10 Utstillinger av Alluce Valgo for å releve smerten og skrive ut smerten

Borses kan være en ekte smerte. Ikke bare forårsaker de veldig ubehag, men forstyrrer også de daglige funksjonene og forstyrrer aktivitetene du liker.

Heldigvis er det livsstilsendringer og øvelser som kan bidra til å lindre symptomene og hindre fremtidig alluci.

Her er 10 øvelser for enkel å gjøre som kan bidra til å lindre smerte, øke mobiliteten og muligens redusere utviklingen av # 8217;.

Øvelser for å lindre og forhindre valgus Allux

Enten du er midt i smerten forårsaket av en valgus allure eller at du prøver å hindre opplæring, kan man utføre regelmessige øvelser designet for både behandling og forebygging, holde føttene sunne og håp, fri for konvensjonens konvensjon.

1. Punta og krøller

Det fungerer på leddene av føttene tærne bøyer musklene under føttene.

Sitt på en overflate med føttene ca 6 cm fra gulvet. Tips og sakte brett tærne. Gjør det for 20 repetisjoner for 2 eller 3 serier.

2. Fingerforstørrelser

Mens du sitter, legg foten på gulvet. Med hælen festet til bakken, øker han og utvider tærne. Gjenta denne øvelsen fra 10 til 20 ganger på hver fot.

3. Fingrene sirkler

Dette mobiliserer leddene til tipset og bidrar til å redusere stivhet.

Mens du sitter på en stol, brettet og griper Hallux. Begynn å skyte spissen med klokken 20 ganger. Stopp og inverter retningen for ytterligere 20 sirkler. Fullfør 2 til 3 serier på hvert tips.

4. Assistert rapture av tipset med treningsbånd

Vikle et gummibånd rundt begge alluci. Med det smale bandet kommer det vekk fra de andre fingrene med et lite band for øvelser. Når det er helt utvidet, hold i 5 sekunder, slipp deretter og gjenta bevegelsen for 20 repetisjoner.

5. Ball roll

Sett en tennis eller lacrosse ball på gulvet og legg foten over. Rull foten frem og tilbake over ballen. Gjenta denne bevegelsen i 3-5 minutter på hver fot, selv om Ottuard bare er på en fot.

6. Dell ‘# 8217; Håndkle og trekkraft

Sett et lite håndkle eller et håndkle på gulvet. Sitt og griper håndkleet med tærne og trekk det mot deg. Bruk fingrene bare for å henge opp håndkleet. Gjenta denne bevegelsen i maksimalt 5 minutter.

7. Marble Pickup

For denne øvelsen trenger du en bolle og 10 til 20 kuler. Plasser marmorene på gulvet og nærmer seg bollen. Sitt på en overflate med føttene i nærheten av bakken. Med tærne, samle hver ball og legg den i en bolle. Pass på at du tar tak i foten tipsen rundt marmoren.

8. Figur åtte rotasjon

Denne øvelsen ligner fingrsirkelen, men du vil gå videre til en bevegelse på figur åtte i stedet for i en sirkel. Dette hjelper med fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Gjenta 10 ganger på hvert tips for 2 eller 3-serien.

9. Gå på stranden barfot

Denne øvelsen avhenger av posisjonen din. Hvis du har en strand i nærheten, kan du prøve denne øvelsen som går barfot på sanden. Det vil være som en fotmassasje mens du bidrar til å styrke musklene i føttene og tærne.

10. Hæl øker

Mens du sitter, hviler foten på gulvet. Han reiser hælen og setter mesteparten av vekten mot fotplanten utenfor. Hold posisjonen i 5 sekunder og tilbake til bakken. Gjenta 10 ganger på hver fot.

Alluce Repare Valgo øvelser

Etter operasjonen er det viktig å følge legenes instruksjoner for omsorg. Pass på at du kjører alle rehabiliteringsøvelser som anbefaler under gjenopprettingsperioden. Dette er spesielt viktig fordi ikke alle kirurgiske inngrep alle’Valgo Alluce er det samme.

