10 Tisane for overgangsalder: Relief for Hot Flashes og mer

Beskrivelse

Overgangsalderen er preget av det naturlige fraværet av en menstruasjonssyklus for en kvinne i en periode på 12 påfølgende måneder. Det er også en langsom nedgang i mengden hormoner som en kvinne produserer. I overgangsalderen, l & # 8217 balanse mellom østrogen, progesteron og testosteronhormoner endres.

Perioden før overgangsalderen kalles perimenopause, og med det er det symptomer som varme blinker og humørsvingninger. Disse symptomene begynner å synke under overgangsalderen. De fleste kvinner begynner å demonstrere symptomene på perimenopause mellom 40 og 50 år, selv om det kan skje først.

Perimenopause er naturlig og kan vare fra 10 måneder til 4 år. For mange kan det være lengre. I tillegg til varme blinker og humørsvingninger, kan kvinner manifestere disse symptomene:

  • Vaginal og tørr blødning
  • hårtap
  • vektøkning

De har også større risiko for osteoporose.

Det kan være naturlige måter å lindre ubehag og smerte hvis du går gjennom perimenopause eller overgangsalder. Blant disse kan noen te bidra til å bekjempe symptomene. Les videre for å lære mer.

10 urtete for å avlaste overgangsalderen

Narkotika kan bidra til å balansere hormonelle endringer som oppstår under perimenopause. Hormoner er ikke det beste valget for mange kvinner. Hvis du er ute etter flere naturlige rettsmidler, kan teen være en sunt og billigere alternativ.

Mens en kvinnes østrogen, progesteron og testosteronnivåer reduseres i overgangsalderen, kan te bidra til å redusere symptomene på disse endringene.

Følg instruksjonene på pakken (eller bruk ca. 1 teskje te for 1 kopp varmt vann) for hver del:

1. Svart Cohosh Root

Det ble oppdaget at roten til svart cohosh reduserer vaginal tørrhet og varme blinker i menopausale kvinner. Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at det er mer effektivt for kvinner som opplever tidlig overgangsalder.

Kan tas i form av en pille eller, mer vanlig, som te. Den har blitt brukt som et alternativ til erstatningshormonbehandling (HRT).

Gravide kvinner bør ikke konsumere te på roten til svart cohosh. Selv de som blir behandlet for blodtrykk eller leverproblemer, bør ikke ta den svarte cohosh.

2. Ginseng

Har blitt vist at ginseng bidrar til å redusere utbruddet og alvorlighetsgraden av blinkene av varme og natt svette i menopausale kvinner. Nylig Undersøkelser Han oppdaget også at han kan hjelpe postmenopausale kvinner til å redusere risikoen for kardiovaskulær sykdom.

TIL 2010 studio har også vist at Red Ginseng kan hjelpe menopausale kvinner til å øke den seksuelle spenningen og forbedre deres sexliv.

Du kan drikke te til ginseng hver dag for å få fordelene sine. L’Ginsengs inntak som et gress kan ha mange interaksjoner med mange legemidler, inkludert hjerte, blodtrykk, diabetes og rusmidler for å fluidifisere blod. Bivirkninger kan omfatte nervøsitet, hodepine og nervøsitet.

3. Chasteberry Tree

L’Beaver Tree var funnet det Å behandle premenstruale symptomer, men å drikke te kan også bidra til å lindre brystsmerter (mastodynia) og varmeflushes i perimenopause kvinner.

L’gress øker også progesteron, som kan bidra til å opprettholde en sunn balanse mellom østrogen og progesteron under overganger fra perimenopause til overgangsalderen.

De som bruker hormoner for prevensjon eller hormonell erstatning, bør ikke bruke beveren. Videre bør de som har hatt følsomme hormonsykdommer som brystkreft, unngå denne teen. Selv dette er ikke et godt valg for de som tar antipsykotiske stoffer eller narkotika for Parkinsons sykdom.

4. Red Raspberry Leaf

Te i røde bringebærblader har ikke vært knyttet til å lindre de vanlige symptomene på perimenopause. Det er imidlertid en effektiv måte å redusere tunge menstruasjonsstrømmer, spesielt de som forekommer alle «8217; begynnelsen av perimenopause for mange kvinner. Denne teen er generelt ansett som trygt å ta under perimenopause og overgangsalder.

5. rødkløver

Hovedsakelig brukt til å behandle hotfathes og nattesvette i menopausale kvinner, ble rødkløver også brukt til å behandle hypertensjon, forbedre beinstyrken og øke immuniteten; immunitet. Det anses generelt som trygt.

Den røde kløveren inneholder fytoøstrogener, en vegetabilsk form for østrogen, som bidrar til å forbedre hormonelle ubalanser forårsaket av overgangsalderen. Denne teen er en deilig måte å legge til den røde kløveren til din daglige rutine.

6. Dong quai

Te Dong Quai bidrar til å balansere og regulere østrogen nivåer hos kvinner som kommer inn i overgangsalderen, reduserer dem eller forbedrer dem i henhold til dine hormonelle ubalanser.

