10 små kjøkkenredskaper hvis kokk trenger

Det gamle ordtaket & # 8220; gode ting kommer i små pakker & # 8221; Det er perfekt brukt på kjøkkenet gadgets. Noen ganger er alt du trenger et lite verktøy som omslutter en kraftig knyttneve for å hjelpe deg med å forberede din favorittrett.

Dette er imidlertid filosofien til Linda Spiker, men. Forfatteren av matlagingsboken og skaperen av det organiske kjøkkenet deler sine elegante favoritt kjøkkenutstyr, perfekt for kokker av alle erfaringsnivåer.

1. Kokkens kniv

Hver kokk trenger en god skarp kniv for å forberede ingrediensene på et øyeblikk. De Chef Knife Wüsthof Classic Icon Den har et komplett skaftblad med et komfortabelt håndtak. Den skarpe kniven leveres med en garanti for livet, så alt du trenger er en for å fullføre jobben.

2. Mikroplane

Microplane er en av de mest Praktisk og allsidig Kjøkkenutstyr Ever! Bruk den til Citrus Rind, Grate Le’hvitløk og gjør den vakreste og fine parmesanen til støv på deigen.

3. Hånd juicer

Du liker friskheten av sitrusjuice, men du hater bryet med å prøve å holde frøene ut? Du vil ikke lenger kunne leve uten din hånd juicer når du får! Nyt all den deilige limejuice og sitron uten frø med dette praktiske verktøyet. jeg elsker dette Zuly kjøkken.

4. Tøm Joule

Forbered det mest ømte kjøttet uten risiko for å lage mat for mye og uten en stor maskin! Joule sous sag er verktøyet du aldri ville ha vært i stand til alltid å trenge. Videre, dette av Chefsteps Det er så elegant som passer lett til enhver kjøkken skuff.

5. Batteri Pepper Mill

Ikke c’det er ingenting som den nylig malt sorte pepper på en tallerken, men du har ikke alltid to hender fri til å male. De Eukein Batteri Pepper Mill Det er en ekte trykk for denne nøyaktige grunnen. Også, du kan takle rå kjøtt med en hånd og sesong den med andre, unngå krysset forurensninger og overdreven vask av hendene.

6. Sjøsalt

COS’er pepper uten salt, rett? Jeg elsker spesielt smaken av havsalt for å fullføre måltidene mine. Så selv om dette ikke er en gadget, er det definitivt en av mine favoritter på kjøkkenet. Prøve Marine Salt Flakes of Maldon, det er flott for matlaging og etterbehandling.

7. Immersion blender

Immersion blender er ekstremt nyttig for å blande supper og forberede potetmos eller hjemmelaget majones og # 8211; Og med enkel rengjøring! Dette multifunksjonsverktøyet åpner en ny verden av retter. Min favoritt er Cuisinart Smart Stick.

8. Mini Cooking Robot

Hvis du har liten plass på disken, eller du trenger bare et lite verktøy, en Mini Cooking Robot Det er perfekt for små jobber. Prøv å kutte valnøtter, for å forberede en liten mengde pesto eller blande babyen mat uten å måtte dra den store kjøkkenrobot!

9. Mini whisk

Jeg vet, en liten pisk ser ut som en bit & # 8216; dumt. Men du ville bli overrasket over hvor mye du vil bruke den! For eksempel bruker jeg meg til å klandre eggene, emulgerer hjemmelagde salat krydder og monterte noe i en liten beholder. Prøve Denne mini visp Norpro.

10. Kjøkken saks

At du kutter en kylling eller resirerer på pergamentpapiret, finner du deg selv på jakt etter kjøkkensaks igjen og igjen. Vremi’s Kitchen Scissors Jeg er et viktig element i kjøkkenet mitt!

Linda Spiker er en oppskriftsskaperen, forfatter av kokebøker og grunnlegger av Organisk mat. Her finner du sunne oppskrifter, matlagingsteknikker, gourmetkoker og informasjon om helse og velvære. Han håper ikke bare å lære sine lesere å lage mat, men også å lære dem å spise godt. Følg den opp Instagram.