11 cervical behandlinger (nakkesmerter)

Dette er en grunn til bekymring?

Nakke smerte kalles også cervicalgia. Tilstanden er vanlig og er vanligvis ingen grunn til bekymring. Nakke smerte kan forekomme av mange grunner og kan vanligvis løses gjennom enkle livsstilsendringer.

For eksempel kan muskler være avhandling hvis du sitter i flere timer på jobb med en feil holdning. Nakke smerte kan også være et resultat av en skade forårsaket av en ulykke d’bil eller til og med en muskuløs strekk på grunn av overdreven strekk under L’trening.

Andre symptomer inkluderer:

 • nakke smerte forverres hvis du holder hodet stoppet
 • Følelse av undertrykkelse eller spasmer til nakke muskler
 • Vanskelighetsgrad å flytte hodet ditt
 • hodepine

Selv om denne tilstanden bokstavelig talt kan være en nakkesmerter, kan du gjøre mange ting å ta vare på hjemme. Faktisk kan et godt antall mennesker som har nakkesmerter, se store forbedringer i bare to eller tre uker Dell’hjemme omsorg.

1. Gå lett

Du visste at hodet ditt veier om en stor 12 Libra? Det er mye for musklene dine og ledbåndene dine å ta hele dagen i løpet av dine mange aktiviteter. Din nakkesmerter kan være et resultat av å gjøre for mye.

En måte å hjelpe med denne smerten er avslappet. Å ta en til tre dager fri for å gjøre noe slitsomt. Aktiviteten som skal unngås inkluderer øvelser med tunge belastninger, hvordan å løpe, gå på tur eller spille tennis og heve tunge belastninger.

2. Prøv en kald pakke

Prøver å lindre smerte og # 8217; betennelse ved å påføre en kald ispakke eller is pakket inn i et håndkle på nakken. Du kan bruke denne kalde terapien ALL’område for maksimalt 20 minutter Noen ganger en dag. Hvis du har diabetes eller sirkulasjonsproblemer, bør du bare begrense isen 10 minutter På den tiden.

3. Følg opp med en varm pakke

Du kan også alternere kald terapi med varme. Med varme, jobber du for å lindre muskelspenning og smerte. Du kan ta en varm dusj eller holde en elektrisk tallerken på nakken. Igjen, bruk denne terapien opp til 20 minutter, Men bare 10 hvis du har sirkulasjonsproblemer.

Ytterligere informasjon: Smertebehandling med varme og kulde »

4. Bruk OTC smertestillende midler

Du kan finne en rekke forskjellige benk analgesics (OTC) i stoffet ditt alle & # 8217;. L’Acetaminofen (Tylenol) er et populært alternativ. C’Det er også L’ibuprofen (Advil, Motrin IB), som kombinerer smertelindring med antiinflammatorisk kraft. Natrium Napossene (Aleve) er et annet alternativ.

Uavhengig av’smertestillende midler du velger, nakkesmerter kan vare for en PO & # 8216;.

5. Forlenge

Det kan også være nyttig å tilbringe tid hver dag for å strekke nakken. Du vil kanskje vente på å gjøre noen øvelse til det verste av smerten din vil ikke bli bestått.

Før du prøver noen av disse trekkene, bør du vurdere å varme opp området med en elektrisk tallerken eller å utføre dem etter å ha tatt en dusj eller et varmt bad.

Nakken strekker seg

 • Se framover. Bringer sakte haken ned på brystet. Hold denne stillingen i 5-10 sekunder. Gå tilbake til startposisjonen.
 • Vipp hodet tilbake og se opp mot taket. Hold posisjonen i 5-10 sekunder. Gå tilbake til startposisjonen.
 • Forsiktig bringer L’venstre øre mot venstre skulder uten å komme i kontakt. Vipp hodet bare til du får en liten strekk av nakken. Hold posisjonen i 5-10 sekunder. Gå tilbake til startposisjonen.
 • Gjenta dette trekket på høyre side.
 • Gjenta hele sekvensen tre eller fem ganger.
 • Hodet svinger

  Etter å ha strekk nakken din for å nå ditt basisområde, kan du også jobbe på nakkerotasjonen.