Det har også blitt oppdaget at det reduserer kramper som et symptom på premenstruelt syndrom (PMS) og kan også lindre bekkenpine i overgangsalderen. Unngå denne teen hvis du planlegger å gjennomgå kirurgi. Det ble oppdaget at interfererer blodkoagulasjon. De med lett hud kan bli mer følsom for solen etter å ha drukket denne teen regelmessig.

En studie fant at kombinasjonen av Dong Quai og kamille kunne redusere varmen blinker opp til 96 prosent. Mer informasjon om fordelene ved denne kraftige anlegget.

7. Valerian

Valerian rot har helsemessige fordeler som inkluderer søvnløshet, angst, hodepine og stress. Det var også en «8217; alternativ for kvinner som kommer inn i overgangsalderen takket være evnen til å redusere varme blinker.

L’gress kan også behandle leddsmerter. For kvinner som opplever osteoporose symptomer, kan det være et godt alternativ for å forbedre beinstyrken.

Nyt en kopp te på Valerian Root før du setter opp for å tilbringe en avslappende kveld. Som te, C’Det er liten risiko i å ta det. Som et gress snakker han først med legen din og unngå å bruke den på lang sikt og å ta den med alkoholen.

8. Lakris

Lakrisete kan bidra til å redusere forekomsten av hotfields & # 8211; og deres varighet & # 8211; Hos kvinner som går inn i overgangsalderen. Det kan også ha lignende østrogener og kan være effektive for å forbedre respiratorisk helse og redusere generell stress.

Lakris kan ha negative effekter hvis det blandes med noen reseptbelagte legemidler, og kontakt lege før du bruker.

9. Grønn te

TIL 2009 studie avslørt at grønn te kan være en effektiv måte å styrke beinmetabolismen på og redusere risikoen for beinfrakturer, spesielt i menopausale kvinner.

Grønn te er også rik på antioksidanter, koffein og egcg. L’EGCG øker stoffskiftet, bidrar til å bekjempe vektøkningen som mange kvinner i overgangsalderen eksperimentere. C’Det er liten risiko i å drikke grønn te.

Denne koffeinfrite te kan være et godt valg hvis du er bekymret for å ha problemer med å sove.

10. Ginkgo biloba

Det ble oppdaget at ginkgo biloba inneholder fytoøstrogener (ligner rød kløver) og kan øke østrogen nivåer, naturlig forbedring hormonelle ubalanser.

TIL 2009 studie antydet at ginkgo biloba kan forbedre symptomene på premenstruelt syndrom og svingningene i # 8217; humør som kan oppstå før og under overgangsalderen.

Te på ginkgo biloba er ikke vanlig, men du kan finne blandinger som dette de kan hjelpe. Denne urt kan forstyrre blodkoagulasjon, men som te for kortsiktig bruk har få risikoer.

Det er risiko i å drikke disse teene?

Kontakt legen din før du bruker te for å behandle symptomene på perimenopause, da noen te kan ha negative effekter på reseptbelagte medisiner. Noen te er naturlige antikoagulanter, så snakk med en lege i teforbruket, spesielt før en valgfri kirurgi. L’sporadisk bruk av te har få risikoer og kan være et godt alternativ for en delikat tilnærming til symptomene på perimenopause.

Hvis du velger å drikke te for å bekjempe symptomene på perimenopause, kjøp organisk te og velge koffeinfrie varianter fordi koffein kan forverre overgangsalderen symptomer.

Vær forsiktig med å konsumere varme te, spesielt hvis varmen blinker er ditt hovedsymptom, fordi de kan øke forekomsten av hetetilger og nattlige svette. Dette kan være spesielt sant hvis du drikker dem før du går i seng. Du kan forberede teen på forhånd og kald drikke for en «mer friskt alternativ.

Andre behandlinger for overgangsalderen

Hvis du begynner å merke perimenopausale symptomer, snakk med legen din, som kan hjelpe deg med å veilede deg på den beste behandlingsplanen.

Hormon erstatningsterapi (TOS) er et behandlingsalternativ for mange kvinner. Med dette alternativet vil legen din foreskrive hormonene i form av piller, patcher, geler eller kremer. Disse kan bidra til å balansere nivåene dine. Avhengig av helse- og slektshistorien, kan imidlertid hormonbehandlingsbehandling ikke være egnet for deg.

Vaginale østrogener, som påføres direkte på skjeden med en krem, en tablett eller en ring, kan bidra til å bekjempe tørrhet og vaginal ubehag. For kvinner som ikke kan bruke østrogenbehandling, kan Gabapentin (Neurontin) være en effektiv måte å redusere varme blinker på.

Alternativt kan essensielle oljer også lindre symptomene som er forbundet med overgangsalderen, når den brukes på ulike deler av kroppen.

L & # 8217;

Overgangsalder Symptomer spenner fra varme blinker og vaginal tørrhet svette, svinger D’humør og jevn osteoporose. Mens tradisjonelle benk og reseptbelagte legemidler kan hjelpe med ubehag, kan alternative behandlinger og urte rettsmidler være et nyttig og effektivt alternativ til narkotika. Prøv disse teene eller snakk med legen din fra andre naturlige metoder som kan fungere for deg.