10 sunne snacks til smaken av gresskar

Gitt den litt søte og rike smaken av gresskar valnøtter, ikke C & # 8217, det er å være fantastisk at det er en av de mest populære sesongmessige smaker.

Selv om det ikke er C’det er tvilsomt at gresskar smak søtsaker er deilig, mange er fulle av tilsatt sukker og andre usunne ingredienser.

Heldigvis er mange gresskar snacks ikke bare velsmakende, men også næringsstoffer.

Her er 10 sunne snacks full av gresskar smaken.

Del på Pinterest

1. Energi sfærer med sjokolade dråper og gresskar krydder

Når du føler deg som en stimulerende dessert for å få deg overveldet, er disse energikollene på gresskar krydder det perfekte valget for å trekke deg opp.

I motsetning til energibjelker, som kan pakkes med tilsatt sukker og kunstige ingredienser, er disse energikulene naturlig myknet med datoer og rik på fibre og proteiner av gresskarfrø, havre og bakken.

Gresskarpuré gir en utmerket kilde til vitamin C, kalium og magnesium og passer perfekt til gresskarkakekakets krydder og mini sjokoladedråper som brukes til å fullføre den aromatiske profilen til denne svært tilfredsstillende snacken (1).

Gi oss en’klikke her For den komplette oppskriften.

2. Protein smoothie for gresskar kake

Smoothies er en av de beste måtene å pakke ingredienser rik på næringsstoffer i en bevegelig snack.

L’å legge til proteinkilder til smoothie vil hjelpe deg med å holde deg full og fornøyd med måltider, siden proteiner bidrar til å redusere fordøyelsen og undertrykke noen hormoner som driver følelsen av sult (2, 3).

Denne herlige oppskriften på Smoothie kombinerer frossen banan, gresskarpuré og oppvarming krydder som kanel og muskat for å skape en kremaktig kombinasjon som vil erobre noen elsker av gresskarpai.

Valnøtt smør og proteinpulver gir valnøttsmør og proteinpulver en sfærdet energi for å hjelpe deg i løpet av dagen. Hvis du vil ha ekstra næring, legg til den håndfulle valgfrie spinat for å øke foltene, vitamin C og karotenoid antioksidanter (4, 5).

Gi oss en’klikke her For den komplette oppskriften.

3. Chia pudding med gresskarpai

Hvis du er ute etter en gresskar smak dessert som ikke gir deg et sukker sjokk, prøv denne chia pudding oppskriften med gresskar kake rik på sunne ingredienser.

Chia frø, hovedpersoner av denne parabolen, ikke bare gi en’utmerket fiberkilde, men også sunne fett, proteiner, vitaminer og mineraler (6).

Videre tyder noen undersøkelser at å spise chia frø kan bidra til å redusere betennelse, L’hypertensjon og blodsukkernivåer (7, 8).

Videre kan denne oppskriften ikke være lettere å forberede. Alt du trenger for å forberede denne søte er ingrediensene, en blender og beholdere for å bevare din Chia frisk pudding i kjøleskapet til det er klar til å bli nytes.

Gi oss en’klikke her For den komplette oppskriften.

4. Paleo Pumpkin Spice Muffins

Tradisjonelle gresskarmuffins er typiske rike på sukker og dårlig protein og fiber. Du kan imidlertid tilberede deilige og sunne gresskarmuffins ved å utveksle noen ingredienser.

Å øke fiberinnholdet og proteinet i muffins gjør dem mer tilfredsstillende og kan bidra til å redusere sultnivået i løpet av dagen (9).

Denne gresskar muffin-oppskriften bruker kokosnøtt mel for å øke innholdet av fibre og hele egg for å pakke proteiner og sunne fettstoffer i disse velsmakende, men sunne bakervarer.

Disse muffinsene er en næringsrik matbit når du vil ha en litt søt gresskarbehandling.

Gi oss en’klikke her For den komplette oppskriften.

5. Stekt gresskar kremaktig suppe

En betydelig gresskar suppe er et utmerket valg for å tilfredsstille ønsket om en saltet snack.

Velg også å snakke med en suppe i stedet for hyperflorøse matvarer som sjetonger eller informasjonskapsler kan være et smart valg for å få deg til å spise mindre i etterfølgende måltider.

Noen undersøkelser har vist at spise suppe før måltider kan bidra til å redusere kaloriinntaket, som kan hjelpe de som prøver å forbruke mindre generelle kalorier (10, 11).

Denne oppskriften kombinerer næringsrike ingredienser som stekt gresskar, hvitløk, løk, oliven, krydder og hele kokosmelk for å skape en kremaktig og tilfredsstillende suppe.

Bevare suppen i pre-porsjonerte glass krukker hjemme eller på jobb, slik at du har en næringsrik matbit med fingertuppene når sulten treffer.

Gi oss en’klikke her For den komplette oppskriften.

6. Vegan varm sjokolade til gresskaret

Selv om en kopp varm sjokolade kan være en av de mest trøstende drikkene, er de fleste av blandingene av ferdigpakket varm sjokolade vanligvis pakket med usunne ingredienser som mais sirup med et høyt fruktoseinnhold.

Heldigvis, forberede en sunn versjon av varm sjokolade er enkel og rask. Også, å forberede hjemmelaget varm sjokolade lar deg legge til flere smaker til blandingen, som gresskar.

