11 beveger seg som vil re-igno glede i klassiske seksuelle stillinger

Disse alternative stillingene er et spill på de klassiske

Hei, misjonæren er søt, men når det var L’forrige gang du prøvde noe nytt og nesten det samme? Det er vinter som heck der ute, så hva bedre tid å dykke inn i en helt ny verden av nakne og komfortable katter.

For hvor morsomt det kan være vaginal penetrativ sex & # 8211; og ooh, kan være morsom & # 8211; Noen ganger vil du endre den fra de samme gamle stillingene. Så, vi har noen alternativer for alle dine favorittposisjoner, i tillegg til hva du skal prøve hvis penetrasjonen ikke er for deg.

Hvis du liker misjonæren, kan du sette pris på:

Del på Pinterest

Grader 45

Brakt av oss fra sessuologa dr. Janet Brito, denne plasseringen er utmerket for å få en dypere penetrasjon, samtidig som de fortsatt slår de samme poengene som misjonæren. Det tillater også en valgfri visuell kontakt. Essensen av denne stillingen er å ha beina på partnerens skuldre med å skape en 45 graders vinkel.

For å komme inn i denne posisjonen, sier Brito:

 • Begynn å ligge på ryggen og plassert på kanten av sengen.
 • Mens du er på kanten av sengen, plasser kalvene på 45 grader fra ansiktet og legg dem på partnerens skuldre. Juster brystene dine.
 • En gang justert, griper lårene og portalen litt, slik at brystet er over brystet, under haken.
 • Chilling gudinne liggende

  En annen spesiell Brito, denne stillingen er litt & # 8216; mer komplisert. Begynn å ligge på sengen din med noen puter under lårene. Samle basen av føttene i sommerfuglposisjonen. Deretter anbefaler Brito saponing clit smøremiddelet.

  Og så, la partneren din ligge på deg, forsiktig ta penis eller dildo og skyv penis eller dildo rundt din vulva & # 8211; til din tilstand og din rytme & # 8211; Ved å gjøre mot klokken sirkler rundt din klit.& # 8221;

  Forklar: Når du føler deg på en 8 av 10, frigjør føttene planter og vikler bena rundt kalvene og svinger kaien opp og ned, mens partnerens kropp beveger seg med deg, og sørg for at du har klitorisstimuleringen du trenge. Hvis partneren din er tyngre enn deg, bare inverter og gå til toppen. For en større simulering, legg en pute under bassenget. & # 8220;

  Legg til et leketøy

  Hvis du vil beholde basismekanismene til misjonæren, men du vil ha noe mer, prøv å bruke en seksuell kilepute, som Liberator.

  Plasser kilen under bassenget med de største sidevendte benene for dypere penetrasjon og større allsidighet. Kilen kan også legges til noen av posisjonene ovenfor for en ekstra trykk.

  Hvis du ikke vil bruke ekstra penger til å kjøpe en kile, vil noen stive puter stablet under bassenget gjøre trikset ditt.

  En annen utmerket gjennomtrengende leketøy er Njoy Wand. Laget av solid stål, har dette leketøy to sider, en større enn # 8217; andre, og kan nå disse punktene vanskelig å nå. Kombinere njoying wand til muntlig en for maksimal nytelse.

  Hvis du liker doggy stil, kan du sette pris på:

  Del på Pinterest

  Håndfri guide

  En «8217; andre klassiske posisjoner vendte seg litt og på hodet hans, denne stillingen er i utgangspunktet med doggy stil sitter.

  Be partneren din å sitte på kanten av sengen og deretter plassere deg sakte over ham, se bort fra ham.

  Brito anbefaler: «Sett en skje med silikonbasert smøremiddel på spissen av partnerens fingre. Mens de glir inn, veileder hånden til klitten din og ri hånden din til din smak. Betydning: Sett hånden over dem for å vise dem hva slags sirkler rundt klitorisen din vil ha & # 8211; Liten, middels eller stor & # 8211; Eller hvis du vil ha en stimulering opp og ned mens du trykker på dine preferanser i henhold til dine preferanser, bruker du føttene dine til å sette på bakken. & # 8220;

  Veldig lat plank

  En utmerket beliggenhet med et utmerket navn.

  Sett brystet nedover en sneaker eller fem puter. Deretter anbefaler Brito: Åpne bena, rocking litt og # 8216; bekkenet, mens de kommer på knærne og forbereder seg på å trenge inn i deg bakfra. Hvis du bestemmer deg for å bruke en sneaker, må du sørge for at du legger en pute eller stopper foran den for å unngå å rulle. & # 8220;

  Ballen eller puter vil fungere som en pute, slik at du kan få en «8217; utmerket penetrasjon uten å måtte balansere eller holde opp.