Noen inkluderer korreksjonen av myke vev, bein eller både og postoperativt kurs og rehabilitering avhenger av typen operasjon og kirurg preferanser & # 8221; forklarer Dott. Kenneth Jung, Ortopedisk fot og ankel kirurg på Cedars-Sinai Kerlan-Jobe Institute i Los Angeles.

Generelt sier Jung at flexion og # 8217; utvidelse av artikulasjonen må gjenopprettes for å maksimere funksjonen.

Krøller av fingrene med et håndkle og samlingen av marmor utføres ofte i fysioterapi og forklarer. Videre vil en terapeut kjøre mobiliseringen av myke vev og strekke bevegelsesområdet. Varigheten av postcyregiske øvelsene varierer fra seks til åtte uker.

Andre rettsmidler for L’Alfo Valgo

For mange mennesker, operasjonen i’Alfo Valgo er ikke nødvendig. Det er imidlertid viktig å finne lettelse i hjemmemedisinene.

Den gode nyheten er at det er flere benkprodukter (OTC) som du kan prøve og livsstilsendringer Du kan følge for å lindre symptomene på # 8217;.

  • OTC smertelindring. Den første forsvarslinjen for mange mennesker forutsier bruken av et ikke-steroidalt antiinflammatorisk stoff som en benk som ibuprofen som også hjelper i smertebehandling.
  • Bruk sko av riktig størrelse. Ikke langt fra smertestillingen OTC er å velge og ha på deg tilstrekkelig fottøy. Dette betyr at skoene som er riktig tilpasset og er brede i fingerområdet og har en lav hæl.
  • Beskytte l & # 8217;. For å unngå rubbing og irritasjon, kan du kjøpe benkabsorberende som generelt er fylt med gel for å dekke L & # 8217;.
  • Skoinnsatsene. Noen leger anbefaler polstret innsatser for sko som kan bidra til å distribuere press mens du går. Dette kan forhindre forverring av & # 8217;.
  • Kald terapi. Hvis du ofte har stått eller du hadde en’betennelse og en «8217; irritasjon av # 8217; Allux, Frosting området kan bidra til å lindre smerte.
  • Terapi dell’soaking. På slutten av en lang dag, la føttene et varmt vannbad med Epsom salt. Dette kan bidra til å redusere betennelse og smerte.

Når skal du se en lege

Hvis du ikke får noen lettelse fra hjemmemedisinene, kan det være på tide å konsultere en lege. De kan hjelpe deg med å bestemme om kirurgi er et alternativ, spesielt hvis ikke-kirurgiske behandlinger ikke virker.

L’Hovedmålet med kirurgi er lindrende smerte. Selv de kirurgiske alternativene tar sikte på Gjenopprett normal drift av tipset slik at du kan gå tilbake til aktivitetene du liker og minimere muligheten for gjentakelse.

Legene har en rekke kirurgiske alternativer for å bringe tipset tilbake til sin normale posisjon. Generelt baserer de sin beslutning om alvorlighetsgraden av & # 8217, Alluxe.

Jung sier beinfremmende og smerte betyr vanligvis at kirurgi er nødvendig. Siden mange faktorer bestemmer valget av den riktige prosedyren, bør du alltid konsultere en lege.

Bunektomi

For mindre alvorlige tilfeller, American Podiatric Medical Association Anbefaler en bunektomi, som fjerner beinfremmende.

osteotomi

Mer kompliserte situasjoner kan be om en lege å kutte beinet og utnytte artikulasjonen, som er definert osteotomi.

Arthrodesis

Hvis du lider av alvorlig leddgikt og Varkette, kan legen din kjøre A’arthrodese. Under denne prosedyren fjernes artrittiske fellesflater. Legen legger deretter til skruer, ledninger eller plater for å holde alt på plass under helbredelsesprosessen.

Ta bort

Ovenfor 64 millioner mennesker vil oppleve en bursitt. Hvis du er en del av denne gruppen, vet du for godt som finner måter å redusere smerte på og hindre fremtidig Alluci er en prioritet.

Med noen grunnleggende livsstilsendringer, som å ha på seg sko som passer riktig, og noen enkle øvelser for tærne, kan du lindre smerte, redusere utviklingen av den # 8217s # 8217; Alfo Valgus og muligens holde fremtidens alluci.