Denne veganer varm sjokoladeoppskriften bruker ekte gresskarpuré, mandelmelk, pulverisert kakao, kanel, muskatmos, nelliker og sirup D’Maple for å skape en varm sjokolade av Dream Pumpkin, perfekt for en matbit med søt smak.

Gresskarpuré legger til et trykk i mer enn vitaminer og mineraler mens kakaoene gir en «8217, utmerket kilde til kraftige flavonoid antioksidanter, som kan bidra til å forbedre mental funksjon i henhold til noen studier (12).

Gi oss en’klikke her For den komplette oppskriften.

7. Gresskar Pie Spicy Gresskarfrø

Gresskarfrø er rike på næringsstoffer, allsidig og bærbar, noe som gjør dem til et perfekt valg for en sunn og bevegelig matbit.

Gresskarfrø er rike på mineralmagnesium, som er nødvendig for mange viktige kroppsfunksjoner, som for eksempel muskelkontraksjon, blodsukker og blodtrykksregulering, energiproduksjon og vedlikehold av skjeletthelse (1. 3, 14).

Selv om gresskarfrøene er velsmakende hvis du bruker enkel, forbedrer denne oppskriften sin smak ved å legge til en klype søthet fra sirupet D’Maple og en varm smak fra gresskarkakekakets krydder.

Prøv disse enkle eller kombinere gresskarfrøene med tørkede epler, usøtet kokosnøtt og valnøtter for en betydelig blanding.

Gi oss en’klikke her For den komplette oppskriften.

8. Havre gresskar kake om natten

Selv om natten havre generelt blir konsumert til frokost, er det også et utvalg av snacks av Prim’rekkefølge.

L’natt havre er perfekt for folk som kjeder seg lett, siden denne parabolen kan være forberedt med noen ingrediens, inkludert gresskar.

Denne herlige NightMeat-oppskriften er laget med gresskarpuré, gresk yoghurt, mandelmælk, flak d’havre, chia frø og krydder som bakken ingefær.

L’å legge til gresk yoghurt øker proteininnholdet i denne betydelige snacken som tar deg i flere timer. Hvis du vil ha en ekstra fyllingsmat, fullfør din natt havre med hakkede valnøtter, frø, tørket frukt eller usøtet kokosnøtt (15).

Gi oss en’klikke her For den komplette oppskriften.

9. Gresskar Hummus Alle’Roast hvitløk og rosmarin

L’Hummus er en allsidig og stor tilfredshetssaus som kan kombineres med søte eller smakfulle ingredienser. Den beste delen av forberedelsen av hummusen er at du kan legge til ingrediensene som ditt hjerte eller mage ønsker.

Denne hummus-oppskriften bruder deilige smaker av stekt hvitløk, rosmarin og gresskar og omslutter det i en velsmakende og næringsrik dukkert som kan nytes når som helst på dagen.

I tillegg til å være deilig, tilbyr ingrediensene i denne oppskriften noen imponerende helsemessige fordeler. For eksempel l’hvitløk inneholder kraftige svovelforbindelser som har immunostimulerende egenskaper, antitumor og antiinflammatorisk (16).

Rosemary er også en medisinsk gress som også har anti-inflammatoriske og antioksidantegenskaper, noe som gjør denne kombinasjonen av smaker spesielt fordelaktig for din generelle helse (17).

Også, hummen er rik på fibre, proteiner, sunne fett, kalsium, magnesium og folsyre, noe som gjør det til et utvalg av all-round snacks (18).

Gi oss en’klikke her For den komplette oppskriften.

10. Almond smør til gresskar krydder

Selv om noen varemerker for valnøttsmør blir hoppet på vognen til gresskar krydder og tilbyr gresskar smaksatt produkter, forberede ditt krydret gresskar valnøtt smør hjemme er enkel og kan hjelpe deg med å spare penger.

Mandlene er svært næringsrik og rik på proteiner og sunne fettstoffer. Mange studier har vist at å spise mandler kan hjelpe deg med å opprettholde en sunn kroppsvekt, forbedre hjerteshelsen og justere blodsukkernivået (19, 20).

Denne mandelmør og gresskar krydder går bra med en rekke sunne snacks, inkludert skiver, gulrøtter eller plantain frites. Det kan også brukes som velsmakende krydder for D & # 8217 mel; havre, yoghurt eller en tykk stykke hjemmelaget gresskarbrød.

Også denne oppskriften er like lett som en kake og krever bare mandler, gresskarpuré, gresskar krydder, kanel, sirup d’Maple, salt og en kjøkkenroboot.

Gi oss en’klikke her For den komplette oppskriften.

Bunnlinjen

Selv om mange virkelige oppskrifter av gresskar og snacks kjøpt i butikken inneholder usunn ingredienser, er hjemmelaget snacks og gresskarfyllinger i denne listen fulle og bruker ingredienser som fremmer generell helse.

Videre er oppskriftene som er nevnt ovenfor laget med begrenset og lett å oppnå ingredienser, selv for de som ikke har erfaring på kjøkkenet.

Neste gang du føler et gal ønske om en søtsaker full av gresskar, har disse tilfredsstillende men sunne gresskar snackoppskrifter dekket deg.