  Klemmer i sengen

  Et klassisk doggy stil alternativ, denne plasseringen er fantastisk for en stat d’langsommere og sensuell sjel. Be din partner pakk kroppen rundt deg bakfra & # 8211; stor skje! & # 8211; og få dem til å gå sakte bakfra. Bringer forsiktig armen rundt torso eller mot brystet og svinger det sakte frem og tilbake til du finner den perfekte rytmen.

  Hvis du liker sex sitter, kan du kanskje like:

  Presset mot veggen

  Hvis du liker følelsen av å bli penetrert av bunnen, bruk soverommet ditt til din fordel.

  Spør partneren din om å løfte deg og vikle bena rundt livet mens de forsiktig kommer inn i bunnen. Skyv ryggen mot veggen for å lage en liten bit og langsomt begynne å bevege seg opp og ned eller i en sirkel.

  For de med mindre styrke enn overkroppen, kan en lignende følelse oppnås på et skrivebord eller en teller og få partneren din presset inn i deg mens du sitter på kanten.

  Sex i dusjen

  Dette er en utmerket’utmerket alternativ for å gjenopplive din morgenrutine eller kanskje for renere menstrual sex. Spør partneren din om å holde seg under vannet mens du legger et ben på kanten av karet eller mot dusjen. Høst og juster posisjonen til foten for maksimal stabilitet.

  Rock frem og tilbake, slik at du kan nyte damp og # 8217; varmt vann. Hvis du elsker sex i dusjen, kan du kanskje investere i et håndtak og en fotstøtte, slik Dusj Sex Kit. C’Det er en større risiko for å falle i dusjen, noe som gir en ny mening til trygt og bevisst sex.

  Hvis vaginal penetrasjon er smertefull eller ikke hyggelig, kan du kanskje være:

  Del på Pinterest

  Ohnut test

  En ny innovasjon i World of Sex Tech, Ohnut hjelper de som finner smertefullt penetrasjon. Emily Sauer, grunnleggeren av Ohnut, forklarer: «Slitt eksternt basen av en gjennomtrengende partner (for eksempel en med en penis eller et leketøy), ohnut komprimert til å fungere som et lager. Hvert sett kommer med 4 tilkoblingsringer som gradvis regulerer dybden av følelsen av velvære for begge partnere & # 8220;.

  Leketøyet tillater ikke bare en større kontroll over dybden, men absorberer også en del av kraften, slik at en mer delikat penetrasjon.

  Start med fingrene og bruk alltid smøremiddelet

  Hvis penetrasjon fra en penis eller leketøy er smertefull, start med fingrene. Det er en feilaktig begrep at sex er sex bare når en penis går inn i en vagina.

  Eksperimenter med fingrene er utmerket fordi du ikke bare kan utforske beste hjørner, men du kan også legge til fingrene en om gangen for å finne din perfekte penetrasjonsomkrets.

  Også ikke nøl med smøremiddelet. Ikke alle vagines produserer nok naturlig smøremiddel, spesielt hvis du tar prevensjonspillen eller er mer enn 40 år gammel, så det er absolutt skam i # 8217; bruk smøremiddelet.

  Som en generell regel, bruk silikon smøremiddel hvis du spiller med en penis og vann smøremiddel hvis du spiller med leketøy.

  Prøv l’anal

  Selv om det kan virke counterintuitive, hvis vaginal penetrasjon ikke er din kopp te, ikke C’Det er ikke noe galt i å prøve Anal: Du kan fullføre for å elske det.

  Pass på at du bruker litt smøremiddel og starter med en enkeltfinger. Hvis fingrene dine er komfortable og hyggelige, er det trygt å begynne å trenge inn med en penis eller leketøy, så lenge leketøyet har en base & # 8211; b-atmosfære Det har noen gode alternativer.

  Mens du undersøker forskjellige penetrasjonsvinkler, husk å sørge for at du og din partner har det gøy. Pass på at du sjekker inn med partneren din etter å ha prøvd nye steder, slik at du kan bestemme dine favoritter sammen.

  Og husk, hvis penetrasjonen ikke er for deg & # 8211; Ja, det er fortsatt sex hvis du gjør det uten penetrasjon & # 8211; Din sexliv er fortsatt helt gyldig. God utforskning!

  Hannah Rimm er en forfatter, fotografert og generelt en kreativ person i New York City. Han er først og fremst skrevet om mental og seksuell helse og hans skrifter og hans fotografier dukket opp i Allure, Hellow og Autostraddle. Du kan finne den på jobb Hannahrimm.com eller følg den opp Instagram.