10 unike gaver til en lykkelig, sunn og helbredende ferie

Under juleferien kan du gi venner og slektninger vin eller sjokolade, men hvorfor ikke investere i stedet i deres helse?

Vi har nøye utvalgt disse naturlige og økologiske gaver og delikatesser for å hjelpe den spesielle personen i livet ditt, slappe av, regenerere og forynge innvendig og utvendig.

Enten det er et nytt produkt av giftfri skjønnhet eller åndelige kort for å redusere daglig stress, er dette utvalget av steiner, hudpleieprodukter og bærekraftig designet for å gjøre ferien lykkelig og sunn.

Del på Pinterest

1. Hengekøyer med hjerte

Vi kunne alle bruke litt & # 8216; mer enn inaktivitetstid og Bladgule hengekøyer Det er på oppdrag å gjøre det virkelig.

Deres 100% håndvevde hengekøyer er laget av håndverkere av Thailand Hills Stammer, et høyrisiko samfunn for menneskehandel og med få økonomiske muligheter. Forpliktet til å betale disse håndverkere en «velstandslønn» for sitt arbeid, gir gult bladvann, de fleste av dem kvinner, kraften til å trives som søyler i deres lokalsamfunn.

2. Tilpasset Chai

Ingenting varmer hendene dine og hjertet bedre enn en krydret chai-kopp. Chai te kit av uvanlige produkter er det ideelle for å lage din personlige kopp akkurat som du liker.

Lag din personlige blanding med et utvalg av kanel, ingefær, kardemomme, nellik, stjerneanis og ceylon te. Så ta din favoritt overdimensjonert kopp og begynn å forberede. Med tolv te kopper pakket i dette lille sortimentet av krydder, vil du holde deg koselig for resten av vinteren.

3. Vinter visdom

Historisk er vinteren et øyeblikk for å reflektere og snu seg mot interiøret. De orakulære kortene i Tao visdom tilbyr en poetisk og vakkert illustrert måte å koble til igjen med din åndelige side.

Møt en veiblokk eller spør fremtiden? Se disse kortene inspirert av elementene i naturen for å få klarhet og komme i kontakt med din side av følelsen.

4. En smaksprøver av en natur

Friske urter kle på noen tallerken og når du lager mat for ferien, vil du gjøre alt mulig. Denne innendørsaromatiske urtehagen med LED-lamper betyr at, uansett hvor du bor, vil du ha lett tilgang til en Sprig of Rosemary for de landspotetene eller en PO & # 8216; av persille og timian for en skinke i urte skorpe.

Den elegante designen er også et fint tillegg til kjøkkenbordet, og bringer litt & # 8216, selv i byens mørkeste hus. Simon og Garfunkel ville være stolt.

5. Litt & # 8216; av Amor bare i en flaske

Denne luksuriøse massasjeoljen er perfekt for å starte eller avslutte dagen med en bilområde for bedre sirkulasjon, muskelsmerter eller litt og litt avslapping.

Infundert med beroligende og terapeutisk lavendel i en base av mandler og jojoba, er det perfekt for en termisk dag hjemme eller noe litt «8216; mer sensuell.

Silikonfrie, parabener og konserveringsmidler, det er hypoallergenisk, så det kan gå hvor som helst & # 8211; Og vi mener overalt & # 8211; For maksimal massasje for en eller to.

6. Den magiske mista visp

Matcha’s Devotees annonserer de utrolige helsemessige fordelene med denne drikken, men forbereder det alene, kan noen ganger være en utfordring. De støvete grønne tufts er ikke den mest appetiserende nippet.

Heldigvis har den japanske tradisjonen allerede løst dette problemet med Pisk Matcha & # 8220; Chasen & # 8221;, Tilbys av teance te. Denne lille bambus skjønnheten sikrer at din melk matcha er en jevn nyanse av jade. Og dens elegante dimensjoner gjør det perfekt egnet for strømforsyning.

7. Noe å fjerne smerten

For muskelsmerter, betennelse eller spenning, en «8217; ti-enheter som dette kan være en effektiv og svært teknologisk måte å avlaste presset på.

Tensemaskiner sender elektroniske pulser til overflaten av huden, ved å kontakte de nervøse ledningene. Dette reduserer ikke bare tegn på hjernens smerte, men kan stimulere endorfiner produksjon.

Når ukentlig massasje ikke er en «8217; -alternativ, har en» 8217; tens enheter rundt er en enkel måte du gjør-du for å finne smertelindring og gi slipp.

8. En detox hele kroppen, alt i ett

L’Bentonic Calcium Clay er en av de mest allsidige naturlige helse- og skjønnhetsprodukter tilgjengelig. Er kjent for sin evne til å trekke ut toksiner fra kroppen, både gjennom en ansiktsbehandling, akne, pakker eller et fint langt bad.

L’bentonisk kalsium leire er en grunnleggende mat for enhver alternativ helse supporter. Gi det sammen med et kort med instruksjonene om hvordan du gjør det Lag din maske alle’leire.

9. Litt & # 8216; av glans mer

Du kan aldri ha nok naturlige skjønnheter i livet ditt, spesielt i vintermånedene når vi tilbringer mesteparten av vår tid hjemme.

Liten boks med steiner Det har bare rette for hyttefeber med sine mini samlinger av edelstener. Velg fra et utvalg av farger og påståtte helbredende egenskaper for å tilpasse seg noe mellomrom eller personlighet. Så la steinene gjøre resten for å skape et fredelig og naturlig miljø som vil belyse ethvert rom med en PO & # 8216; av terriaritet.

10. Glad konklusjon

I løpet av ferien skaper gavekortet massevis av avfall som kan unngås med en liten historie;. Heldigvis, Konvolutt Det gjør det enkelt å gi med din beste fot fremover å holde planeten i tankene.

Deres 100% resirkulerte avis presenterer fargerike og elegante design, samt A’alternativ for ditt personlige papir. De hopper ikke engang på tilbehør, med en’tilbud av flakes, bånd og til og med farget hamptanen for å fullføre pakkene dine.

Crystal Hoshaw er en langvarig og lidenskapelig utøvere yoga-utøver. Han studerte Ayurveda, Øst-filosofien og meditasjon for det meste av livet hans. Krystall mener at helse kommer fra # 8217; lytter til kroppen og for å bringe den forsiktig og medfølende i en tilstand av balanse. Du kan lære mer om henne i bloggen hennes, Mindre enn perfekte foreldre.