11 beste hampoljer og hvordan du velger den rette for deg

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

L’Hamp olje kommer fra frøene til cannabis sativa planten. Inneholder ikke tetrahydrocannabinol (THC), L’psykoaktiv marihuana ingrediens, eller cannabinoider tilstede i cannabidiolo oljer (CBD).

L’bruk av hamp olje, også kalt hamp frøolje, vil ikke gjøre deg & # 8220; travle & # 8221;.

L’olje kan brukes lokalt eller tatt oralt som et kosttilskudd eller additiv. Er en «8217, utmerket kilde til næringsstoffer, essensielle fettsyrer og antioksidanter.

L’Hampolje inneholder alle 20 aminosyrer, noe som gjør det nyttig for bygging og reparasjon av muskler. Videre er det Inneholder Matfibre, vitaminer og mineraler.

Fortsett å lese for å oppdage noen av våre favoritt hampoljer.

Aktuelle hampoljer

Hampoljer kan brukes lokalt for en rekke bruksområder for hår og hudpleie. Den kan hjelpe kurere Symptomer relatert til visse hudforhold, inkludert eksem, psoriasis og akne rosacea.

Nedenfor er en liste over noen av de beste aktuelle canapene som er tilgjengelige. Sjekk med produsenten før du inntar noen av disse oljene.

1. Pure Life-Flo Hemp frøolje

Pris: Omtrent $ 18 for 16 gram (oz.)

Denne jomfru, organisk og kaldpresset hampolje er et alternativ med høy fettsyrer omega 3-6-9. Det er lett og lett å absorbere, så det vil ikke forlate huden fet.

Det er også delikat, noe som gjør det til et godt valg for folk med sensitiv hud og har en parfyme av hasselnøtt og jordisk.

Denne oljen kan brukes på en rekke forskjellige måter, inkludert:

  • Som fuktighetskrem for ansikt og kropp
  • sminke
  • Som massasjeolje
  • Som hårbalsam
  • Som oljevektor for essensielle oljer

Kjøp nå

2. Organisk hamp olje aura cacia

Kostnad: Omtrent $ 7 for 4 gram.

Denne lyse og organiske hampfrøoljen har en gresskledd aroma og hasselnøtt. Inneholder vitamin E og essensielle fettsyrer, som kan bidra til å redusere tegn på aging og skade forårsaket av UV-strålerirritasjon.

Det har også høye nivåer av klorofyll, som gir den en lys grønn farge. Det er ikke GMO og uten syntetiske ingredienser og er ikke testet på dyr.

Denne oljen absorberer lett fra huden, noe som gjør det til et godt alternativ for folk som vil ha en lett fuktighetsgivende krem. Det kan også blandes med andre oljer eller brukes sammen med A’andre fuktighetsgivende krem.

Kjøp nå

3. Edens Garden Hemp Seed Carrier Oil

Kostnad: $ 10.95 for 4 gram.

Denne HEMP-frøvektoroljen er designet for å brukes med essensielle oljer og kan fungere som en fuktighetskrem for huden. Det kan brukes til å treffe de tørre områdene i kroppen, for eksempel cuticles, hæler og albuer.

For å bruke med essensielle oljer, bland en eller to dråper essensiell olje med en teskje ren hampolje, som er fri for fyllstoffer og tilsetningsstoffer.

L’kvinnelig eid selskap som produserer denne oljen garanterer kvalitet ved å teste terapeutisk verdi og renhet av alle oljer. De gir også 10 prosent av all fortjeneste til organisasjoner som har en positiv effekt på verden.

Kjøp nå

4. Ikke-raffinert organisk hampfrøolje vakkert land

Kostnad: Om $ 13 for 4 gram.

Denne kaldpressede organiske hampoljen har en lys og rik duft av valnøtter og inneholder fettsyrer, antioksidanter og mineraler. Den kan brukes til hud, hår og massasje.

Det er lett og fukter huden uten å bli med. Kan bidra til å redusere utseendet på arr, rynker og strekkmerker. Det kan også brukes til å gjøre såpe.

