10 urter som kan bidra til å redusere høyt blodtrykk

Beskrivelse

Mange voksne rundt om i verden lider av hypertensjon, også kalt høyt blodtrykk. På grunn av de siste endringene i retningslinjene, nesten Halvparten av amerikanske voksne Det vil nå bli karakterisert hvordan å ha høyt blodtrykk. Eksperter anbefaler å behandle tilstanden med livsstilsendringer og narkotika.

Hvis du tenker på å prøve urter av medisinske grunner, som er hele gresset eller et supplement, snakker først med legen din. For tiden er det ingen urter regelmessig anbefalt av spesialistene til Hypertensjon. Noen urter, spesielt i store mengder, kan produsere uønskede bivirkninger eller forstyrre andre stoffer.

Les videre for å lære mer om urter og forskning omgivelser.

1. Basil

Basilen er A’deilig gress som er bra gift med en rekke matvarer. Det kan også bidra til lavere blodtrykk. I gnagere, Basil-ekstraktet har vist seg å senke blodtrykket, selv om det bare bare kort. L’Eugenol kjemisk, som finnes i Basil, kan blokkere noen stoffer som strammer blodkarene. Dette kan føre til en dråpe i blodtrykk. Ytterligere studier er nødvendig.

Legg til fersk basilikum til kostholdet ditt er enkelt og absolutt ikke kan skade. Hold en liten gråte med gress i grønnsakshagen og legg til ferske pastablader, supper, salater og flanser.

2. Kanel

Kanel er en annen velsmakende krydder som krever liten innsats for å bli inkludert i det daglige kostholdet og kan senke blodtrykksverdiene. Et studio LED på gnagere antydet at kanelekstraktet har senket det høye blodtrykket både plutselig og langvarig. Imidlertid ble ekstraktet administrert intravenøst. Det er ikke klart hvis kanelen som forbrukes av oralt, er også effektiv.

Du kan inkludere mer kanel i kostholdet ditt sprøyting det på frokostblandinger, på melet d’havre og til og med kaffe. På middag, kanel forbedrer smaken av frites, karri og stewed.

Kjøp kanel.

3. Kardemomme

Kardemomme er en krydder som kommer fra’India og brukes ofte på kjøkkenet i Meridionale. Litt studere Av de 20 menneskene som studerte effektene på kardemomets helse, har oppdaget at deltakerne med hypertensjon så betydelige reduksjoner i blodtrykksavlesninger etter å ha antatt 1.5 gram kardemomme pulver to ganger om dagen i 12 uker. Du kan inkludere kardemomme eller pulverfrø i krydder, supper og stews og til og med bakte produkter for en spesiell smak og en mulig positiv fordel for helse.

Kjøp kardemomet.

4. Linfrø

Linfrøene er rike på omega-3 fettsyrer, og i noen studier har det vist seg å senke blodtrykket. EN Nylig revisjon foreslo å ta 30-50 gram hele eller jordfrø om dagen i mer enn 12 uker for å få de beste fordelene. Linfrøene kan beskytte mot aterosklerotiske kardiovaskulære sykdommer ved å redusere serumkolesterol, forbedre glukosetoleransen og virke som en antioksidant.

Du kan kjøpe mange produkter som inneholder linfrø, men en bedre innsats er å kjøpe hele eller bakken linfrø og legge dem til hjemmelaget mat. Den beste delen av linfrøet er at de kan blandes praktisk talt i noen tallerken, fra supper til smoothies til bakevarer. Lagre linfrøene i fryseren kan bidra til å opprettholde optimal kraft.

Kjøp sengetøy frø.

5. Hvitløk

Denne skarpe krydder kan gjøre mye mer enn smaksstoffer og ødelegge pusten din. L’hvitløk kan ha evnen til å senke blodtrykket ved å bidra til å øke et stoff i kroppen kjent som nitrogenoksid, som kan forårsake avslapning og dilatasjon av blodkar. Dette gjør at blodet strømmer mer fritt og reduserer blodtrykket.

Du kan legge til l’fersk hvitløk til mange av dine favorittoppskrifter. Hvis smaken er for sterk for deg, Toasta First L’hvitløk. Og hvis du bare ikke kan spise ting, kan du få hvitløk i form av et supplement.

6. Ingefær

Ginger kan bidra til å kontrollere blodtrykket. I dyreforsøk har det vist seg at blodsirkulasjonen forbedrer musklene rundt blodkarene, senker blodtrykket. Så langt studiene på # 8217; mannen har vært ufullstendig. Vanligvis brukt i asiatisk mat, er ingefær en allsidig ingrediens som også kan legges til desserter eller drikke. Trita, hogge eller rarer den friske ingefæren i frites, supper og pasta eller grønnsaker, eller legg det til dessert eller te for en forfriskende smak.

