11 beste grå hår sjampo og hva som gjør dem effektive

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Gråt hår er vanligvis forbundet med stress, arv og aldring. Men C’er mye mer i dette.

På samme måte som huden, tar håret sin naturlige farge fra Melanin & # 8211; Uten det ville håret ditt være hvitt. Når melaninproduksjonen begynner å senke, kan du begynne å se på grått hår.

Mens noen mennesker kan farge håret for å skjule gråene, Undersøkelser Indikerer at hyppige permanente fargestoffer kan skade håret ditt. Total, C’Det er en nåværende trend som omfatter naturlige endringer i hårfarge uten oppfattet & # 8220; nødvendighet & # 8221; å dekke gråene.

Grå hår betyr ikke at de vil falle, men du må begynne å bruke spesialiserte sjampo for å beskytte dine låser. Disse inkluderer lilla sjampoer som forhindrer at dine grå lokk kan leie en gulaktig tone og de som hindrer at håret blir skjøre.

Hvis du er ute etter en sjampo utviklet spesielt for grått hår, har vi gitt 11 alternativer vi elsker under.

Vi valgte dem fordi de er veldig verdsatt av online vurderinger og inneholder spesielle ingredienser designet for å holde håret ditt grå en bjelle & # 8217;. Husk at ikke alle produktene vil ha de samme resultatene for alle.

Et notat på prisen

Sjampoer som er spesielt formulert for grått hår, kan variere fra rundt $ 15 til $ 50. Når du handler, husk størrelsen på flasken du får. Noen produkter kan selges i små flasker fra 6 til 8 gram, mens andre kunne komme inn i 30 gram flasker av økonomiske størrelser. Vi har tildelt hver av disse produktene en prisvurdering basert på gjennomsnittsprisen per unse.

Prisguide

  • $ = $ 2 eller mindre per unse
  • $$ = $ 2- $ 3 per unse
  • $$$ = $ 3 eller mer per unse

Joic Color Entura Violet Shampoo

Pris: $

Et merke kjent for skreddersydde produkter for forskjellige fargede hårfarger, har Joico også en sjampo til fordel for grått hår.

Violett Farge Shampoo Of Joico’S Farge Entura inneholder lilla toner for å fjerne messing fra grays slik at de virker mer levende. Det forhindrer også håret gulingen.

Dette produktet må stå i henhold til minst 3 minutter for å få de beste resultatene. Det er ikke beregnet for daglig bruk: Selskapet: Selskapet anbefaler å bytte produktet med en annen av Color Endura-linjen. Mens vurderinger er for det meste positive, klager noen brukere at syntetiske pigmenter kan forårsake tørrhet og sårbarhet.

Kjøp nå

Redken Color Extend GrayDiant Shampoo

Pris: $

Et stoppested av stuen, Redken er kjent for sine forskjellige sjampoer som tar vare på farget hår. Så det er ikke overraskende at han har sitt skreddersydde produkt for grått hår.

Enten du er naturlig grå eller du har farget sølvhår nylig, kan Redken’s farge Extrend GrayDiant Shampoo hjelpe deg med å fjerne gule eller innledende toner, slik at låsene dine ser ut til det fulle. Det har også aminosyreproteiner for å styrke håret.

Dette produktet må stå på plass fra 3 til 5 minutter, og noen mennesker oppdager at de grå avledede pigmentene syntetisk kan la håret tørke. Det er bedre for grå og sølv tråder i stedet for hvite låser.

Kjøp nå

Kloran Anti-Yellowing Shampoo med Centaury

Pris: $$

Kloran Anti-Yellowing Shampoo med Centaury bruker noen av de samme prinsippene for de mest konvensjonelle gråhårsjampoene for å eliminere de åpenbare tonene som kan gjøre de tråder ugjennomsiktig.

Imidlertid, i motsetning til tradisjonelle sjampo i denne kategorien, bruker Kloran-produktet Centaury, en vegetabilsk-basert ingrediens som har naturlige blå-lilla toner, i stedet for syntetiske pigmenter.