  • Framover.
  • Vri hodet til siden, som om du så over skulderen. Hold posisjonen i 5-10 sekunder.
  • Hjul sakte på 180 grader fra # 8217; en annen del. Hold posisjonen igjen i 5-10 sekunder.
  • Gjenta denne sekvensen fra tre til fem ganger.

  Nå som du har oppvarmet, kan du bruke det såkalte overtrykken for å forlenge forlengelsene du bare prøvde.

 • Sitter, sett høyre hånd under høyre ben. Dette vil holde din Skulderen helt nede.
 • Plasser venstre arm over hodet ditt slik at du kan dekke høyre øre med venstre hånd.
 • Flytter venstre øre mot (men uten å berøre den) venstre skulder som du gjorde med rotasjonene, trekker forsiktig med venstre hånd for å legge til ytterligere elastisitet.
 • Hold denne stillingen i 30 sekunder.
 • Gjenta med den andre siden.
 • Fungerer til denne forlengelsen tre ganger på hver side.
 • Oppdag: 5 essensielle oljer for hodepine og migrene »

  3 yoga posisjoner for teknisk nakke

  6. Hold deg til å flytte

  Å holde seg i en stilling for lenge kan forårsake nakkesmerter. Faktisk bør du sikte på å stå opp eller flytte hver 30 minutter fra sittende eller stående stilling.

  Selv om du kanskje vil hvile de første dagene etter at du har skadet nakken din, skriver du inn en vanlig treningsrutine, kan hjelpe langsiktig. Prøv å gjøre aerobic øvelser, hvordan du går eller bruker en sykkel.

  Jobbe med Din holdning Og gjør forskjellige bevegelsesøvelser andre gode alternativer.

  7. Øv en god holdning

  Kollaps hele dagen kan skape mange smerter og sorger. Se i speilet for å se om du står eller sitter rett. Ellers kan du spenne musklene og ledbåndene som støtter forskjellige deler av kroppen din, som hodet, skaper nakkesmerter.

  COS’er akkurat en god holdning? Svaret avhenger av at du sitter, står eller ligger.

  Når du sitter

  Du bør unngå å krysse beina. I stedet, prøv å sette føttene på gulvet eller til og med en fotstøtte. Vi anbefaler deg å holde litt og # 8216; av plass mellom knærne og forsiden av setet. Prøv å holde knærne i høyden eller under sidene. Hvis stolen din har en justerbar ryggstøtte, må du kontrollere at den støtter den nedre og sentrale delen av ryggen. Så slapp av skuldrene og stå opp fra tid til annen for å strekke seg.

  Når du står

  Du må konsentrere vekten på forfoten og holde knærne litt brettet. Dine føtter skal være tilbake til skuldrene. La armene falle til sidene av kroppen på en naturlig måte. Sett kjernen og gå rett med skuldrene litt trukket til # 8217; tilbake. Motstår på # 8217; puls for å holde hodet fremover, alle «8217, tilbake eller til og med på siden: Nøytralen er den beste. Hvis du står i lang tid, flytt vekten fra føttene til hælene eller en fot alle & # 8217;.

  Når du lyver

  Det er viktig å sørge for at du bruker en madrass som fungerer best for deg. Omsorgen kan være best for ryggsmerter og nakke. Selv å sove med en pute kan hjelpe. Hvis du sover med magen, kan du prøve å endre posisjon. Nøyaktig, selv en forandring som å sove på en side eller tilbake, kan hjelpe. Prøv å sette en pute i knærne hvis du sover på din side, fordi den kan hjelpe deg med å holde kroppen din i en bedre justering.

