’Oxford University forklarer At sneglene gjorde sin gjørmete reise på en vorte, noen ville ha stukket sneglen til døden (med torn, typisk), og så mens stjerneskinnet og døde, så ville vorten også dø. Hvem visste at det var så enkelt?

Behandle hemorroider med varmt strykejern

Del på Pinterest

Glem det semi-up. Middelalderske manuskripter avsløre at de 12. århundre kirurger ville ha tatt vare på alvorlige hemorroider som brenner dem med et Cautrietor jern, fordi de kunne.

Trepanning & # 8211; Boring av hull i skallen

Har du noen gang hørt hodet ditt så ille å eksplodere? Selv om det er helt usannsynlig, var det en tid da legene bokstavelig talt praktiserte et hull i skallen din for å lindre alvorlig kranisk trykk. Arkeologiske bevis antyder at mange mennesker har overlevd prosedyren. Men dagens leger de selges ikke på’ideen.

Sirup for hoste alle’heroin for barn

Bayer er for det meste forbundet med aspirin i disse dager. Men i årene og # 8216; 1920, den tyske druggiganten Annonsert heroin Som et middel mot hoste for barn. Som ser galt ut til du skjønner Bayers morsamfunn Hjalp nazister til å utrydde millioner av jøder. Så i ordningen av ting, så er det litt & # 8216; av heroin?

Malaria for å behandle syfilis

Del på Pinterest

Behandle en sykdom som gir bevissthet på pasientene A’andre utrolig dødelig virker gal. Men dette er akkurat hva den østerrikske legen Julius Wagner-Jauregg i årene og # 8216; 1920: Han oppdaget at malaria feber kunne hjelpe med å behandle syfilis. Han selv Han vant Nobelprisen for hans innsats. Alvor.

Selvfølgelig, vurderer det faktum at malaria Du kan drepe deg, Et stort antall pasienter døde i prosessen. Dette er grunnen til at leger ikke lenger registrerer seg.

Urin til bleknet tenner

Lei av å betale for tannkrem? Du kan ta inspirasjon fra de gamle romerne og vaske tennene med urin rik på ammoniakk.

Sekund Smithsonian, Romerne leger (og poeter) trodde at tisse & # 8211; Som er gratis, # 8217; forrige gang vi sjekket og # 8211; han kunne forlate tennene til en hvit perle.

Arsen å behandle feber og hodepine

Hvis en bartender noensinne ber deg om å velge din gift, ikke be om arsenen. Stoffet er svært giftig og ikke når pluggen. Og likevel i århundrer var det vant til Behandle en myriade av forholdene, Inkludert feber, hodepine, syfilis og blodsykdommer.

Attribution av’bilde:

  • Hemorroider: Mackinney samling av middelalderske medisinske illustrasjoner
  • Kokain: 1885 Kokainreklame for dental smerte i Amerika
  • Salasso: Burns Archive
  • Sirup for hoste alle’heroin: Bayer