Dette kan bidra til å unngå tørkingseffekter av syntetiske pigmenter, selv om den inneholder noen andre syntetiske ingredienser, som for eksempel natriumlaurath-sulfat.

Den er egnet for alle overgrodde hårfarger, inkludert mørkere grå, sølv og hvit. Noen revisorer kommenterer at de ikke bryr seg om & # 8217;.

Kjøp nå

Sjampo clairol shimmer lys

Pris: $

Betraktet et langvarig punkt på markedet for blond og grått hår, Clairol Shimmer Lights Shampoo innskudd lilla toner i håret ditt for å fjerne gule og brune toner.

Dette produktet er beregnet for fargerike og naturlige hårtyper, og det sies å bidra til å skape et mer kromatisk utseende & # 8220; Fresh & # 8221;. Kan bidra til å forbedre naturlige grays og oppdatere fargen i falmet lys.

Overdreven bruk av denne sjampoen kan tørke håret på grunn av sine lilla pigmenter, så det kan ikke være et godt valg for tørt eller skadet hår. For å få de beste resultatene, la produktet stå på håret i 5-10 minutter før skylling.

Kjøp nå

Sjampo aveda blå mallow

Pris: $

Som klorane er Aveda kjent for å bruke mer naturlige og vegetabilske ingredienser i sine produkter. Deres Mallow Blue Shampoo bruker blåfargede naturlige pigmenter fra Mallow Blomstekstrakter for å redusere Brassiness i ditt grå hår uten skade fra syntetiske ingredienser.

Den har en liten duft avledet fra eukalyptusoljer og ylang ylang. Som en bonus har han trent Respektfull produksjon av miljøet og bruker litt & # 8216; resirkulert plast i hennes pakke.

Kjøp nå

Sjampo alle’Sachajuan sølv

Pris: $$$

I likhet med de av Joico og Clairol, legger denne Sachajuan sjampo lilla pigmenter i håret ditt for å hjelpe nøytralisere potensiell obtuseness. Som en bonus tilbyr denne spesielle sjampoen også ultrafiolett beskyttelse.

Denne ultra fuktighetsgivende sjampo fungerer spesielt godt for tørt hår og legger til volum til låsene dine. Det kan imidlertid ikke være det beste valget for fett eller krøllete hår.

Mens online vurderinger er for det meste positive, rapporterer noen brukere akkumuleringen etter bruk.

Kjøp nå

Philip Kingsley Pure Silver Shampoo

Pris: $$$

Som med andre merker som er nevnt i vår liste, er ren sølvsjampo av Philip Kingsley et godt utvalg for grått hår på grunn av hans lilla pigmenter. Denne sjampoen fjerner gule toner for å redusere misfarging av de grå og sølvstrengene. Den passer for alle typer hår.

Selv om det er flott for å legge til glans, kan et annet produkt være bedre hvis du ønsker å legge til volum.

Kjøp nå

Matrix Totalt antall resultater så sølv sjampo

Pris: $

Presentert som en av de første lilla sjampoene i sin type, sjampo matrisen’s totale resultater så sølvavsetninger pigmenter for å nøytralisere varme og gule toner. Den kan brukes til blondt hår for å forbedre lysstyrken og glansen, men kanskje det er enda bedre for naturlige nyanser av grått, sølv og hvitt. Kan brukes daglig.

Noen brukere rapporterer irritasjon og tørrhet fra sulfater og dufter av denne sjampoen. Hvis du er følsom for begge, kan det ikke være det beste valget for deg.

Kjøp nå

L’Anza Healing Farge Svart Sølv Brightening Shampoo

Pris: $$

Som Matrix Si Silver Product Line, L & # 8217 Sølv Brighten Healing Shampoo; Anza er beregnet for alle gradienter av grått, sølv og hvitt hår, samt blonde toner. I stedet for å sette lilla kjemiske pigmenter, oppfordrer denne sjampoen naturlige lilla toner i lavendel og lilla blomsterekstrakter.