  8. Rådfør deg med en kiropraktor

  Du har kanskje hørt at det å gå til kiropraktor kan hjelpe med alle slags smerte og smerter. Det er sant. Kiroprektoriske justeringer Mål på ryggraden. Nakken kalles også cervikal vertebral kolonne, så kiropraktorer jobber også i Quest’kroppsområdet. Alt som knitner som du vil føle deg faktisk fra svært kontrollerte styrker som brukes på leddene dine.

  Ring på forhånd for å be om informasjon om kostnader. Ikke alle forsikringsselskaper dekker kiropraktisk arbeid. Noen kontorer tilbyr såkalte mobilskala priser basert på din evne til å betale. Det er viktig å merke seg at justeringer vanligvis gir bare en kortsiktig lettelse, så det kan være nødvendig å bevege seg fremover mange ganger for å holde seg uten smerte.

  Sjekk ut: nakken bryter opp trygt, eller jeg må stoppe? »

  9. Lage en massasje

  Såret muskler kan også svare godt på massasje av en autorisert profesjonell. Under en massasje økes muskler og andre nakkevev. Dette hjelper blod og andre væsker som strømmer fritt.

  Der Det er ikke mye Vitenskapelig bevis på at massasje betydelig hjelper med nakkesmerter. Når det er sagt, kan det være en god komplementær terapi å kombinere med andre behandlinger som anbefales av legen.

  10. Sov med en nakkepute

  En nakkepute kan skape eller ødelegge søvnkvelden. Effektene kan vare selv neste dag. Mange forskjellige puter på markedet skal hjelpe med nakkesmerter. Testene som de jobber, er anekdotiske, i stedet for forskning basert på.

  Alison Freer At New York Magazine Han delte nylig at en viss merkevare & # 8220; han stoppet smerten i nakken og skuldrene & # 8221;. Hva fungerte for deg? De Tri-Core Petite Cervical Pute. Denne puten har et trekantet punkt i sentrum som bidrar til å ta hodet i søvn. Med andre ord, det hjelper til med å støtte livmorhalskurven. Den er tilgjengelig i syv forskjellige størrelser for å tilpasse seg forskjellige størrelser og kroppsformer. De mest gratis handlingene har kjøpt Petite-versjonen, og at normale eller større versjoner faktisk kan være for store for noen mennesker.

  Et annet merke du kan prøve er Tempur. Størrelsen på puten du velger, avhenger av høyden, kroppstypen og søvnposisjonen. Den har en spesiell formet design som bidrar til å vugge hodet og nakken ergonomisk mens du sover.

  11. Vurderer akupunkturen

  L’Akupunktur er en alternativ behandling som ofte brukes til å lindre smerte. Det utføres ved å sette inn små nåler på forskjellige punkter i kroppen. Mens studier på’akupunktur for nakke smerte har hatt Blandede resultater, Det kan være verdt å prøve noen ganger. Faktisk ser folk ofte de beste resultatene etter forskjellige akupunktur-økter sammenlignet med å prøve det bare en eller to ganger.

  Før du går på alle «8217; sørg for at akupunktøren din er sertifisert og bruker sterile nåler. Du kan også ringe ditt forsikringsselskap for å be om informasjon om dekning. Noen forsikringsplaner dekker ikke akupunkturen, mens andre vil dekke del eller alle kostnadene for avtalen.

  Tilleggsinformasjon: Tørrnål vs. Akupunktur: Hva er riktig for deg? »

  Når du skal se legen din

  Hvis disse hjemmebehandlingene ikke hjelper nakkesmerter, må du sette en avtale med legen din. Husk: De fleste ser en forbedring med nakkesmerter etter to eller tre uker Hjemme behandling. Selv om de fleste av årsakene til cervicalismen ikke er grunn til bekymring, er det noen alvorlige forhold, for eksempel meningitt, som kan forårsake ubehag.

  Du bør også informere legen din Hvis du føler nummen, mister du styrke i hendene eller armene, eller hvis du føler en lakende smerte som faller langs skulderen din. Dette er tegn på at noe mer seriøst kunne være i gang med helsen din som trenger umiddelbar oppmerksomhet.