10 tips for å regrow håret ditt naturlig

Naturlige rettsmidler for hårvekst

Det sies at håret ditt er kroningen din, og det er normalt å ønske å forbedre håret ditt hvis det ikke er din tilfredshet. Hvis du prøver å få håret tilbake, savner du eller bare vil forbedre håret ditt, kan du prøve noen av disse naturlige rettsmidler. Deres beviste fordeler kan bidra til å stimulere veksten og forbedre håret du har.

1. Massasje

Massering av hodebunnen kan bidra til å gjenopprette hårveksten og kan brukes i kombinasjon med oljer og hårmasker. Dette stimulerer hodebunnen og boksen Forbedre hårtykkelsen. Også tilbringe tid til å massere hodebunnen hver dag kan hjelpe deg med å lindre stress og spenning. Det antas at strekkstyrker under massasjen favoriserer veksten og tykkelsen på håret i dermal papilla celler.

2. Aloe vera

L’Aloe Vera har lenge vært brukt ta hånd om hårtap. Også beroliger hodebunnen og tilstanden håret. Kan redusere flass Og låse opp pilifier-folliklene som kan blokkeres av overflødig olje. Du kan bruke ren aloe vera gel på hodebunnen og håret et par ganger i uken. Du kan også bruke sjampo og balsam som inneholder aloe vera.

3. Kokosolje

Kokosolje inneholder fettsyrer som trenger inn i hårstrået og reduserer tapet av protein fra håret. Kokosolje kan brukes før eller etter hårvask avhengig av hårtype. Hvis håret ditt har en tendens til å være fet, kan du gjøre en leave-in-behandling over natten eller i noen timer før vask. Masser kokosolje inn i hodebunnen og over hele håret. Hvis håret er tørt, kan du også bruke det som leave-in-behandling. Mer forskning er nødvendig på kokosnøttolje som hårvekstfremmer, men det har vist seg å forbedre hårets helse og glans og har blitt brukt i århundrer.

4. Viviscal

Viviscal er en naturlig hårvekst å integrere som fremmer hårvekst hos personer med tynt hår. Inneholder et marint kompleks kjent som AminoMar C.Denne består av mineraler, vitaminer og hai- og skalldyrstøv. Disse ingrediensene hjelper til med å regenerere nye celler og styrke eksisterende celler. Du må ta pillene to ganger om dagen i minst seks måneder for å se resultater. Viviscal produserer også sjampo og balsam.

Kjøp Viviscal

5. Fiskeolje

Inntak av omega-fettsyrer kan bidra til å forbedre håret fra innsiden, siden de er rike på næringsstoffer og proteiner. Tar en omega å integrere sammen med antioksidanter bidrar det til å forbedre hårets tetthet og diameter. Det reduserer også hårtap. Omega-fettsyrer hjelper cellene til å fungere ordentlig og kan øke dem immunitet, fører til bedre generell helse. Følg produsentens anbefalte dosering.

Kjøp fiskeolje

6. Ginseng

Stikkontakt ginseng kosttilskudd kan fremme hårvekst ved å stimulere hårsekkene. Ginsenosider er de aktive komponentene i ginseng og antas å være ansvarlig for dens positive effekt på håret. Ta alltid som anvist og sørg for å se etter eventuelle bivirkninger.

Kjøp ginseng kosttilskudd

7. Løkjuice

Hvis du takler lukten av løkjuice, kan du finne ut at det er verdt det. Løk juice var vist for å lykkes med å behandle flekkvis alopecia areata ved å fremme hårvekst. Løkjuice antas også å forbedre sirkulasjonen. Dyr utdanning vise en forbedring i vekstfaktoren for keratin og blodstrømmen til kutiklene. Du kan blande noen løk og klemme juice. Påfør juice på hodebunnen og håret og la det være i minst 15 minutter. Deretter sjampo normalt.

8. Rosemary Oil

Rosemary er en av de første essensielle oljene som folk velger å fremme hårvekst og redusere håravfall. Rosemary Oil stimulerer ny hårvekst og kan brukes til å behandle androgenetisk alopecia. Bland et par dråper rosmarinolje i en vektorolje og masser den på håret og hodebunnen før skyll. Gjør det et par ganger i uken. Legg til noen få dråper rosmarinolje i sjampo og balsam hver dag. Ikke bruk essensielle oljer direkte på huden. Bland alltid med en vektorolje eller en sjampo.

9. Geranium olje

du kan bruke geranium olje for å fremme hårvekst og øke sirkulasjonen. Bland noen dråper i en vektorolje og bruk den til å lage en hårmaske. Du kan også legge til noen få dråper til sjampo og balsam. L’Geraniumolje kan bidra til å styrke, fukte og gjenopprette håret.

10. Sitron

Du kan bruke fersk sitronsaft eller sitronolje fordi det sies å forbedre hårkvaliteten og veksten. Sitronolje kan hjelpe deg med å holde en sunn hodebunn og oppmuntre til hårvekst. Påfør fersk sitronsaft i hodebunnen og håret 15 minutter før sjamponering. Du kan bruke eterisk sitronolje fortynnet i en bærerolje som hårmaske.

Bunnlinjen

Hvis du vil forbedre håret ditt, finn en plan og hold deg konsekvent. Husk at behandlinger kan ta noen måneder før du får merkbare resultater. Vær kreativ med remediene og bland dem så mye du vil.

Det er viktig å ta seg tid hver dag til å fokusere på å gi håret næring for å få de deilige hårstråene du ønsker. Å ta dette trinnet og praktisere egenomsorg vil være svært nyttig hvis hårtapet ditt er relatert til emosjonelle eller stressrelaterte problemer. Vær positiv og gjør ditt beste for å opprettholde en sunn livsstil som vil utfylle hårbehandlingsplanen din.

Snakk med legen din om medisiner eller prosedyrer hvis disse naturlige metodene ikke fungerer for deg.