Denne oljen er produsert i små deler og pakket i en glassflaske for å sikre kvalitet og friskhet. Vakkert land Det produserer 100% naturlige produkter og utfører ikke dyreforsøk.

Kjøp nå

5. Organisk hampfrøolje Nature’S merker

Kostnad: Omtrent $ 21 for 3.4 oz.

Denne kalde og organiske juiced hamp frøoljen har en lett gresskledd og woody aroma. Det er fri for kunstige konserveringsmidler, kjemikalier og oljebaserte ingredienser. Det er også pakket i biofotonisk glass for å garantere kvalitet.

Denne oljen er rik på essensielle fettsyrer, vitamin D og antioksidanter.

Kan hjelpe deg med å administrere akne, psoriasis og eksem symptomer. Det er imidlertid viktig å snakke med legen din før du bruker nye produkter for å behandle disse eller andre hudforholdene.

L’Olje kan også fukte huden og redusere tørr hud, rødhet og # 8217; irritasjon.

Du kan bruke denne oljen alene eller blande den med en fuktighetskrem eller en vektorolje.

Kjøp nå

Orale hamp oljer

Hampoljer kan tas oralt som et supplement eller innlemmet i en rekke måltider. Sjekk med produsenten for å se om oljen krever kjøling.

L’hamp frøolje anbefales ikke til matlaging, siden fettsyrer blir ødelagt ved høye temperaturer.

Nedenfor er noen av de beste hampoljene på markedet.

6. Organisk hamp Canada hamp mat

Kostnad: Omtrent $ 10 for 17 gram.

Denne kaldpressede organiske hampoljen er et alternativt økonomisk alternativ som produseres i små håndverkere, garanterer kvalitet.

L’olje har antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper og inneholder aminosyrer, kollagen og vitamin E.

For en næringsrik trykk, legg den til mel D’havre, sauser og sauser. Du kan også bruke den lokalt til å berolige tørr, pruriginøs eller irritert hud.

Kjøp nå

7. Organisk hamp frøolje nuta

Kostnad: Omtrent $ 7 for 8 gram.

Denne kaldpressede organiske hampoljen er rik på essensielle fettsyrer, antioksidanter og klorofyll. Det er også solgt i pakker uten bisfenol A (BPA), som støtter visjonen om’selskapet for en sunnere verden.

Bruk denne oljen til å forbedre smaken av salater, første kurs og smoothies. Besøk Nuta Dedikert portal For oppskriftsideer.

Kjøp nå

8. Organiske Hamp Carrington Farms

Kostnad: $ 12.99 for 12 gram.

Denne kaldpressede organiske hampoljen er av matkvalitet og er rik på essensielle fettsyrer som kan bidra til å redusere betennelsen, øke immuniteten og forbedre humøret ditt.

Denne oljen er lett å legge til i saltede retter, desserter og smoothies. Oppskrifter finnes i Carrington Farms Dedikert portal.

Kjøp nå

9. Manitoba Harvest Hemp frøolje

Kostnad: ca $ 13 for 8.4 oz.

Denne kaldpressede organiske hampfrøoljen er uten tilsetningsstoffer og GMO. Det kanadiske selskapet eid av bønder garanterer et friskt og høy kvalitet produkt etter den gode produksjonspraksis (GMP) på sin vindmøllepark.

Denne oljen har en hasselnøtt smak. Kan legges til sauser, krydder og supper eller brukes alene som en dressing for salaten.

Besøk Manitoba Harvest Dedikert portal For oppskriftsideer. For å bruke denne oljen som et supplement, ta en skje om dagen.

Kjøp nå

10. Organisk hamp frøolje himmel organics

Kostnad: Om lag $ 11 for 8 gram.

Denne kaldpressede hampoljen er produsert i små partier i små, familiedrevne gårder i Canada og deretter flasker i USA. Dets høye fettsyreinnhold gjør det til en «8217 ekstra næringsrike salater, krydder og sauser.

