10 Trykkpunkter for ører: Det handler om øre og hodepine på en helhetlig måte

Akupressur

Den dårlige D’ører og hodepine er noen ganger forårsaket av brystbetennelsen. Trykket som akkumuleres i sinushulene, kan gjøre ørene følelsen & # 8220; Swollen & # 8221; eller forårsake smertefulle pulseringer rundt templene og bak ørene. I århundrer har akupressur og massasje blitt brukt som et middel for smerte og trykk i ørene og i hodet.

Akupressur er en alternativ medisin teknikk basert på visse «8220; energi poeng & # 8221; av kroppen din. Det er bevis som tyder på at akupressur kan brukes til å behandle helsemessige forhold i bryst- og auditive kanal. Trykkpunkter på øre, øre kalles & # 8220; øretelefoner & # 8221;.

Akupressuren innebærer trykket på de samme områdene hvor en akupunkturnål ville bli satt inn. Dette vil indikere at trykkpunkter på kroppsdeler som ikke lider av smerte, kan behandle og lindre symptomer på hodepine og mal d’ører. Fortsett å lese for å finne ut hva vi vet om akupressur og holistisk medisin.

Vitenskap ved foten av trykkpoeng, mal d’ører og hodepine

Testene vi må støtte akupressur som behandling for hodepine er for det meste anekdotiske. Der Det er en test den massoterapi, som stimulerer trykkpunktene og sirkulasjonen, kan redusere smerte til hodet og oppmuntre brystdrenering. EN Gjennomgang av litteraturen antyder at drenering av lymfeknuter på siden av nakken kan utføres manuelt og kan føre til smertelindring til hodet og hodet og # 8217;.

Hvis smerten din er relatert til stress, allergier eller sinusbelastning, er behandling med akupressur en ganske lav risiko, og det kan være verdt å prøve.

Trykkpunkter for Mal D’ører og hodepine

Hvis du vil prøve akupressuren for å ta vare på hodepine eller en mal D’ører, følg disse trinnene:

 • Sørg for at du er i et avslappet og fredelig miljø og på et passende sted. Inhalere dypt for forskjellige åndedrag før behandling.
 • Ved hjelp av et avgjørende og dypt trykk, masser trykkpunktene du har identifisert på kroppen din. Roter fingrene med en sirkulær eller opp og ned bevegelse i flere minutter på hvert punkt, konsentrere seg om en om gangen.
 • Gjenta massasjen to eller tre ganger i løpet av dagen.
 • Nedenfor er en liste over trykkpunkter, samt en liste over forhold som alle hevder å håndtere.

  Ansikt (& # 8220; tredje øyet & # 8221;)

  Del på Pinterest

  Blant øyenbrynene og like over nesenes bro C & # 8217, er det et poeng som noen ganger refereres til som det tredje øyet og 3221;. Akupressur på dette punktet kan fremme brystdrenering og lindre spenning i kinn, kjeve og panne muskler. Bruk dette trykkpunktet til å behandle følgende smerter forårsaket av nasal infeksjon eller overbelastning:

  • Sinus hodepine
  • Spenning hodepine
  • Hodepine migrene
  • Mal d’ører

  tinning

  Del på Pinterest

  Når du har hodepine, kan massasje dine templer synes å være et automatisk svar. Ifølge akupressurpraksis kan massasjepunkter på templer fremme blodsirkulasjonen og hjelpe med hodepine symptomer. Prøv dette middelet hvis du lider av migrene, lysfølsomhet eller hodepine forårsaket av tretthet.

  Skull Base (& # 8220; Wind Palace & # 8221;)

  Del på Pinterest

  Dette populære massasjepunktet er anekdotisk effektivt for å øke sirkulasjonen og forbedre avslapning. Hvis du har hodepine forårsaket av stress eller tretthet, kan dette hjelpe deg med å lindre symptomene. Dette trykkpunktet kalles noen ganger «8220; Wind Palace & # 8221; og kan bli funnet i & # 8220; hulrom & # 8221; O & # 8220; deprimerende & # 8221; På bunnen av skallen.

  Vindtett skjerm

  Del på Pinterest

  Dette punktet kan bli funnet rett bak lobeet på # 8217;. Stimulerende dette punktet med massasjen med akupressur kan lindre ørene som føles og # 8220; foruten å bidra til å lindre tinnitus og tinnitus og # 8217; migrene.

  Dell’øre

  Del på Pinterest

  Dette trykkpunktet er plassert rett foran hvor loben til & # 8217;. Akupressur på dette punktet brukes til å avlaste presset som akkumuleres rundt kjeven og ørene. Dette kan gjøre det effektivt i behandlingen av acufeni, infeksjoner i’øre, ører, tensiv hodepine og migrene.

  Tur

  Del på Pinterest

  Dette punktet ligger i den øvre delen av den indre brusk av ytre øret. Noen mennesker finner dette spesielle trykkpunktet så effektivt i behandlingen av # 8217; migrene som får en basepiercing for å stimulere det. Stimulerer dette trykkpunktet for å lindre migrene, spenning og klyngens hodepine.

  Curve Dell’hår hengende

  Del på Pinterest

  Dette punktet ligger på siden av hodet, ca 2 inches over øvre del av øret. EN 2006 studie foreslo at stimulerende dette punktet var spesielt effektivt for behandling av tinnitus;.

  Paradiset

  Del på Pinterest

  Disse to trykkpunktene er plassert på begge sider av nakken, ca 2 inches under det punktet hvor skallen begynner. Du kan stimulere disse trykkpunktene på samme tid eller velge å konsentrere deg bare på siden av hodet der du føler smerte. Stimulerende nøkkelpunktene på himmelen kan lindre brystsmerter, lindre spenning og hjelp med dårlig d’ører eller migrene.

  Peak of’øre

  Del på Pinterest

  Resultatene fra en 2011 studere på’akupunktur foreslo at stimuleringen av «øretelefonen» trykkpunktet var en effektiv behandling for migrene. L’Peak of the Ear, Ligger på brusk på det punktet hvor øret når sitt høyeste punkt, er et populært hodetelefonpunkt i behandlinger for Mal D’ører, L’Migrene og spenningen hodepine.

  Mellom tommel og indeks på hånden (& # 8216; Union Valley & # 8217;)

  Del på Pinterest

  Dette trykkpunktet er plassert på & # 8220; tape & # 8221; mellom tommelen og # 8217; indeksen. Selv om det kan virke rart å behandle hodepine eller en mal d’ører ved hjelp av et trykkpunkt på hånden, er dette holistiske middelet ganske populært og godt kjent. Folk bruker akupressur på dette punktet for å behandle Ulike typer smerte, Inkludert hodepine, kvalme, svimmelhet og gastrointestinale problemer.

  Ta bort

  Vi kan ikke vite med sikkerhet hvis akupressuren fungerer for å stoppe hodepine eller avlaste presset i ørene. Men det er ingen bevis som tyder på at å prøve disse holistiske rettsmidler kan være skadelige, så det er verdt å prøve. Selv om det er behov for videre forskning, kan det hende at oppmerksomhet til trykkpunkter kan bidra til å drenere bryster og lindre ubehag.

  Snakk med legen din hvis du ikke finner lettelse fra hodepine og # 8217; øre etter flere dager. Det er øyeblikk hvor disse symptomene kan indikere en mer alvorlig helsetilstand.