L’bruk av vegetabilske ingredienser gjør det utmerket for tørt hår og sensitiv hodebunn. Det inneholder heller ikke sulfater.

Kjøp nå

Lysende Shampoo Drybar Blonde Ale

Pris: $$$

Selv om det opprinnelig er designet for blondt hår, er belysningsjampoen blonde ale også utmerket for grå og hvite tråder. Et lilla pigmentprodukt, denne sjampoen hjelper med å fjerne gule toner og nyanser. Ekstrakter av sitron og kamille bidrar til å belyse sjokkene av sol og øke glansen, mens keratinproteiner øker fuktighet og bidrar til å forhindre skade.

I motsetning til andre kjemiske baserte produkter, er Lightening Shampoo Blonde Ale of Drybar delikat uten for å rive håret ditt. Imidlertid er det ikke beregnet for daglig bruk: Bruk dette produktet på de fleste to ganger i uken.

Dette produktet har en sterk parfyme, som kan irritere noen brukere.

Kjøp nå

Amika bust din messing kul blonde sjampo

Pris: $$

Som Drybar Lining Blonde Shampoo, fungerer dette Amika-produktet for blond og grått hår. De lilla pigmentene bidrar til å fjerne gule toner uten bruk av aggressive ingredienser.

Amika-produkter inneholder tornede olivenbær, som er rik på antioksidanter, som vitamin A, C og E. Det er antatt at Buckthorn Berry Thorny i denne sjampoen bidrar til å beskytte mot sol og miljøskade.

Dette produktet er trygt for alle typer hår og inneholder ikke sulfater, parabener eller formaldehyd. Det er også uten grusomhet.

Vurderinger er generelt positive, selv om noen brukere tror at han forlot en rest på håret.

Kjøp nå

Hva er ingrediensene i den beste sjampoen for grått hår?

Forskning & # 8211; Undersøkelser har lenge antydet at noen ernæringsmessige mangler, inkludert kobber, kan føre til svakt grå hår.

I tillegg til å behandle grå hår fra # 8217; interiør mot det ytre, må du også se etter ingrediensene for delikat sjampo mest egnet for denne typen hår, inkludert:

  • Lilla og blå-lilla nyanser for å forhindre gulaktige toner
  • Sølv tone innskudd for å forbedre grå farger
  • Aminosyrer for å styrke hårstrengene
  • Vegetabilske oljer for næring, for eksempel kokosnøtt og argan

Ingredienser i sjampoen for å unngå hvis du har grått hår

Siden det grå håret er enda svakere enn de helt pigmenterte strengene, er det viktig å se etter ingredienser for sjampoen som ikke ødelegger håret ditt. Du bør vurdere å unngå følgende:

  • Parabener, som er konserveringsmidler i mange hår- og hårpleieprodukter
  • Syntetiske fargestoffer, hvis det brukes i lang tid. Selv om produkter som Redken, Joic, Clairol, Sachajuan, Philip Kingsley, Matrix, Drybar og Amika er flott for å redusere dullness, kan du bruke dem bare noen ganger i uken.
  • Natriumsulfater, som kan fjerne den allerede tørre grå hårfuktigheten

L & # 8217;

Å holde glans og glans av ditt grå hår krever spesialiserte spesialiserte sjampo for fargen din, veldig på samme måte som farget hår, skadet og tynt, har alle spesifikke behov for å holde sin glans og glans.

Prøv en av disse sjampoene og noen uker for å se de komplette resultatene. Hvis du ikke er glad, gå til en annen til du har funnet den rette løsningen. For å få de beste resultatene, husk å alltid følge et skreddersydd sengelegg for grått hår.

Du bør også konsultere en dermatolog hvis det er kjent usunn hår eller hodebunnskilt, som overdreven flass, hudutslett eller plutselig hårtap.