For bruk som et supplement, ta en spiseskje av denne matoljen en dag. Du kan også bruke den lokalt som en fuktighetsgivende krem ​​eller massasjeolje for å håndtere hudforholdssymptomer som eksem og psoriasis. Det kan også forbedre din generelle hudfarge.

Du kan finne DIY skjønnhetsoppskrifter som inneholder hampfrøolje på Sky Organics Dedikert portal.

Kjøp nå

11. Organisk hamp mat i live

Kostnad: Omtrent $ 20 for 16 gram.

Denne kaldpressede organiske hampoljen har en rik hasselnøtt smak og er rik på næringsstoffer, inkludert essensielle fettsyrer. Den er produsert i små mye i Canada.

For å sikre et produkt av høy kvalitet, er hampfrø spesielt valgt og testet for smak, lukt og utseende.

Denne hampoljen kan lett legges til krydder, smoothies og supper. For å bli brukt som et supplement, ta en skje om dagen.

Kjøp nå

Hvordan velge en hampolje

De fleste kvalitets hampoljer har vært Kaldpresset Bruker en moderne stålpress. Denne prosessen hjelper oljer for å holde sin fulle næringsverdi, smak og aroma.

Når du velger en hampolje, må du alltid kjøpe fra en respektabel produsent som er klar over deres praksis og standarder.

De burde være villige til å svare på eventuelle spørsmål og gi riktig dokumentasjon for å støtte sine uttalelser. Mange selskaper tilbyr en fornøyd eller refundert garanti.

Jo større oppmerksomhet til hamp, marihuana og CBD har ført til mange tvilsomme selskaper som tilbyr produkter som er dårlig merket og er ikke alle «8217 høyden av deres uttalelser.

Vær oppmerksom på selskaper som gjør uttalelser om vill eller overdrevet helse. Å ha en ide om ideen til & # 8217;.

Slik bruker du hampoljen

L’Hamp olje kan brukes lokalt som en fuktighetsgivende krem ​​alene eller fortynnet med andre oljer, lotioner eller hårprodukter.

Hvis det brukes lokalt, er det ikke nødvendig å vaske bort L’Hamp olje. Kan trygt absorbere i huden din.

Du kan også bruke den som en renere for olje;. I dette tilfellet er det nødvendig å skylle den etter bruk etter bruk.

L’Hamp olje kan også tas oralt på forskjellige måter. Å bruke L’hamp olje som et supplement, ta en skje en dag.

Det kan også legges til salat salater, supper og sauser eller brukes i D & # 8217 mel; havre, smoothies og bakevarer. Pass på at smaken du liker det før du legger det til en stor del av maten.

L’hamp olje kan tas når som helst på dagen.

L’hamp olje er riktig for deg?

L’hamp olje er lovlig og inneholder ikke THC eller CBD. Vil ikke få deg til å føle deg og # 8221; eller positivt til testen i ingen anti-drug tester. L’hamp olje er generelt godt tolerert, men i noen mennesker kan det forårsake fordøyelsesbiddeffekter, for eksempel kramper, diaré og kvalme.

Når du tar den orale hampoljen, må du alltid starte med en liten dose og gradvis øker beløpet du tar over en periode, spesielt hvis du har en sensitiv mage.

L’bruk av hamp olje på huden kan forårsake en liten irritasjon. Gjør alltid en patch test på huden før du bruker huden olivenolje på huden. For å teste allergiske reaksjoner, legg en liten mengde ALLE’inne i armen og vent 24 timer for å se om en reaksjon oppstår.

Hvis du har noen medisinsk tilstand eller ta medisiner, snakk med legen din før du begynner å ta HEMP Oil.

Hvis det brukes riktig, L’hamp olje kan være en’lagt til din egen velvære og hudpleie rutine. Velg et produkt nøye og følg alltid indikasjonene på produsenten.

Vær oppmerksom på hvordan oljen treffer deg hvis den brukes lokalt eller ansatt av oralt. Juster bruken din tilsvarende og avbryt dem hvis negative effekter oppstår.