7. Hagtorn

Hawthorn er et urtemedisin for hypertensjonen som har blitt brukt i tradisjonelle kinesiske medisiner i tusenvis av år. I gnagere synes hagtornekstrakter å ha en hel rekke fordeler på kardiovaskulær helse, inkludert å bidra til å redusere blodtrykket, og forhindre herding av arterier og lavere kolesterol. Du kan ta Hawthorn som en pille, væske eller teekstrakt.

Kjøp Hawthorn.

8. Sedan frø

Selleriets frø er en gress som brukes til å smake supper, stews, gryteretter og andre smakfulle retter. Selleriet har lenge vært brukt til å behandle hypertensjon i Kina E utdanning hos gnagere har vist at det kan være effektivt. Du kan bruke frøene, eller du kan klemme hele anlegget. Selleriet kan også være et vanndrivende middel, som kan bidra til å forklare effekten på blodtrykket. Forskere De tror at en rekke stoffer i selleri kan spille en rolle i # 8217; lavere blodtrykk. Men studier er nødvendig på’mann.

Kjøp frø av selleri.

9. Fransk lavendel

Den vakre lavendel duften er ikke det eneste nyttige utseendet på anlegget. Har blitt vist at lavendel ekstrakter lavere hjertefrekvens og blodtrykk i gnagere. Selv om ikke mange mennesker tenker på å bruke lavendel som et kulinarisk gress, kan du bruke blomster i bakevarer. Bladene kan brukes på samme måte som du vil bruke Rosemary.

Kjøp lavendel blomster.

10. Cat Claw

L’Cat Claw er en urtemedisin som brukes i tradisjonell kinesisk praksis for å behandle nevrologiske hypertensjon og helseproblemer. utdanning av katteklø som behandling for gnagere hypertensjon indikerer at det kan være nyttig å redusere blodtrykket ved å virke på kalsiumkanaler i celler. Du kan kjøpe kattens klo i form av et supplement fra mange naturlige matbutikker.

Kjøp CAT Claw.

Forstå hypertensjon;

Sekund American Heart Association, Nesten halvparten av amerikanske voksne har nå blodtrykksnivåer som vil bli beskrevet som høyt.

Tallrike faktorer bidrar til hevet av blodtrykk, for eksempel:

 • Genetikk
 • understreke
 • dietten
 • røyk
 • mangel på trening

Fordi det i stor grad er uten symptomer, er hypertensjonen kjent som & # 8220; Silent Killer & # 8221;. Derfor er det så viktig å regelmessig kontrollere blodtrykket. Å ha høyt blodtrykk øker risikoen for ulike helseproblemer, for eksempel:

 • hjerteinfarkt
 • slag
 • diabetes
 • hjertefeil
 • nyresykdom
 • Tap av syn
 • Metabolsk syndrom

Ta bort

På grunn av sin mangel på symptomer, L’hypertensjon kan forårsake skade før du fortsatt merker, så ikke forsøm det vanlige blodtrykkskontrollene. Noen ganger innebærer behandlingen av denne tilstanden stoffinntaket. Snakk med legen din om de beste behandlingsalternativene for deg, som kan inkludere medisiner, livsstilsendringer eller alternative behandlinger. Det er viktig å diskutere noen urter eller kosttilskudd med legen din før du tar dem. Også, ikke avbryt de foreskrevne medisinene uten å snakke med legen din.

Det er viktig å huske at det ikke er tilstrekkelig bevis for å anbefale urte kosttilskudd i stedet for reseptbelagte legemidler for å behandle hypertensjon;. Svært få studier med planter og urter har blitt utført på mennesker. Forskning har ikke vært i stand til å etablere bivirkninger, doser eller langsiktige effekter av disse kosttilskuddene.

Spørsmål og svar: Farmakologiske interaksjoner

Spørsmål:

Urter som potensielt lavere blodtrykk kan negativt reagere med blodtrykksmedisiner?

TIL:

Siden det er et så stort utvalg av urte rettsmidler og så mange forskjellige blodtrykksmedisiner som vanligvis er foreskrevet i dag, er dette ikke et enkelt spørsmål. Imidlertid er det absolutt potensialet for negative interaksjoner og komplikasjoner mellom urter og narkotika. Mitt beste råd er å diskutere dine spesifikke urte-stoffer med din deltakende lege, slik at de er klar over og overvåker eventuell samhandling.

Dr. Steve Kimanswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.